- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #3.601
Cnm mrb gonal f ile ilgili sorum olucak cevaplama sansin varmidirKızlar ben 2 kutu gonal f aldım 900 ama bu iki kutu bana 6 gün gidicek bide menegon 3 kutu var ama ona başlamadık daha tekrar gonal f aldırırmı ne kadar süre iğne kullanıyorus
Tabiki canım buyurCnm mrb gonal f ile ilgili sorum olucak cevaplama sansin varmidir
Cnm ben ilk defa kendime igne vurdugum icin emin olamadim korktum dr.uma ulasamamistim.gonal f 900 vermisti bana dunden baslayarak vurul dedi.kalemin ayarini 150ye getirdim sifirlandi ama icinde ilacindan kaldi.bnde yanlismi yaptk diye hayiflandim durdum.onu sorucaktm cnm geri donusun icin ck tskr edermmTabiki canım buyur
Ben de de oluyordu öyle. Biraz içinde kalıyordu. Hiç birşey olmaz merak etme. İğneyi vurduktan sonra basılı şekilde 5 sn bekle çek.Cnm ben ilk defa kendime igne vurdugum icin emin olamadim korktum dr.uma ulasamamistim.gonal f 900 vermisti bana dunden baslayarak vurul dedi.kalemin ayarini 150ye getirdim sifirlandi ama icinde ilacindan kaldi.bnde yanlismi yaptk diye hayiflandim durdum.onu sorucaktm cnm geri donusun icin ck tskr edermm
Tmm cnm ck tskr ederm ya ilk defa karsilasinca insan ne yapacagini sasiriyr bide ben igneden ck korkarm ilk defa esim yapti bi de ondn tirstm ck tskr ederm ilginize bebislerinizi sag salim alin kucaginiza insallahh saglikli bi gebelik ve dogum gecirirsinizBen de de oluyordu öyle. Biraz içinde kalıyordu. Hiç birşey olmaz merak etme. İğneyi vurduktan sonra basılı şekilde 5 sn bekle çek.
Arkadaş cvplamış canım bişe olmaz korkma..zaten en son kalem bitince hemşirene götür o içinde kalanı da çekiyo iğneye vurul diye sana veriyo bilgin olsuhCnm ben ilk defa kendime igne vurdugum icin emin olamadim korktum dr.uma ulasamamistim.gonal f 900 vermisti bana dunden baslayarak vurul dedi.kalemin ayarini 150ye getirdim sifirlandi ama icinde ilacindan kaldi.bnde yanlismi yaptk diye hayiflandim durdum.onu sorucaktm cnm geri donusun icin ck tskr edermm
Bunuda bilmiyordum tabiki ck tskr ederm Rabbm saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu insallahArkadaş cvplamış canım bişe olmaz korkma..zaten en son kalem bitince hemşirene götür o içinde kalanı da çekiyo iğneye vurul diye sana veriyo bilgin olsuh
Sağol canım darısı başına inşallahhBunuda bilmiyordum tabiki ck tskr ederm Rabbm saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu insallah
Insallah cnm Allah razi olsn hayirlisi AllahtanSağol canım darısı başına inşallahh
Canım kemal bey'de tüp bebek fiyatı ne kadar?Kemal özgür
5.600 vermistik ilaclar haricCanım kemal bey'de tüp bebek fiyatı ne kadar?
Ilaçlarla ne kadar tutuyor.. senin tuttu mu tüp bebek.?5.600 vermistik ilaclar haric
Ilaclarla 8 bin falan tutar sanirim. Ben histeropkopi falan da oldum 10 bin civari gitti bizden. Siz antalya da mı yasiyorsunuz neden illa kemal bey e mi gitmek zorunda siniz. Bicok hastane var iyi araştırın derim Benim ki transfer bile olmadi zaten tek yumurta dollenmisti o da genetik test ile dna hasarli çıktigi icin transfer yapilmadi.Ilaçlarla ne kadar tutuyor.. senin tuttu mu tüp bebek.?
Neden genetk test yapıldı acaba? 5. Güne geldi mi genetik test için . Bizde genetk test yaptırdık hasarlı çıktıIlaclarla 8 bin falan tutar sanirim. Ben histeropkopi falan da oldum 10 bin civari gitti bizden. Siz antalya da mı yasiyorsunuz neden illa kemal bey e mi gitmek zorunda siniz. Bicok hastane var iyi araştırın derim Benim ki transfer bile olmadi zaten tek yumurta dollenmisti o da genetik test ile dna hasarli çıktigi icin transfer yapilmadi.
Evet besinci gune gelmişti. Simdi biz konya medovaya başladık Tum testleri yaptılar. Dna hasar testi kromozom testi rahim filmi hepsi yapildi . Daha once hic bir test uygulanmamisti. Benden size tavsiye tum testleri yaptirip o sekilde baslayinca tedaviye..Neden genetk test yapıldı acaba? 5. Güne geldi mi genetik test için . Bizde genetk test yaptırdık hasarlı çıktı
Evet besinci gune gelmişti. Simdi biz konya medovaya başladık Tum testleri yaptılar. Dna hasar testi kromozom testi rahim filmi hepsi yapildi . Daha once hic bir test uygulanmamisti. Benden size tavsiye tum testleri yaptirip o sekilde baslayinca tedaviye..
Ben eşime arjinin ve vitamin kullandiriyorum . Umarim ise yararKesinlikle size katılıyorum ve destekliyorım bütün testlerinizi yaptırın arkadaşlar bu çok önemli ve mümkünse öncesinde kullanmanız gereken ilaçlar olabilir onlarıda mutlaka sorup araştırın
Insallah rabbim gönlünuzden geceni size versinBenim 3. Denemem her test yapıldı zaten. Transfer olamıyorum busefer inşallah sağlıklı bebeğim olur
Anamur'da yaşıyorum.. iki yıl önce kemal beye gitmiştim hiç tedavi olmadan direkt ona gitmiştim oda henüz tedavi olmamışsın neyin ne olduğunu anlamadan tüp yapamam dedi.. şimdi normal özelde bir doktora gidiyorum oda bana aşılamadan sonra antalya'ya kemal beye gönderecem dedi.. niye sadece 1 tane döllendi ki diğerleri kalitesiz mi oldu.. ilk defa sen olumsuz konuştun.. bugün aşılamamı oldum tutmazsa tüpe geçerim bakalım iyice araştırıcam inşallah gerek kalmaz tabi..Ilaclarla 8 bin falan tutar sanirim. Ben histeropkopi falan da oldum 10 bin civari gitti bizden. Siz antalya da mı yasiyorsunuz neden illa kemal bey e mi gitmek zorunda siniz. Bicok hastane var iyi araştırın derim Benim ki transfer bile olmadi zaten tek yumurta dollenmisti o da genetik test ile dna hasarli çıktigi icin transfer yapilmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?