*2017 yılı Aralık Ayında Tüp bebeğe başlayacaklar....*

Belki de ben 37 yasinda oldugum icin direk test mest yapmadan direk baslama geregi duydu. Zaten yuzde 30 luk sans verip cok da umutlu konusmamisti. nicin 1 tane dollendiginin cevabini hala bulamadim. Merkezden falan aciklama da yapilmadi.
 
  1. Kızlar yarin benim opu günüm .Dun ki e2 değerim 2155 di. Hormondanmidir nedir bir usuyorum bir terliyorum. Sanki biraz zor nefes aliyorum. Üstelik panik atagim var ve anesteziden nefret ederim.yillar once bir ameliyatta nefes kesintisi yasamistim ondan sonra hep anesteziden korkar oldum. Opuda doktor sedasyon verilcegeini soyledi. Allah askina nedir bu sedasyon nefesim kesilecek mi neler hissedecegim. Nezle olmam sonucu nefes almam iyice mi zor olacak. Bana bir el atin cok streese girdim

    Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
    + Çoklu AlıntıCevapla
< Önceki12345
 
Merhaba. Sedasyon anestezide daha az ilaç veriliyormuş internette biraz bakindim. Üşüme terleme belki panik yaptığın içindir. Rahatlamaya çalış. Hastane ortaminda olacagin icin herhangi bir aksilik olmasi halinde hemen mudahale eder doktorlar öyle düşün. Tabii temennim her şeyin çok.iyi gitmesi senin adina. Inşallah her şey yolunda gider. Geçen yıldan beri bu yolda ne kadar uğraştığını hatırlıyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Inşallah bebeğine/bebeklerine kavuşursun.
 
Çok tsk Ederim insallah bu kadar stress ve cekilenler bosa gitmez
 
tatlım opu öncesi anestezi uzmanına görünmedin mi ona durumu anlatsan bi zararı olması durumunda yöntemi değiştirebilir belki. bazı merkezlerde anestesi olmadan lokal olarak uyuşturup yumurta topladıklarını da duymuştum. benim fikrimi sorarsan uyutulmak en iyisi o durumda uyanık olmak istemem açıkçası.
 
Simdi ciktim opudan biraz nazimi cektiler oldu bitti. Gayet iyiyim 8 yumurtam toplanmis
 
Ya benden de surekli kahverengi topak topak gelmeye basladi. Rahmimde kanama alani vardi bir de. Of korkuyorum ya daha kalp atislarini bile duymadim
Merhaba Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Birsey sormak istiyorum bugun keseyi gormeye gittigimde kesenin uzerinde kucuk bir kanama alani var ama riskli degil dedi doktorum sizinki bi sure sonra gitti mi? Disariya kanama yapti mi?
 
Merhaba canim benimkisi disariya hic kanama yapmadi sadece bir kere kahverengi cok az kanama bile diyemeyecegim akinti oldu. Yani hic sorun yasamadim o kanama alaniyla ilgili.
 
Merhaba canim benimkisi disariya hic kanama yapmadi sadece bir kere kahverengi cok az kanama bile diyemeyecegim akinti oldu. Yani hic sorun yasamadim o kanama alaniyla ilgili.
Cok sukur hic sorun olmamis insallah benimde olmaz bugun gorunce biraz tedirgin oldum doktorum endise edilecek birsey degil dedi ama
 
sevk olmadan kendimiz gidip tedavi oncesi test istedigimizi soylesek yaparlarmi acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…