Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öyle şey olurmu, sen sabret yeterki Mevlam nasip eder, vakti değilmiş demekki, Rabbim hem maddi hem manevi güç versinde denemeye devam et canım kaçıncı denemen olursa olsun sakın yılma, biz hep yanındayız tatlım..
havincim etmezmiyim canım hep dualarımdasınız. iyiyim ben ama inanki foruma giresim gelmedi öyle bi baktım çıktım, bende forumu cezalandırdım mirage negatif aldı diye, bakasım gelmedi.
canımcım hadi Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
kızlarrrrrrr nerlerdesiniz bugün topik çok sessiz pazar olunca kerlez kocasının yanında tabi ben yarın doktorla görüşmeye gitcem regl olunca gel demişti neden tutupta düştüğüne bakacaklar mış ay hiç gidesim yok merkeze girince bütün emeklerimin avcumun içinden kayıp gittiğini anlıcam düşmemiş olsaydı bebeği görmeye gitmiş olcak tım içimde bir sıkıntı var sanki bişeyler kopuyor içimde
sanki ne diyebilcekler gine olacak ama kaçıncıda bilemeyiz bida deneyelim 3 ay sonra dicekler sizide kendi sıkıntılarımla sktım hepimizi derdi aynı zaten öpüyorum hepinizi
kızlaarr çook mutluyummm direksiyonu geçtimm :)) 80 almışım aslında düşük geldi bana gayet iyiydm ama napiimm geçtm ya.. bide benden öncekiler o kadar kötüydü ki kalkmakta falan çookk zorlandılar istop ettirdiler sürekli falan eşim yağ gibi gittin valla dedi :))
ööle iştee sizlerle paylaşayım dedim :)
canım sen en azından neden tutupda düştüğünü öğreneceksin..buna sevinmelisin bence ..bana böyle bişi demediler bilememk çok daha kötü okadar üzlüyorumki hala ne güzel tutunmuştu bebeğim neden gitti die.. keşke benmde öyle bi imkanım olsa da bende öğrenebilsem .. ayrıca canım hepimizin sıkıntısı aynı hiç olur mu öyle şey. burada sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize destek olmak için varız.. hiç öyle düşünme lütfen.. kaan bey de mesaj gelirse bana söyle canım merak ederim...yani cevabını değilde cevap verdi die..
canım gelmene çok sevinidm..lütfen sende dön aramıza artık..bak valla ben özledim seni hee.. hep niyetlendim özelden mesaj atayım die ama nete uğramayacağını söylemişti aysegulu ondan dedi bisüre sonra yazarım diee..canım karışmak gibi olmasında mirage daha birkaç gün önce seni sordu hattaa dönsün oda artık ben unuttum gibi bişiler yazmıştı yani onunda sana karşı gerginliği çoktan bitmiştir die düşünüyorum.. haddimi aşmak istemem tabi miragenin adına konuşup ama seni sorduğu için öyle tahmin ediyorum..
eee bebişin nasıl.. inşallah çok iyidir.. canım biz hepimiz biliyoruz ikinizinde çok iyi niyetli olduğunu.. sadece birinizin hamilelikten birinizinde tam tedavi mncesi ilaçlardan falan hormonlar tavandaydı ondan oldu bunlarr... hadi lütfen dön sendee :)
canım bizim gittiğimiz bir androlog vardı da prof.. erkek infertilitesinde dünya çapında ünlü bu adam .. onu yazdım ferihaya gitmeyi düşünürlerse die.. ama ilk önce mail yolu ile görüşüyorsun dr.la saolsun maille tedavi yapıyor adam..
