2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç çıktı canım bhcg?
Benim bata 3gün kala 30küsür çıkmış yeniden kan verdim bugün bakalım yarına gelicek sonuçlar
Seninki yine guzel cikmis benimki adetten bir gun sonra 9 cikti. Buyuk bi ihtimal adete 5 gun kala hamile kaldim bu yuzden dusuk diyorum bakalim tekrar yapacagim yukselme var mi. Hayirlisi olsun bakalim☺ Senin bebis geliyor kesin

Seninki yine guzel cikmis benimki adetten bir gun sonra 9 cikti. Buyuk bi ihtimal adete 5 gun kala hamile kaldim bu yuzden dusuk diyorum bakalim tekrar yapacagim yukselme var mi. Hayirlisi olsun bakalim☺ Senin bebis geliyor kesin

Evet geç döllenme olabilir canım, tekrarlar bakalım,
Belli olmuyor ya benim hep erken yumurtlama olur, buay değerlendiremedik kalamamışımdır derken süpriz oldu bize bu bebek

kızlar progestan ilacı gebelik testini etkilermi yani ikinci cizgi cıkarmı

Sagol cnm Allah razi olsun..En kisa zamanda haberini aliriz ins. Seninde benimki kanda düşük cikti gec dollenme olabilir mis tekrar yapacagim yukselis var mi diye, bakalim hayirlisi olur hakkimizda ins.
Rabbim kat kat arttırsın canım değerlerini. Amiiiinnn canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder en kısa en hayırlı zamanda

Sonucu aldim yeni kizlar 21 e yukselmis. Son adetim 23 eylul olmasina ragmen 1 haftalik hamile olmus oluyorum. Sizlerinde haberini alirim ins. En kisa zamanda
Hayırlı olsun sag saglim kucagına al inş :)

Merhaba kızlar aranızda hiç adet belirtisi yasamadan hamile olduğunu öğrenenler varmidir acaba

Merhaba kızlar aranızda hiç adet belirtisi yasamadan hamile olduğunu öğrenenler varmidir acaba
Bende tüm adet belirtileri vardı sanırım, hala da devam ediyor, bugün bat günüm, yüzüm sivilce doldu, kasık ağrım var, belim ince ince sızlıyor, ihtimal vermiyordum hamilelik olcağına

Bende tüm adet belirtileri vardı sanırım, hala da devam ediyor, bugün bat günüm, yüzüm sivilce doldu, kasık ağrım var, belim ince ince sızlıyor, ihtimal vermiyordum hamilelik olcağına

Hmmm anladim teşekkürler yanıt icin en geç yarın adet olmam gerekiyor yarina kadar bekliyim ben hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…