Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tıp fakültesinde ücret alınıyor mu peki ? canım. İnşllah tutar hayırlısıyla ondan o mucizeyi hissetmek nasip olur bizlere. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
canım bilemiyorum ilk kaz olacak bu deneyim sormadım bile özelden dr muayane olacağım dr doçent benim
artık neyse vereceğiz ücretini birde benim bir oğlum var ondan ücretli olur diye düşünüyoruz

canım bilemiyorum ilk kaz olacak bu deneyim sormadım bile özelden dr muayane olacağım dr doçent benim
artık neyse vereceğiz ücretini birde benim bir oğlum var ondan ücretli olur diye düşünüyoruz

Allah bağışlasın oğlunu. Üniversite hastanesi olduğundan belli bir miktar verilir sanırım. Hayırlısıyla olsunda para artık birşeyden sonra önemi kalmıyor. Annelik duygusunun nasıl birşey olduğunu biliyorsunuz.

merhaba canım ben mersinliyim inşallah güzel haberlerini alırız adet ile başladın mı ilaçlara
iğnemi hapmı kullanıyorsun ben adet olmayı bekliyorum
Canm adetim 13 temmuzdu 2. Günü kontrole gittim. Aşılamaya karar verildi gonal-f 450 iğne kullanıyorum bugün 6. Günüm 75ml doz kullanıyorum 2 yumurtam oluşmuş yarın kontrolüm var inşallah yeterli büyüklüğe ulaşırlar. Pazartesi yapılır büyük ihtimalle. Senin için de hayırlısı olsun inş

Canm adetim 13 temmuzdu 2. Günü kontrole gittim. Aşılamaya karar verildi gonal-f 450 iğne kullanıyorum bugün 6. Günüm 75ml doz kullanıyorum 2 yumurtam oluşmuş yarın kontrolüm var inşallah yeterli büyüklüğe ulaşırlar. Pazartesi yapılır büyük ihtimalle. Senin için de hayırlısı olsun inş
Mrb benmde adetim 14 basladi ve 15inde gonalf 450 igneye basladim bugun aksam 6.igneyi vurucam bugün kontrole gittim 10mm ymis ve cok yumurtam varmis ignenin ikinci kutusunu siparis verdim cts tkrar kontrole gidicem sizinki kac mm acaba bende pazartesi sali gibi yapilir diye dusunuyorum ama doktorum belli olmaz diyor sizde durum nedir acaba

Mrb benmde adetim 14 basladi ve 15inde gonalf 450 igneye basladim bugun aksam 6.igneyi vurucam bugün kontrole gittim 10mm ymis ve cok yumurtam varmis ignenin ikinci kutusunu siparis verdim cts tkrar kontrole gidicem sizinki kac mm acaba bende pazartesi sali gibi yapilir diye dusunuyorum ama doktorum belli olmaz diyor sizde durum nedir acaba
Dün gittim Yumurtalar çok iyi görünüyor dedi 2 gün daha aynı dozda kullan Pazartesi belki de paZar aşılamanı yaparız dedi ama yumurta büyüklüklerini söylemedi yarın kontrolde söyler olur biter inş hayırlısıyla ilk aşılamam olacak :dua:

Dün gittim Yumurtalar çok iyi görünüyor dedi 2 gün daha aynı dozda kullan Pazartesi belki de paZar aşılamanı yaparız dedi ama yumurta büyüklüklerini söylemedi yarın kontrolde söyler olur biter inş hayırlısıyla ilk aşılamam olacak :dua:
Benimde ilk asilamam olcak ins hayirlisi olur

maşallah canım inşallah herşey çok güzel gelişir gelişmeleri yazarsan sevirim allah gönlüne göre versin

veee temmuz adetimi oldum temmuzda aşılama yolu gözüktü bana pazartesi dr gidiyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun

Kızlar ben 50 ml gonal f kullandım 3 gün sonra 75 ml çıkarıldı pazartesi kontrol var büyümüş mu bilmiyorum artik çok büyüledi demekki 75 e çıkardı 3 gün 50 4 gün 75 ml kullanmış oluyorum bakalım pazartesiye kadar ins buyur
Kızlar bu arada ilişki yasak mı doktor bana bişe demedi bende soramadim size dediler mi
Sanirim ortalama aynı dönemlerde asilama olacak kızlar bizim ins hepimizin tutar gebeligimjzi takip ederiz birlikte ☺☺

Kızlar ben 50 ml gonal f kullandım 3 gün sonra 75 ml çıkarıldı pazartesi kontrol var büyümüş mu bilmiyorum artik çok büyüledi demekki 75 e çıkardı 3 gün 50 4 gün 75 ml kullanmış oluyorum bakalım pazartesiye kadar ins buyur
Kızlar bu arada ilişki yasak mı doktor bana bişe demedi bende soramadim size dediler mi
Sanirim ortalama aynı dönemlerde asilama olacak kızlar bizim ins hepimizin tutar gebeligimjzi takip ederiz birlikte ☺☺
Canını sıkma büyüsün de hangi gün büyüdüğünün önemi yok. İlişki yasagı suanlık olmamalı ama sperm vermeye gidiceği günden 3gün önce biz bırakmıstık. Tabi yine her doktorum yöntemi farklı sizinki nasıl ister bilemem

Merhaba kızlar. Aşılamamın 8.günümdeyim crinone jel kullanıyorum dün jel açık kahverengi olarak geri gelDi böyle durumda olan var mı. Stres oldum çok. Zaman geçmek bilmiyor.

Doktorda dün kontrolüm vardı. Bugün gece 23.00 de çatlatma iğnesi vurulacağım sonrasında gece ilişki dedi yarın (pazar günü) boş geçecek Pazartesi sabah da aşılamam yapılacak. Ben de 7 gün gonal-f 75 ml kullandım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin aşılamaları tutar:KK39:

Bugun kontrole gittim doktorum dozu yukseltmedi cok sayisa yumurtam oldugu icin hepsi birden gelisirse iptal etmek zorunda kaliriz dedi 75ml devam ediyorum sali gunu tekrar kontrole çağırdı bakalim asilama yolu gozukcek mi ne zaman olcak ya da iptal mi olcak bu surec ne zormus allah hepimzn yardmcisi olsun

merhabalar bende bugün kan verdim öğleden sonra muayene olacak bakalım

birşey sormak istiyorum yumurta konusunda benim bir sıkıntım yok kendiliğinden ilaçsız birşekilde 22 mm oluyor iğne mi olur ilaçlımı olur yumurta büyütme işi

merhabalar bende bugün kan verdim öğleden sonra muayene olacak bakalım

birşey sormak istiyorum yumurta konusunda benim bir sıkıntım yok kendiliğinden ilaçsız birşekilde 22 mm oluyor iğne mi olur ilaçlımı olur yumurta büyütme işi

Benimde ayin 17 sinde asilamam yapıldı ama hiç belirti yok gibi bir hafta oldu korkuyorum tutmadi mi diye
Aynen benim de 17sinde yapıldı sadece kasık ağrım var o da ani hareket yapınca. Göğüs şişliği de ilactan diyolar. Baska da bisi yok bende. Akıntım vardı o da azaldı

X