Ben bugunde regl olmadim. Biraz once kan verdim. Sabah alacagim bakalim hayirlisibnmde hamileymişim gibi belirtlerim var az önce kesin oldum die afedersin ıslaklıkla gttim vc ye cok fazla akıntım vardı günlük pedden tasmus o derece
Hamilesin cnm gozunaydin bende biraz once yaptim bisey yoktu cantama attim sonra bi baktimki silik bi cizgi hemen gittim kan verdim sabah alacagim bakalim hayirlisi. Eger hamileysem 30 hazirana geliyor dogumGece gece test yaptım, negatif diye canım sıkıldı 15dk snra bakınca ikinci çizgiyi çook silik gördüm sanki eşimde gördü ama emin olamadık, siz görebiliyormusunuz?
Oğlumda da böyle silik bir çizgiyle öğrenmiştim inşAllah şimdi de kardeşi yoldadır
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Amiiiiiiinnnn inşallah Rabbim bizlere de göstersin o günleri. ..İnşAllah canım öyledir, kan verdim bugün yarına sonuç alıcam bakalım,
Darısı senin güzel haberlerine olsun inşAllah
Hamilesin cnm gozunaydin bende biraz once yaptim bisey yoktu cantama attim sonra bi baktimki silik bi cizgi hemen gittim kan verdim sabah alacagim bakalim hayirlisi. Eger hamileysem 30 hazirana geliyor dogum
selamlar.. lütfen cevaplayın kafam allak bullak..
adet günümden 5 gün önce baslayan kahverengi lekelenme ve akıntım vardı kan testi yaptırdım yesleşme kanaması olabilir diye sonuc:0,100 neyse adetimi bekleyeyim dedm adet günümde baslayan bembeyaz krem gibi akıntım oldu 2 gün snra yine kahverengiye döndü..yine kan verdim sonuc:0,100 5 gün gecmişti adetim son kan verdigimde.. simdi ise 15 gün gecti mide bulantım ve beyaz akıntım var hala adet olmadım.. kafam cok karıstı
Ins. Cnm hakkimizda hayirlisi olsun. Yazarim sabaha ins.Aaa hadi bakalım birlikte öğrenicez sonuçları, hakkımızda hayırlısı
Hadi hayırlı haberler inşallah. :)Ins. Cnm hakkimizda hayirlisi olsun. Yazarim sabaha ins.
Amiiiiiiinnnnnnn insAllahhhh Rabbim hepimize yaşatsın inşallah sağlıcakla hayırla gelsin civcivlerimizHamişler çoğalsın topğimiz şenlensin
Aldim sonuclaru evet hamileyim ama minnacik daha darısı tum isteyenlere ins.
Aldim sonuclaru evet hamileyim ama minnacik daha darısı tum isteyenlere ins.
Amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, banada saglikli, hayirli bir kiz evlat nasip eder ins. 3 oglum var bu 4. Bebegim olacak nasipseOh hadi hayırlı olsun cnm
Çok sevindim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Sağlıcakla hayırla kucagına al miniğini Rabbim bizlere de göstersin inşallah o günleriAldim sonuclaru evet hamileyim ama minnacik daha darısı tum isteyenlere ins.
Sagol cnm, kanda beta degerim dusuk cikti buyuk bi ihtimal gec dollenme bakalim tekrar yapmam gerekecekOh hadi hayırlı olsun cnm
Sagol cnm Allah razi olsun..En kisa zamanda haberini aliriz ins. Seninde benimki kanda düşük cikti gec dollenme olabilir mis tekrar yapacagim yukselis var mi diye, bakalim hayirlisi olur hakkimizda ins.Çok sevindim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Sağlıcakla hayırla kucagına al miniğini Rabbim bizlere de göstersin inşallah o günleri
Sagol cnm, kanda beta degerim dusuk cikti buyuk bi ihtimal gec dollenme bakalim tekrar yapmam gerekecek