- 29 Mayıs 2015
- 153
- 44
- 44
jeli yaptın mı canım bu arada ben henuz yapmadım gece yapıcamKızlar bende aşılamadan sonra alet cıkarılınca bir miktar akıntı oldu spermler geri aktı birazı hatta sordum fazlası cıkmıstır dediler üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jeli yaptın mı canım bu arada ben henuz yapmadım gece yapıcamKızlar bende aşılamadan sonra alet cıkarılınca bir miktar akıntı oldu spermler geri aktı birazı hatta sordum fazlası cıkmıstır dediler üzüldüm
Bende gece yapıcam. Peki sende şuan hafif bir akıntı var mı?jeli yaptın mı canım bu arada ben henuz yapmadım gece yapıcam
ozelde bu ıslemden sonra 1 1,5 saat istirahat veriyor hıc kalkamadan burda 10 dakıka zor kalıyoruzzyok tatlım akıntı yok ama cok kafana takma kasıklarımda hafıf agrı var o kadar her bunye aynı olmuyor dısında kalanlar gerı gelıyordur normal 15 dakıka anca yattık bugun gordun sende devlet hastaneleri boyleeee maleseff
Ben infertilite2 deydim hemsire de cok ters bi kadınozelde bu ıslemden sonra 1 1,5 saat istirahat veriyor hıc kalkamadan burda 10 dakıka zor kalıyoruzz
senin adet oldumu canım bu ay bende bu ay yaptıracağım adeti bekliyorum bende 21 temmuz hafta sonuna gelecek 2-3 günler dr arayacağım ne yapalım diyeKizlar ben bu ay asilama yaptircam sizin durumunuz nedir hamile kalan varmi asilamada
Bana ilk iki gun banyo yapma dedi iliskiye girme dedi yani ben 17temmuz yani dun asilama oldum doktor ilski gunleri icin 19 21 23temmuzda yap dediKizlar asilamadan sonrasi icin doktor uyarilarda bulundu mu hem iliski hem gunluk yasam konusunda sunu yapmayin yada yapin tarzinda
Tekrar kontrole hangi gun gitceksiniz peki kac gun sonra test yapilcakBana ilk iki gun banyo yapma dedi iliskiye girme dedi yani ben 17temmuz yani dun asilama oldum doktor ilski gunleri icin 19 21 23temmuzda yap dedi
Peki progesteron testi istedi mi adetin 21.günüBana ilk iki gun banyo yapma dedi iliskiye girme dedi yani ben 17temmuz yani dun asilama oldum doktor ilski gunleri icin 19 21 23temmuzda yap dedi
Yok cnm istemediPeki progesteron testi istedi mi adetin 21.günü