2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

12.13. gün dediğin nedir son ilişki üzerinden geçen gün mü? şerit olanda 2. çizgiyi gördüm ama kaset tipi olanda göremedim inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin
evet cnm yani şerit olan perşembe günü yapıldı 12 ci günde. Diğeri kaset olan cuma günü yapıldı yani 13. günde kaset tipi olandada cizgi var ama testlerden sanırım şerit olan daha net

Slm olun tum 2017 temmuz annelerine ben 2012 haziran dogumlu bir kiz cocugu annesiyim insallah simdide bir temmuz bebigi annesi olacagim.. Daha oncedende 2012 haziran anneleri grubunda cok guzel arkadasliklar kurmus bu arkadaslikla iyi dostluklar elde etmis ve bulusmalarimizin ve cok guzel paylasimlarin bulundugu bir grubumuz olmustu. Insallah bu grupta oyle olur..

Aa benim de 28/29 eylül gibiydi,
Hep yakın olacak kuzucuklar inşAllah
gecen cuma kan vermiştim ben 12. günde yani beta hcg 27 cıktı erken olduğu için düşük şuan adetten sonra tekrar kan vericem bakalım ne kadar yükselecek değer

Bende 2013 mart annesiydim bu ikinci olucak inşAllah

Kızlar ben ilk kan testi yaptırdığımda bhcg 30du değer, 48saat sonraki testte 118 çıkmış, çok yüksek geldi neredeyse 4katı, kafam karıştı dra gitmek için acele etmek istemiyorum ama gitmeli mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…