Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok tatlım akıntı yok ama cok kafana takma kasıklarımda hafıf agrı var o kadar her bunye aynı olmuyor dısında kalanlar gerı gelıyordur normal 15 dakıka anca yattık bugun gordun sende devlet hastaneleri boyleeee maleseff

ozelde bu ıslemden sonra 1 1,5 saat istirahat veriyor hıc kalkamadan burda 10 dakıka zor kalıyoruzz

Kizlar ben bu ay asilama yaptircam sizin durumunuz nedir hamile kalan varmi asilamada
senin adet oldumu canım bu ay bende bu ay yaptıracağım adeti bekliyorum bende 21 temmuz hafta sonuna gelecek 2-3 günler dr arayacağım ne yapalım diye

Kizlar asilamadan sonrasi icin doktor uyarilarda bulundu mu hem iliski hem gunluk yasam konusunda sunu yapmayin yada yapin tarzinda

arkadaşlar adet benim gibi kırmızılar cuma günü geliq aşılamaya başlayan oldumu dr ne zaman çağırdı pazartesi 4. gün olur dr gittiğimde nasıl olacak

dr ile görüştüm arkadaşlar adet ol 2.-3. günü haftasonuna gelirse ne yaparım dedim. dr 4. günü olur cuma adet olursan pazartesi erkenden gel aç karnına testler için kan ver öğleden sonra sonuç ve muayaneye göre rotamızı çizelim dedi. rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

benim gibi temmuz sonunda aşılama yaptıracak kimse varmı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…