Seninki yine guzel cikmis benimki adetten bir gun sonra 9 cikti. Buyuk bi ihtimal adete 5 gun kala hamile kaldim bu yuzden dusuk diyorum bakalim tekrar yapacagim yukselme var mi. Hayirlisi olsun bakalim☺ Senin bebis geliyor kesinKaç çıktı canım bhcg?
Benim bata 3gün kala 30küsür çıkmış yeniden kan verdim bugün bakalım yarına gelicek sonuçlar
Seninki yine guzel cikmis benimki adetten bir gun sonra 9 cikti. Buyuk bi ihtimal adete 5 gun kala hamile kaldim bu yuzden dusuk diyorum bakalim tekrar yapacagim yukselme var mi. Hayirlisi olsun bakalim☺ Senin bebis geliyor kesin
Rabbim kat kat arttırsın canım değerlerini. Amiiiinnn canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder en kısa en hayırlı zamandaSagol cnm Allah razi olsun..En kisa zamanda haberini aliriz ins. Seninde benimki kanda düşük cikti gec dollenme olabilir mis tekrar yapacagim yukselis var mi diye, bakalim hayirlisi olur hakkimizda ins.
Senin bat nezamandıRabbim kat kat arttırsın canım değerlerini. Amiiiinnn canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder en kısa en hayırlı zamanda
Hayırlı olsun cnmSonucu aldim yeni kizlar 21 e yukselmis. Son adetim 23 eylul olmasina ragmen 1 haftalik hamile olmus oluyorum. Sizlerinde haberini alirim ins. En kisa zamanda
Sagol cnm Allah razi olsun. Hamileligimi ilk 5 gununde ogrenmis oldum :))Hayırlı olsun cnm
Hayırlı olsun sag saglim kucagına al inş :)Sonucu aldim yeni kizlar 21 e yukselmis. Son adetim 23 eylul olmasina ragmen 1 haftalik hamile olmus oluyorum. Sizlerinde haberini alirim ins. En kisa zamanda
MaşAllah canımSonucu aldim yeni kizlar 21 e yukselmis. Son adetim 23 eylul olmasina ragmen 1 haftalik hamile olmus oluyorum. Sizlerinde haberini alirim ins. En kisa zamanda
Bende tüm adet belirtileri vardı sanırım, hala da devam ediyor, bugün bat günüm, yüzüm sivilce doldu, kasık ağrım var, belim ince ince sızlıyor, ihtimal vermiyordum hamilelik olcağınaMerhaba kızlar aranızda hiç adet belirtisi yasamadan hamile olduğunu öğrenenler varmidir acaba
Bende tüm adet belirtileri vardı sanırım, hala da devam ediyor, bugün bat günüm, yüzüm sivilce doldu, kasık ağrım var, belim ince ince sızlıyor, ihtimal vermiyordum hamilelik olcağına
Etkilemez cnmkızlar progestan ilacı gebelik testini etkilermi yani ikinci cizgi cıkarmı
Evet silik birşey gözüküyor. Inşallah hamilesindir cnm sonucu kesin yazo zaman ben hamileyim sanırımEki Görüntüle 1900770
Daha benim cooookkk var daha yumurtlama dönemindeyim :)Senin bat nezamandı
Oo hayırlısıyla inşAllahDaha benim cooookkk var daha yumurtlama dönemindeyim :)
o zaman ben hamileyim sanırımEki Görüntüle 1900770
Hadi insaAllahhhh aramızda 10 gün var gibi görünüyor inşallah ben de alırım haberini minigiminOo hayırlısıyla inşAllah