eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inş canım inş sizin dualarınızla rabbiminde izniyle güzel haberlerle gelirim

yememmi canım içim dışım nar oldu inş oda rahmin kalınlaşmasını dahada çabuklaştırmıştır herşey vesile inş narda vesile olmuştur

merve canım hoş geldin nasıl oldun bıraz daha toparladınmı kendini canım

İnşallah bu sefer hamile kalırsın canım bu narı ömrün boyunca unutmayacaksın bence:KK1:
Bugünde nar matik gördüm markete gitmiştik biraz yürüyeyimde açılayım diye
Hemen aklıma sen geldin tebessüm ettim:KK19:

İnşallah bu sefer hamile kalırsın canım bu narı ömrün boyunca unutmayacaksın bence:KK1:
Bugünde nar matik gördüm markete gitmiştik biraz yürüyeyimde açılayım diye
Hemen aklıma sen geldin tebessüm ettim:KK19:

inş canım rabbim banada nasip eder hayırlısıyla bebişlerimi dokuz ay göbüşümde büyütüp sağlıkla kucağıma almamı

kız sen çok yaşa emi güldürdün beni ne mutlu banaki nar vesilesiylede olsa aklına geldim

yürüyüş yaptın demek kuzucukta seninle şimdiden dolaşmaya başladı

canlarım hepinize hayırlı geceler ben kaçıyorum bana dua edenlere rabbim misliyle karşılık versin tüm dualarını kabul etsin inş yarın güzel haberlerle gelirim hepinizi en güzel yerinizden kalbinizden öpüyorum

canlarım hepinize hayırlı geceler ben kaçıyorum bana dua edenlere rabbim misliyle karşılık versin tüm dualarını kabul etsin inş yarın güzel haberlerle gelirim hepinizi en güzel yerinizden kalbinizden öpüyorum

İyi geceler havinim bak komşularına yakalanma bu sefer:):)

Canım dualar seninle. Güzel haberlerle gelmeni diliyorum yürekten...

miragem daha iyiyim senin de daha iyi olmana sevindim biliyorsun ben 3. denememde aldım pozitifi biliyorum kolay değil rabbim yardımcın olsun umarım bu son olsunn
ben bu ara çok bakamıyorum çünkü 5 gündür geçmek bilmeyen baş ağrılarım var moral olarak da iyi olmaya çalışsam da bişeyler benim bamtelime dokunmayı başarıyor sabır diyorum

havinim inşallah güzel haberlerle dön konroldenn

kızlaarr çook mutluyummm direksiyonu geçtimm :)) 80 almışım aslında düşük geldi bana gayet iyiydm ama napiimm geçtm ya.. bide benden öncekiler o kadar kötüydü ki kalkmakta falan çookk zorlandılar istop ettirdiler sürekli falan eşim yağ gibi gittin valla dedi :))

ööle iştee sizlerle paylaşayım dedim :)

tebrik ederim canııııım :)

canım şimdi şöyle dr. prof yani artı androlog yani erkek infertiletisi onun ana bilimdalı.. öyle benm eşimin spermi az diosun oda şu ilacı kullan demiyor..ayrıca bence ürolog biraz sallamış 0 olup olmayacağını bilemez.. bu dr.a ferihayada söyledim eşinin 1 ya da 2 en son yaptırdığınız spermigram sonucunu yaz maille ben noktasına virgülüne kadar yazdım valla..sitesi var oradan.sonra adam seni yönlendiriyor sorular soruyor eğer gitmen gerekiyorsada 1 günlüğüne ankarada olmanız yeterli bnm için diyor.yani şehir dışından gelene özellikle işlemleri için öcelik tanıyor . belki gitmeniz gerekmeden tedaviye de alabilir..bizim öyle olacaktı gelin buraya bile demedi adam tedaviyi yazdı biz içimiz rahat olsun die ve ilgiside hoşumuza gitti eşim dedi dr.bey gelelim biz oraya belki daha iyi olur dedi tamm ozaman bir göreyim dedi bizde gittik.. ve eşime orada dna fragmantasyon analizi yapıldı bu sadece istanbulda birkaç yer de ve ankarada birkaç yerde yapılıyormuş.. bunun tam açıklamasını yapamıyorum şuan ama eşim biliyor.. yani erkekteki tam problem bununla belirlenip ona göre tedavi uygulanıyormuş vs.. sizide sizin durumunuza göre yani spermiogram sonucuna göre tedaviye alır.böyle işte canımm.. yani ben şahsen aktardaki bitkiden daha çok güveniyorum bu dr.a

anladım cnm çırpınıp duruyoruz yol arıyruz hepimiz bu blgide iiyi geldi eşimle konuşup bende mail atıcam

yeni eviniz hayırlı olsun canım. inşallah hep güzel şeylere vesile olur yeni eviniz. bebeğinizle mutlu huzurlu zamanlar olur yeni evinizde inşallah.

ben de mayıs gibi yeniden başlarım herhalde canım. inşallah güzel günlerimiz olur bundan sonra.

canım bana 1 buçuk hafta sonra falan direk hazırladım adresini gönder diye dönüş yapmıştı. o zamana kadar parasını bile söylememişti. parasını almadan göndermesi benim hoşuma gitmişti, paragöz biri değil diye. ikimizinki 300 tl tutmuştu canım.