bizdede böyle bir problem var cnm yani bu yüzden olmuyo ama ddoktor bize hap derse ne biliyim cesaret edemem eşime içirmeye falan ama bitkisel bişeylerse o zaman olabilir (hap kullanmama sebebimiz üroloji uzmanımız bize eğer benden önce bir doktora gitseydiniz ve o araştırmadan size hormon ilacı verseydi 0 olurdu değeriniz dedi (( ) bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim cnm
selam canlar yarın bildiğiniz üzere saat 1:5 da kontrolum var bana dua edin herşey yolunda gitsin inş doktordan :)) dönerim böyle ( dönmem duanıza çok ihtiyacım var rahim istenilen kalınlığa ulaşmış olsun inş
selam canlar yarın bildiğiniz üzere saat 1:5 da kontrolum var bana dua edin herşey yolunda gitsin inş doktordan :)) dönerim böyle ( dönmem duanıza çok ihtiyacım var rahim istenilen kalınlığa ulaşmış olsun inş
inş.hayırlı haberlerle dönersin havincim... inş. transfer gününü öğrenip dönersin..
canımcım dualarımızdasın, güzel haberlerini bekliyoruz
Selam kızlar bayadır giremiyorm topice ev aldık taşındık falan internette anca oldu o yüzden ayrı kaldm bayaa bii mirage yine olmadı galiba cnm seni merak ederek girdim zaten bizde kırmızıları bekliyoruz daha
mart veya nisan gibi başlıycaz kısmetse ama ben kendimi şöyle hazır hissedince gitmek istiyorum cnm
bakalım ya moralim tavan yapmışken gitmek istiyorum.belki bu arada kendiliinden hamile kalırız
canım günaydın hepinize günayın kılarrrrrrrrrr bu dediğin aktar bana dedeğin aktar sanırım dün bize mail attık dönecek dedi ama dönmedi bakalım inşallah fazla bi fiyat söylemez biraz araştırdım da kimine 1000 felan demiş eşim hem bunu kullansın hemde doktora gitcek hemde ordaki ilaçarı kullansın hiç olmazsa tüp bebekte şansı artıalım diye düşünüyoum
Nasılsın?mirage çook üzüldüm ne denir bilemiyorum.Allahım sabrını versin inşallh
kızlaarr çook mutluyummm direksiyonu geçtimm :)) 80 almışım aslında düşük geldi bana gayet iyiydm ama napiimm geçtm ya.. bide benden öncekiler o kadar kötüydü ki kalkmakta falan çookk zorlandılar istop ettirdiler sürekli falan eşim yağ gibi gittin valla dedi :))
ööle iştee sizlerle paylaşayım dedim :)
Canlar selamlar hepinize. Yine bişey soracam benim Dr.um burda özel bi tüp bebek merkezindeydi dün netten bakarken gördümki buraya yeni memorialin bi şubesi açıldı oraya geçmiş. Eee benim dondurmalar tüp bebek merkezinde kaldı. Nolacak acaba. Dr. Um dondurmalarımı kendi mi transfer eder napar acaba? Bi de yapmazsa tüm soğurum doktorumdan kime gider napalım başka bilemiyorum. Hayırla bi yarın olsada bi gidip konuşsam merkezle falan
mirage canım gerçekten çok üzüldüm ne denirki Rabbim böyle uygun görmüş
ama seni iyi gördüm canım hep iyi ol bebeğin yakında gelecek inşallah
kızlarrrrrrr nerlerdesiniz bugün topik çok sessiz pazar olunca kerlez kocasının yanında tabi ben yarın doktorla görüşmeye gitcem regl olunca gel demişti neden tutupta düştüğüne bakacaklar mış ay hiç gidesim yok merkeze girince bütün emeklerimin avcumun içinden kayıp gittiğini anlıcam düşmemiş olsaydı bebeği görmeye gitmiş olcak tım içimde bir sıkıntı var sanki bişeyler kopuyor içimde
sanki ne diyebilcekler gine olacak ama kaçıncıda bilemeyiz bida deneyelim 3 ay sonra dicekler sizide kendi sıkıntılarımla sktım hepimizi derdi aynı zaten öpüyorum hepinizi
havinim dualarımız seninle. merak etme herşey yolunda gidecek bu defa. moralini hep yüksek tut canımm.
tebrik ederim boyacııım. hayırlı olsuuun.
.
nasılsın canım . h.g.
İnşallah güzel haberlerle döneceksin yarın canım
Nar yemeye devam ediyormusun?
Dualarımız seninle