2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bnmde hamileymişim gibi belirtlerim var az önce kesin oldum die afedersin ıslaklıkla gttim vc ye cok fazla akıntım vardı günlük pedden tasmus o derece
Benim de ilk gebeligimde öyle olmuştu adet olacak gibiydim birden çok fazla akıntı geliyordu aha diyordum adet oldum ama beyaz akinti geliyordu

Gece gece test yaptım, negatif diye canım sıkıldı 15dk snra bakınca ikinci çizgiyi çook silik gördüm sanki eşimde gördü ama emin olamadık, siz görebiliyormusunuz?
Oğlumda da böyle silik bir çizgiyle öğrenmiştim inşAllah şimdi de kardeşi yoldadır

Eklentiler

• image.jpeg
    15,7 KB · Görüntüleme: 191
Fotoğrafın boyutunu küçültünce netlik gitmiş sanırım belli olmuyor hiç

Kızlar bugün değerimi aldım 191 2 haftalık bir tüp bebiş inşallah isteyen herkesle birlikte temmuzda anniş oluruz
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin ilk gelen sensin bizlere de dua et insaAllah bizlerde görürüz o günleri :)

Hayırlı olsun canım ben gördüm var var geliyor Allahın izniyle. Bizlere de dua et :)

Bak bu negatifi

Eklentiler

• 2016-10-18 08.08.09.png
    105,4 KB · Görüntüleme: 185
Ben de gördüm kan verecek misin

Canım benim de öyle çıktı sonra belirgin oldu ama ben erken test yaptım ondan çıktı net bence senin de var hayırlı olsun

Canım benim de öyle çıktı sonra belirgin oldu ama ben erken test yaptım ondan çıktı net bence senin de var hayırlı olsun

erkendi aslında test için, normalde bat 20/21ekim gibiydi ben dün test yaptım, kan verdim bakalım inşAllah vardır yarına sonuç alıcam, seninde hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşAllah

hayırlı olsun tebrikler :) çizgi var bencede

selamlar.. lütfen cevaplayın kafam allak bullak..
adet günümden 5 gün önce baslayan kahverengi lekelenme ve akıntım vardı kan testi yaptırdım yesleşme kanaması olabilir diye sonuc:0,100 neyse adetimi bekleyeyim dedm adet günümde baslayan bembeyaz krem gibi akıntım oldu 2 gün snra yine kahverengiye döndü..yine kan verdim sonuc:0,100 5 gün gecmişti adetim son kan verdigimde.. simdi ise 15 gün gecti mide bulantım ve beyaz akıntım var hala adet olmadım.. kafam cok karıstı

Olsa çıkardı cnm bence kanda sen bi doktora git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…