2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:110:
23 ekimde bitmişti canım
Ozaman kalp atışınıda duyarsın inşllah canım benim de erken döllenme diye umudum var bide ben sizler gibi kan testi yaptıramıyorum daha çok meraktayım idrar tahliliyle gebe olduğumu anladım bulunduğum ülkede kan testi Yok maalesef çok merak ediyorum korkuyorum sürekli ıslaklık ağrı oldukça adet olacağım diye:110::anne:

Bu kadar teste yanılma olmaz ki diymi hem günlermde geçti zaten bide koyulaştı iyice öyle sabah idrarıyl falan da yapmamıştım korkuyorum ama tabi yinede kan tahlili yapamadığım için ama fasulyem orda hissediyorum tabi:) bürün hamişler sağlıkla kucağına alsın inşllah isteyenlere de hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin:KK200:

Eklentiler

• BE4E85D8-F1EA-4FFB-97A9-B6EF071014B2.jpeg
    BE4E85D8-F1EA-4FFB-97A9-B6EF071014B2.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 60
  • B6FB539F-ED78-4184-88E0-9FA3DDDE8E22.jpeg
    B6FB539F-ED78-4184-88E0-9FA3DDDE8E22.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 61
:110:
Ozaman kalp atışınıda duyarsın inşllah canım benim de erken döllenme diye umudum var bide ben sizler gibi kan testi yaptıramıyorum daha çok meraktayım idrar tahliliyle gebe olduğumu anladım bulunduğum ülkede kan testi Yok maalesef çok merak ediyorum korkuyorum sürekli ıslaklık ağrı oldukça adet olacağım diye:110::anne:
Ben cok erken anladım ki geç döllenme var adet tarihine göre 1 aylık kana göre daha 3haftalık yok ama insan hissediyo bide düsük tehlikem var 3 4 gün kahve rengi akıntım oldu doktor 13 gün rapor verdi sadece tuvalete kalk dedi yatıyorum öylece:anneadayı: ben daha hazır değildim süpriZ oldu :110: umarım siz bukadar isterken olur ve sağlıklı olur:KK200:

Arkadaşlar gebelik garantilenince bir WhatsApp grubu kurabiliriz hem Bilgi paylaşımı için hemde anlık daha iyi olur sanki bişeyler sormak :KK45:

Ben cok erken anladım ki geç döllenme var adet tarihine göre 1 aylık kana göre daha 3haftalık yok ama insan hissediyo bide düsük tehlikem var 3 4 gün kahve rengi akıntım oldu doktor 13 gün rapor verdi sadece tuvalete kalk dedi yatıyorum öylece:anneadayı: ben daha hazır değildim süpriZ oldu :110: umarım siz bukadar isterken olur ve sağlıklı olur:KK200:
O kanama genelde yerleşme de oluyor canım ama her ihtimale karşı dktra belki dinlenmeni söylemiştir dikkat et kendine şimdi annelik duygusu içine girdiği için hazır güzel iyi anne olursun inanıyorum :KK200:

Bu kadar teste yanılma olmaz ki diymi hem günlermde geçti zaten bide koyulaştı iyice öyle sabah idrarıyl falan da yapmamıştım korkuyorum ama tabi yinede kan tahlili yapamadığım için ama fasulyem orda hissediyorum tabi:) bürün hamişler sağlıkla kucağına alsın inşllah isteyenlere de hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin:KK200:
Maşallah canım nerdeyse testin içinden çıkıp anne dicek bildiğin kırmızıyıda geçmiş bordo olmuş artık :KK70:
Ama ben olsam kan tahlili için adet günümü hatırlamıyorum baya geçti derdim test yapsınlar diye :)))))

Maşallah canım nerdeyse testin içinden çıkıp anne dicek bildiğin kırmızıyıda geçmiş bordo olmuş artık :KK70:
Ama ben olsam kan tahlili için adet günümü hatırlamıyorum baya geçti derdim test yapsınlar diye :)))))
Yok canım öyle değil yani kan testi komple Yok yani kanda gebeliğe bakmayı bilmiyorlar Gürcistandayım ben Türkiye nin 10 20 sene önce kırsalını düşün öyle Yok yani:)

Buradakiler sanırım idrar testiyle öğrenip sonra bekleyip kalp atışını duyuyorlar herkes demekki bizim gibi sabırsız değil:) hayır bide tüp bebek merkezi gördüm geçen evime yakın bir yerde orayada sordum öyle birşey bilmiyorlar transfer den sonra nasıl bekletiyorlar insanları acaba bizim çok sabırsızım onların sabırlı anlamadım gerçi be yapsın buradakilerde olmayınca böyle mecbur bekliyorsun

Kizlar ya akintiniz var mi herkeste akinti oluyormus bende akinti oyle yok 2 gunde 1 kez fln geliyor olmasi mi gerekiyor :KK43:(

Kizlar ya akintiniz var mi herkeste akinti oluyormus bende akinti oyle yok 2 gunde 1 kez fln geliyor olmasi mi gerekiyor :KK43:(
Sürekli bir akıntı bende de yok. Bazen regl olduğumu zannedecek kadar akıntı oluyor o kadar. Kendimizi dinledikçe problem arıyoruz inan ki. Ben de ağrılarımı kafaya takıyorum. Cok şükür bugün rahatladım.

Sol kasık batma ile beraber iç basak kası ağrıyan, cekiliyormus gibi olan var mı
Bulantı benim iki kere oldu. Heyecanlandığım zaman oldu.
Onun haricinde regl ağrısı yaşıyorum
Aynen sol kasık batması arada adet ağrısı akıntı,iki gecedir iki saatte bir kalkıyorum ben ki deliksiz uyuyan ben sanki daha yeni yemek yemişim gibi midemi ağzımda hissediyorum hep tokum sanki

X