2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece gece test yaptım, negatif diye canım sıkıldı 15dk snra bakınca ikinci çizgiyi çook silik gördüm sanki eşimde gördü ama emin olamadık, siz görebiliyormusunuz?
Oğlumda da böyle silik bir çizgiyle öğrenmiştim inşAllah şimdi de kardeşi yoldadır:KK51:
Hamilesin cnm gozunaydin bende biraz once yaptim bisey yoktu cantama attim sonra bi baktimki silik bi cizgi hemen gittim kan verdim sabah alacagim bakalim hayirlisi. Eger hamileysem 30 hazirana geliyor dogum

Hamilesin cnm gozunaydin bende biraz once yaptim bisey yoktu cantama attim sonra bi baktimki silik bi cizgi hemen gittim kan verdim sabah alacagim bakalim hayirlisi. Eger hamileysem 30 hazirana geliyor dogum

Aaa hadi bakalım birlikte öğrenicez sonuçları, hakkımızda hayırlısı:dua:

selamlar.. lütfen cevaplayın kafam allak bullak..
adet günümden 5 gün önce baslayan kahverengi lekelenme ve akıntım vardı kan testi yaptırdım yesleşme kanaması olabilir diye sonuc:0,100 neyse adetimi bekleyeyim dedm adet günümde baslayan bembeyaz krem gibi akıntım oldu 2 gün snra yine kahverengiye döndü..yine kan verdim sonuc:0,100 5 gün gecmişti adetim son kan verdigimde.. simdi ise 15 gün gecti mide bulantım ve beyaz akıntım var hala adet olmadım.. kafam cok karıstı

Aslında varsa adet 5gün geçtikten snra çıkması gerek geç döllenme bile olsa, bence bir kadın doğumcuya gisin en güzeş o yönlendirecektir

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1

Çok sevindim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Sağlıcakla hayırla kucagına al miniğini Rabbim bizlere de göstersin inşallah o günleri :KK68:
Sagol cnm Allah razi olsun..En kisa zamanda haberini aliriz ins. Seninde benimki kanda düşük cikti gec dollenme olabilir mis tekrar yapacagim yukselis var mi diye, bakalim hayirlisi olur hakkimizda ins.

X