teşekkür ederim kedicim. seninki de 3.de tutmuştu de mi? inşallah bana da öyle olur.

tebrik ederim boyacııım. hayırlı olsuuun.

merak etme asilcim kesin yapar. benimki de amerikan hastanesinin doktoru değildi ona bakarsan ama orda yaptı işlemlerimi. onlar kendi aralarında anlaşıyorlar hastaneyle.

teşekkür ederim canım inşallah.

ferihacım içini ferah tut, iyi olacak inşallah.

havinim dualarımız seninle. merak etme herşey yolunda gidecek bu defa. moralini hep yüksek tut canımm.

amin cnm inş güzel dileklerin için çok saol yağmur altında taşıdık evimizi ve dedik ki bu yağmur bize bebişimizi getirecek inş :)

miragem daha iyiyim senin de daha iyi olmana sevindim biliyorsun ben 3. denememde aldım pozitifi biliyorum kolay değil rabbim yardımcın olsun umarım bu son olsunn
ben bu ara çok bakamıyorum çünkü 5 gündür geçmek bilmeyen baş ağrılarım var moral olarak da iyi olmaya çalışsam da bişeyler benim bamtelime dokunmayı başarıyor sabır diyorum

tubacım sen hep dondurulmuş mu kullandın? yoksa yeniden tedavi oldun mu? zaten şimdi ilk denemede tutturabilenler ayrı bir kulvarda benim gözümde. şimdi umudum 3.de başaranlar olarak sizsiniz.

miragem napıyorsun nasılsın...arada bir bakmaya çalışıyorum bende...kızlar ne yapmışlar merakla onları takip etmeye çalışıorum ama sayfalar baya ilerliyor..seni seviyorum bebeğim hiç tanımasamda görmesemde burdaki herkesi ayrı seviyorum sen iyi ol hepimiz iyi oluyoruz..

kızlar bu arada size birşey teklif edicem. bu topicte hamile kalan arkadaşlarımız zaten sağolsunlar hep bizimleler. henüz hamile kalamayanlarımız da ileri tarihlere ertelendiler. yani eylülle bir alakamız kalmadı. şansımızı çevirmek, havamızı değiştirmek ve yeni birilerini de aramıza katmak için yeni bir topic açsam taşınır mısınız? :) çünkü 70 kişilik listemizde hem hamile kalıp hem negatif alıp kaybolup giden de çok oldu. ben diyorum ki mayıs-haziran ayında tedaviye başlayacak olanlar diye bir topic açayım. hep birlikte oraya geçelim. ne dersiniz?

miragem napıyorsun nasılsın...arada bir bakmaya çalışıyorum bende...kızlar ne yapmışlar merakla onları takip etmeye çalışıorum ama sayfalar baya ilerliyor..seni seviyorum bebeğim hiç tanımasamda görmesemde burdaki herkesi ayrı seviyorum sen iyi ol hepimiz iyi oluyoruz..

iyiyim canım benim sen nasılsın? ne zaman test tarihin demetcim? inşallah senden güzel haberler alırız.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum

iyiyim canım benim sen nasılsın? ne zaman test tarihin demetcim? inşallah senden güzel haberler alırız.

iyiyim bende oturuyorum yatıyorum kalkıyorum.kocama yemek tarifi veriyorum başında bekliyorum oda yapıyor:) inşallah bebeğim inşallah.beni biliyorsun fazla dayanamıyorum pazartesi dedi doktorum bende bu cuma yaptırırım 10.gün oluyor iki günden bişey olmaz diyorum:)

kızlar bu arada size birşey teklif edicem. bu topicte hamile kalan arkadaşlarımız zaten sağolsunlar hep bizimleler. henüz hamile kalamayanlarımız da ileri tarihlere ertelendiler. yani eylülle bir alakamız kalmadı. şansımızı çevirmek, havamızı değiştirmek ve yeni birilerini de aramıza katmak için yeni bir topic açsam taşınır mısınız? :) çünkü 70 kişilik listemizde hem hamile kalıp hem negatif alıp kaybolup giden de çok oldu. ben diyorum ki mayıs-haziran ayında tedaviye başlayacak olanlar diye bir topic açayım. hep birlikte oraya geçelim. ne dersiniz?

miragem canım biz bir arada olalım topiğin adı bana göre fark etmez canım yeterki birlikte olalım

bu arada miragem yeni topic açılınca haber ver ben arada giriyorum enn azından burda beklemem biri gelcek diye çünkü hepiniz orda olursunuz:)

İyi geceler havinim bak komşularına yakalanma bu sefer:):)

Canım dualar seninle. Güzel haberlerle gelmeni diliyorum yürekten...

canlarım güzel yüreklilerim benim hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkürler inş bu gün herşey yolunda gider rabbim bu bekleyişlerimizi son eylr inş

merve bir itarafta bulunayım hani hayır demeyi beceremiyomya pazartesi bir arkadaşıma söz vermiştim kontrolden sonra görüşürüz diye ama onun bilgisayarı var oraya gidinde inş yazabilirim kontrol nasıl geçti diye

X