Sagol cnm, darisi tum isteyenlere ins.Hayırlı olsun sag saglim kucagına al inş :)
Ben daha fazla adet belirtisi yaşadım, ozaman anladimki hamileyim. Sizde farkli seyredebilir tabiMerhaba kızlar aranızda hiç adet belirtisi yasamadan hamile olduğunu öğrenenler varmidir acaba
amin inşSagol cnm, darisi tum isteyenlere ins.
Evet silik birşey gözüküyor. Inşallah hamilesindir cnm sonucu kesin yaz
adetime daha 7 gün var 3 test yaptım 3 de pozitif yumurtlamadan 12 gün gecti cnm dünkü teest o bugünde adetten gecti deyip kan verdim yoksa aeti bekle diyorlar pazartesi sonuç alıcam inşallah vardırBenimde böyle çoook silikti, hemen kan verip baktır canım
çok sinir oluyorum bekle adetin 10 gün gecsin öyle gel dio bizim burada da saglık ocakları bekle demesi kolay bende arada gecti deyip veriyorum yoksa almıyolar kan inşAllah hamilesin canımadetime daha 7 gün var 3 test yaptım 3 de pozitif yumurtlamadan 12 gün gecti cnm dünkü teest o bugünde adetten gecti deyip kan verdim yoksa aeti bekle diyorlar pazartesi sonuç alıcam inşallah vardır
inşallah cnm aynen kolay sanki beklemek yalan söylettiriyorlar sen ne zaman öğrendin hamileliğini hayırlı olsun gönlündekidir inşallah cnmçok sinir oluyorum bekle adetin 10 gün gecsin öyle gel dio bizim burada da saglık ocakları bekle demesi kolay bende arada gecti deyip veriyorum yoksa almıyolar kan inşAllah hamilesin canım
inşallah cnm aynen kolay sanki beklemek yalan söylettiriyorlar sen ne zaman öğrendin hamileliğini hayırlı olsun gönlündekidir inşallah cnm
hadi hayırlısı cnm adeti görene kadar ümit var dilerim hamişsindirhenüz hamile degilim canım ya totem yaptım batım 26 ekim sabah test yaptım negatifti erken yaptım galiba hayırlısıyla kavusuruz inş bebişlerimize
adetime daha 7 gün var 3 test yaptım 3 de pozitif yumurtlamadan 12 gün gecti cnm dünkü teest o bugünde adetten gecti deyip kan verdim yoksa aeti bekle diyorlar pazartesi sonuç alıcam inşallah vardır
bence hamilesin canım hayırlı osun :)kızlar şerit olan test 12 ci gün dün kaset tipi olan test 13 gün bugün yapıldı hamileyim diyebilirmiyim bugünde kan verdim hamileysem temmuz annesi olarak burdan devam edicem
saol cnm darısı başına inşallahbence hamilesin canım hayırlı osun :)
Var Allah in izniyle çok minnak annesikızlar şerit olan test 12 ci gün dün kaset tipi olan test 13 gün bugün yapıldı hamileyim diyebilirmiyim bugünde kan verdim hamileysem temmuz annesi olarak burdan devam edicem
12.13. gün dediğin nedir son ilişki üzerinden geçen gün mü? şerit olanda 2. çizgiyi gördüm ama kaset tipi olanda göremedim inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğinkızlar şerit olan test 12 ci gün dün kaset tipi olan test 13 gün bugün yapıldı hamileyim diyebilirmiyim bugünde kan verdim hamileysem temmuz annesi olarak burdan devam edicem
Amin hep beraber inş canım :)saol cnm darısı başına inşallah
ay bayılacağım temmuz anneleri açılmış bilehaziran diye ümitlendim miniğim bıraktı gitti annesini inşallah bu aya kısmet olur
kızlar şerit olan test 12 ci gün dün kaset tipi olan test 13 gün bugün yapıldı hamileyim diyebilirmiyim bugünde kan verdim hamileysem temmuz annesi olarak burdan devam edicem