- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 34
Bu topik bizim olacak insaAllah kuzum geliyor Rabbim in izniyle miniklerimiz inanıyorum bunaBendeeee bendeeee bu aya talibim Allahin izniyle ve benim hesapta 7.7.2017 ......ve inanıyorum bebeğim benimle, inanarak onun benimle kalmasını sağlayacağım..
Insallahhh insallahhh..O güzel günler kapıda canimm..her yerden bir umut kapısı açıyorum bak.Bu topik bizim olacak insaAllah kuzum geliyor Rabbim in izniyle miniklerimiz inanıyorum buna
Insallahhh insallahhh..O güzel günler kapıda canimm..her yerden bir umut kapısı açıyorum bak.
yesa m gelirde ben kalır miyim hiç onu önden gönderip ardından ben geleceğim.
Hadi bakalım inşallah canimm .temmuzu aç sen...bizde patikle takımla geliriz .Ayyyyy canım insallah insallahhhh
Eger hamileysem 1 temmuz doğum var beklerim :)
Belki de topiğin ilk doğum yapan üyesi olurumm:)
Hadi inşallah kuzu benim çalışmalar daha yarın başlayacak inşallah.bu ay hayıt sana vesile olsun insaAllah Rabbim in izniyle. Devam mı hayita ben yeniden başladım adet olunca bu sefer sabah akşam deneyecegimInsallahhh insallahhh..O güzel günler kapıda canimm..her yerden bir umut kapısı açıyorum bak.
yesa m gelirde ben kalır miyim hiç onu önden gönderip ardından ben geleceğim.
Aaa hadi bakalım rast gele.ve bu kez gün aşırı devam edin 10-12-14....devam et kaçırma canimm. ben hayit i yumurtlama gerçekleştiği gün bıraktım artık 10 gün sabah akşam kullandım..bata daha çok var .Hadi inşallah kuzu benim çalışmalar daha yarın başlayacak inşallah.bu ay hayıt sana vesile olsun insaAllah Rabbim in izniyle. Devam mı hayita ben yeniden başladım adet olunca bu sefer sabah akşam deneyecegim
Ben de öyle düşünüyorum kuzum yumurtlama geçtikten sonra bırakacağım. Aynen bu ay kaçırma yok insaAllah hayırlısıyla sağlıcakla geliyor miniklerimiz Rabbim in izniyle çalışmalara devamAaa hadi bakalım rast gele.ve bu kez gün aşırı devam edin 10-12-14....devam et kaçırma canimm. ben hayit i yumurtlama gerçekleştiği gün bıraktım artık 10 gün sabah akşam kullandım..bata daha çok var .
Kızlar insallah bu sayfada 9 ay 10 gün kalmak nasip olur.
Bat 31 ekim. Pzts sabah yumurta kontrolum var gunasiri calismalar devam..
Dün ovulasyon testi siparis ettim. Bu ay olmazsa kasimda ovu test ile takip edicem.
Amiiiiiinnnn inşallahKızlar insallah bu sayfada 9 ay 10 gün kalmak nasip olur.
Bat 31 ekim. Pzts sabah yumurta kontrolum var gunasiri calismalar devam..
Dün ovulasyon testi siparis ettim. Bu ay olmazsa kasimda ovu test ile takip edicem.
17 18 ekim arasida benimki bakalim. Suana kadar olan yok sanirim.
Bu topik bizim olacak insaAllah kuzum geliyor Rabbim in izniyle miniklerimiz inanıyorum buna
İnşallah balım bu ay okadar inandım ki bazen kaptırıyorum kendimi konuşuyorum eşim diyor napiyosun yumurtaliklarimla konuşuyorum diyorum :)totemin hayırluı olsun taklım
,İnşallah balım bu ay okadar inandım ki bazen kaptırıyorum kendimi konuşuyorum eşim diyor napiyosun yumurtaliklarimla konuşuyorum diyorum :)
Senle olduğunu düşün karnında dikkat et kendine tamamen ona hazırla kendini ben inanıyorum bu ay Rabbim izniyle bebeklerimiz geliyor bizimleler :),
böyle olmamız lazım aslında varya gecen topikte biri paylasmıstı ya ne kadar inanmıs kadın bu ay bende ınanıyorum
Benim olacakmisim gibi belim karnim agriyor. Idrar testide negatif diyor. Hayirlisi bakalim sende nasil durumlar.bnmde 18
Gerçekten inan balım okadar inan ki suan
Senle olduğunu düşün karnında dikkat et kendine tamamen ona hazırla kendini ben inanıyorum bu ay Rabbim izniyle bebeklerimiz geliyor bizimleler :)
Benim olacakmisim gibi belim karnim agriyor. Idrar testide negatif diyor. Hayirlisi bakalim sende nasil durumlar.