- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #3.581
Kızlar fark8ndamisiniz stresli gergin ortamlar bizlere yaramıyor. Ne olursa olsun hep güzel düşünelim. Mutlu olmasını bilelimAaa kızlar üçümüz de meslektaşız :):) en stresli işin içerisindeyiz hakkaten Allah sabır versin :):) Ben adliyede olduğmu söyleyince dr çok stresli bir işin var ve kesinlikle uzak durmalısın rapor verelim sana dedi :)
Anladım canım benim kistlerim var ondanda verdi..bende kilolu başladım artık napalımhayırlısı..işyerindede sürekli masa başındayım 8 saat mesaide 100 adım atamıyoruz ne masa başında kafamızı işten kaldırabiliyorum ne duruşmada totomu yerinden oynatabiliyorum...hem bu hem gece saat 3 lere kadar duruşmalar düzensiz beslenme aldığımız ilaçlar falan derken dünya kadar oldum :)
Bende duruşmalardan muafım ama ne yazıkki kalem işi üzerimde ağır ceza ama 3 katiphiç sorma canım ya duruşmalar zaten bitiriyor bizi ama neyse ki bizim kalemdeki arkadaşlar bu konuda bana anlayışlı davrandı ve duruşmalardan muaf tutuldum bu aralar :) benim dr.um en fazla yarım saat hareketsiz otur sonra kalk biraz adım at dedi ben de öyle yapıyorum.. bilmiyorum ilk hamileliğimde çok kilo aldım ama maaşallah şişlik ödem falan hiç oladı inşallah bundada olmaz ve az kilo alırım yani hepimiz öyle oluruz inşallah :)
Evet arada bakıyorum ama kimsecikler yok 2018 eylül anneleri grubundayız hamileler ordan paylaşımlara devam ediyoruzKızla nerdesiniz grubumuz çok sessiz kalmış...kimse yokmu
Bende katıldım oraya baktın bildirim gelmiyo gruba bi ses vereyim dedimEvet arada bakıyorum ama kimsecikler yok 2018 eylül anneleri grubundayız hamileler ordan paylaşımlara devam ediyoruz
Canım selam lucrini opu öncesi mi kullandın? Çatlatma iğnesi olarak mı? Bana da dr yazdı ama yanlış mı aldım diye düşümüyorum şimdi içinde 14 tane enjektör varMerhaba hanımlar son gonal f vurdum menogon vurundum bu akşam lucrin vuracağım ve çarşamba günü opu var şükürler olsun.
sadece 1 kerelik kullanmıştım opudan 2 gün onceCanım selam lucrini opu öncesi mi kullandın? Çatlatma iğnesi olarak mı? Bana da dr yazdı ama yanlış mı aldım diye düşümüyorum şimdi içinde 14 tane enjektör var
Merhaba kadin dogumcu yazıyorEvet tek kutu yazabiliyor. Ben hibor iğneyi de yazdırıyorum ama tek kutu.
Yakaladım seniBize zaten tüp bebekten başka çözüm yolu yoktu hatta tüp bebek bile olmama ihtimali vardı . Şimdi Allah’ın izniyle hamileyim canm
Malesef cnim sayı arttırma gibi bi şansımız yok.sadece kaliteyi artirabilirsinHerkese selam Ben 36 yasinda yumurta rezervlerinde azalma olan ve buguneKadar cok AZ adet goren biriyim.3 ay oncebasarisiz tup bebek denememiz ve histeropkopi ameliyati yasadim. Son iki,aydir da beslenmeme dikkat ettim ve bol su ictim 2 gun once adet oldum vegencligimde oldugum gibiydi. Kanamam oldukca fazlalasti . Sormak istedigimseacaba beslenme ve bol suyla yumurta rezervlerindeki azalmayi yenmis olabilirmiyim bu ay adetimin iyi olmasi iyiyumurtladigim anlamina mi geliyor sizce
Tedaviden ,kalan 2019/9 ve 2020 son kullanma tarihli son derece iyi muhafaza edilen ilaçlar mevcut ihtiyacı olan özelden ulaşabilir .(puregon 300, menepur 0,75,orgalutran 0,25 ve jel)
Gülüm kural ihlali olmadıkça ısırmıyorumMu ne bir yere yazınca içim titriyor
Artık ispikçiyim gördüğüm an şikayetGülüm kural ihlali olmadıkça ısırmıyorum
Bu vesileyle sizlerden bir ricam var, gözünüze çarpan, okurken denk geldiğiniz ilaç satış konuları veya topikler içinde yazılmış ilaç satışına dair yazılar olursa lütfen yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak bildirin.
İlaç satışı kanunen suç, bunla ilgili mahkeme kararı var.
Buna daha ziyade siteyi koruma diyelim, elimizde mahkeme kararı var ve site herşeyden önemli.Artık ispikçiyim gördüğüm an şikayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?