- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
evet cnm yani şerit olan perşembe günü yapıldı 12 ci günde. Diğeri kaset olan cuma günü yapıldı yani 13. günde kaset tipi olandada cizgi var ama testlerden sanırım şerit olan daha net12.13. gün dediğin nedir son ilişki üzerinden geçen gün mü? şerit olanda 2. çizgiyi gördüm ama kaset tipi olanda göremedim inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin
inşallah cnm inşallah kızlar belirti olarak göğüs uçlarınıza bakın yama gibi kararma varmıAllah im bu topikte kalayım hayırlısıyla
Amiiiiinnnn biz de görelim inşallah çift çizgileriTemmuz anneleri açıldı hamile haberleri sırayla geliyor bile
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşAllah
Balım ben im daha yumurtlama dün bugün yarın gibi daha çok var benim yani belirtiye :)inşallah cnm inşallah kızlar belirti olarak göğüs uçlarınıza bakın yama gibi kararma varmı
4cü gün göğüste kararma fark ettim cnm ben hadi inşallah hamişsindirBalım ben im daha yumurtlama dün bugün yarın gibi daha çok var benim yani belirtiye :)
InsaAllah balım insaAllah geliyordur miniğim sağlıcakla hayirla4cü gün göğüste kararma fark ettim cnm ben hadi inşallah hamişsindir
Aleyküm selam hayırlı olsun sat nezamandıSelamün aleyküm kızlar herkese hayırlı akşamlar inşallah bende Temmuz annesi olacağım Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin
28 Eylül canımAleyküm selam hayırlı olsun sat nezamandı
Benimde 28 eylüldü sat inşallah vardır bebişler temmuz annelerinde kalırız beklenen adette 27 si az kaldı bakalım artık28 Eylül canım
Benimde 28 eylüldü sat inşallah vardır bebişler temmuz annelerinde kalırız beklenen adette 27 si az kaldı bakalım artık
hayırlı olsun hamişsin cnmBunlar da testlerim 4 kala 3kala ve bat günü yapmıstım
gecen cuma kan vermiştim ben 12. günde yani beta hcg 27 cıktı erken olduğu için düşük şuan adetten sonra tekrar kan vericem bakalım ne kadar yükselecek değerAa benim de 28/29 eylül gibiydi,
Hep yakın olacak kuzucuklar inşAllah
Bunlar da testlerim 4 kala 3kala ve bat günü yapmıstım
Slm olun tum 2017 temmuz annelerine ben 2012 haziran dogumlu bir kiz cocugu annesiyim insallah simdide bir temmuz bebigi annesi olacagim.. Daha oncedende 2012 haziran anneleri grubunda cok guzel arkadasliklar kurmus bu arkadaslikla iyi dostluklar elde etmis ve bulusmalarimizin ve cok guzel paylasimlarin bulundugu bir grubumuz olmustu. Insallah bu grupta oyle olur..