Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben pazartesi günü iğneler e başladım asilama icin perşembe günü kontrolüm var bakalım nolacak çok heycanliyim ilk denemem olacak bende adetin 4. Günü başladım tedaviye haftasonuna denk geldigi için
Arya123 sen basladin mi yoksa adetin i mi bekliyo sun biz senle ayniydik kistim gitmiş şukur ama bu ay bi hafta erken adet oldum kistim etkisi mi yoksa d.kontrol halinden dolayi mi bilemeidm

Arya123 cnm cumartesi başlamıştım sen bende pazartesi başladım bi kutu gonal f al ike başladım ben.perşembe kontrolüm var içinde 6 tane iğne var iğneler bitince hemen asilama mi oluyo

Arya123 cnm cumartesi başlamıştım sen bende pazartesi başladım bi kutu gonal f al ike başladım ben.perşembe kontrolüm var içinde 6 tane iğne var iğneler bitince hemen asilama mi oluyo
Yok canm olmuyor ben cumartesi basladim ignelere bugun 5.gunum yarin oglen cagirdi doktorum yumurtalarin durumuna bakicak eger istenilen boyuta ulasmissa catlatma ignesi vurur 36 saat sonra asilama yapar muthemelen ama bence olgunlasmamistir henuz cunku cok erken onumuzdeki haftaya kalir benim buyuk ihtimal

Adetin 2.gunu basladik tedaviye canim benimde kistim kaybolmus ancak bu ay cok az adet oldum her zamankine oranla ve hic agrim olmadı ignelerin etkisindenmidir acaba anlamadm

Ben varim nasipse bir aksilik cikmazsa son hafta olcak muhtemeln
SON HAFTA AŞILAMI MI OLACAK CANIM
EĞER ZAHMET OLMAZSA SÜRECİNİ ANLATIRMISIN
BEN ADET İLE BAŞLAYACAĞIM 2 GÜN VAR BATA BENİMDE

RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH

SON HAFTA AŞILAMI MI OLACAK CANIM
EĞER ZAHMET OLMAZSA SÜRECİNİ ANLATIRMISIN
BEN ADET İLE BAŞLAYACAĞIM 2 GÜN VAR BATA BENİMDE

RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH
Daha once yaptirdigim kan testlerini ve hsg sonucuyla birlikte esimin spermiyogram sonucunu dosyaladim ve doktora sundum adetin 2.gunu muayeneye gittim ultrasona bakildi ve kan tahlillerini tekrarlamanin gerekli olmadigini v hemen baslayabilcegimizi soyledi ayni gun gonalf igne kullanmaya basladim igneden once esime ve bana antibiyotik yazdi onlari ictim beraberinde folik asit aldim yarin kontrole cagirdi bakalim bizi neler bekliyor

ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN CANIM RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH

BENİMDE BU CUMA REGL OLMAM GEREK STRES OLDUM DR ARADIM DR 4. GÜN PAZARTESİ DR ÇAĞIRDI SORUN OLMAZ DEDİ CANIM BANADA

CANIM ÖZELDEMİ YAPTIRIYORSUN

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM VERDİĞİN BİLGİ İÇİN SEN BİZDEN BİR ADIM ÖNDE GİDİYORSUN SÜRECİ BİZİMLEDE PAYLAŞIRSAN COK SEVİNİRİM

İNŞALLAH SENDE MELEĞİNE KAVUŞURSUN SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE İNŞALLAH ÖZELDEMİ YAPTIRIYORSUN CANIM

Ins canm rabbim tez zmanda hepimze versin olan biteni yazarim tabiki sizde yazin destek olalim birbirmze :)ozelde yaptiriyorm

Teşekkürler cnm ben bezmi alem vakıf üniversitesi hastamesinde yaptiriyorum pazartesi orda iki kişiyle tanıştım sıra beklerken biri asilama ile İkizlere hamile daha yeni diğeri tüp bebek ile İkizlere hamile sanki benim hamile imiş gibi çok sevindim orda yaptırmışlar ins benimde seninde herkesin tutar çok heycanliyim
Sen nerde yaptiriyosun

Bende öyle drumda zor şekilde anne adaylarını görünce çok mutlu oluyorum. Ben namık Kemal üniversitesi Tekirdağ'da yaptiracagim

Ben de mersin tıp fakültesinde yaptıracağım haftaya. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Burdan güzel haberlerimizi paylaşalım
merhaba canım ben mersinliyim inşallah güzel haberlerini alırız adet ile başladın mı ilaçlara
iğnemi hapmı kullanıyorsun ben adet olmayı bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Rabbim herbirimizi sağlıkla sıhatle evlatlarımıza kavuştursun.
Ben ilk aşılamamı 14 Temmuza da oldum 25 temmuza kadar bekleyeceğim umarım tutmuştur.

Polistik over hastasıyım ve Ms hastasıyım .

Özelde yaptırdım. 1.100 falan tutuyordu birikmiş puanım vardı hastanede onu kullandım. 950 TL denk geldi.
ben tıp fakültesinde yaptıracağım adeti bekliyorum canım. bugün yarın olması gerek
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…