2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısıyla olur inşallah canım. Rabbim İnci'ne hayırlı,uzun ömürler versin. Bebeği olmayanlara da hayırlı evlât versin E-brulim hamileymiş , çok sevindim. Allah, sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlere. Pandemi evet etkiliyor herkesi.Rabbime emanetiz. Allah korusun cümlemizi.

Yaaa cok sevındım saglıkla gelsın ınsallah Rabbım kucagına almayı nasıp etsın . amın Cümlemizin evladına saglıklı hayırlı ömürler nasip etsın rabbım ..

Selam kizlar 2 3 cocuk yapanlar olmus masallah, ben tekte kaldim.2.yi istiyorum Rabbim nasip ederse...insallah herkes iyidir..
Aleyküm selam canım. Hamdolsun iyiyiz. Doğumundan bu yana 1398 gün geçmiş Benden 1 gün önce doğum yapmışsın. 16 Temmuz da yani.Ve normal doğum yapmışsındır muhtemelen.Maşallah maşallah. Sezaryen olsaydı 17.07.17 isteyebilirdin diye düşündüm de. Sabah sabah neleri düşünüyorum böyle. Neyse...İnşallah 2.bebeği de nasip etsin Rabbim sana ve isteyen herkese.

Evet canim normal dogumdu aslinda 2 saat once dogsa 17.07.17 olcakti.bizimde cok gundemimiz olmusti bu konu o zamanlar :)
Amin Rabbim isteyen herkese versin birkac aydir deniyoruz son 2 aydir yumurtlama takibi vs baya odakli gidiyoruz bakalim kismet...

Çok geçmiş olsun ,bebeğinizin şuan ki durumu nedir acaba ?

Selam canlar Ömer Ali’nin annesi ben :) Bu topiğin yeri ayrı ilk heycanlarımız çok güzeldi oğluş 5 yaşında kardeş istedi nasipse bir kız kardeşi olacak bizde durumlar böyle :) hepinize selamlar

Selam canlar Ömer Ali’nin annesi ben :) Bu topiğin yeri ayrı ilk heycanlarımız çok güzeldi oğluş 5 yaşında kardeş istedi nasipse bir kız kardeşi olacak bizde durumlar böyle :) hepinize selamlar
Selamlar Allah saglikla kucagimiza almaya nasip etsin.biz daha cinsiyet ogrenmedik ilk cocugum erkek bakalim umarim saglikla gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…