Mesajini cok gec gordum ama gecmis olsun. Yusra da 6 aylikken gecirdi rota. Bende ilk kez cesme suyuyla yikamistim. İçtiğiniz suya dikkat edinMerhaba kızlar, oğlum geçen hafta amipli dizanteri ve adenovirüs oldu, yani ikisini birden kapmış hem de bu corona günlerinde 1 hafta hastanede yattık. Evden dışarıya sadece evin bahçesine çıkıyorduk, hiç kapalı ortama girmedi. Sizce neden olmuştur? Doktor bilemedi, bana damacana suyu gibi geliyor aklıma başka bir şey gelmiyor. Geçiren varsa tecrübenizi yazar mısınız? Çok çok zordu şimdi evimize çıktık şükür. Şimdi de acaba hastanede corona kaptık mı diye tedirginim ama inşallah yoktur
Nasıl unuturum canım seninle birlikte acını bizde yaşamıştık çok üzülmüştüm rabbim inşallah sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese nasip etsin güzel haberler ver bizlere mutluluğunla mutlu olalım inşallahSelam kızlar,beni hatırladınız mı?Bebeğim hasta doğmuştu ve kaybetmiştim 7 buçuk aylıkken. Şimdi tüp bebek tedavisine başladım, genetik bozukluğumuz olduğu için, embriyolara genetik test yapılıp sağlıklı olan konulacak.inşallah sağlıklı bir evlâdım daha olur..ikinciyi üçüncüyü doğuranlar ,hamileler var, hayırlı olsun,allah uzun ve güzel bir ömür nasip etsin evlatlarımıza..
Büyütünce sıkıntılarda büyüyor diyorlar ama inşallah öyle olmaz ben 3. doğduktan sonra çok zorlandım ama artık herşey yoluna girmeye başladı büyük oğlum eylülde ilkokula başlayacak küçük oğlumda anaokuluna başlayacak havalara girdi ben büyüdüm okula gidecem diyor kızımla başbaşa kalacağız atacam bebek arabasına bolbol yürüyüş yapmak istiyorum inşallah yıllardır yürüyüş yapmaya bile hasret duyuyorum inşallah korona bitsin de planları yapabilelim rabbim sağlık versinBende bir nebze rahatladim. Yusra da da durumlar ayni. Asiri inat agresif bana vuruyor bazen. Köydeyiz bizde 2 hafta olacak. Küçükte 4.5 aylik, yusra da haftaya 3 yasi bitiriyor. Hayırlısıyla buyutsek
Ben doğduklarından beri hep musluk suyuyla yıkadım çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdi de hazır su alıyoruz ama yinede çocuklar musluktan içtikleri oluyorMesajini cok gec gordum ama gecmis olsun. Yusra da 6 aylikken gecirdi rota. Bende ilk kez cesme suyuyla yikamistim. İçtiğiniz suya dikkat edin
Sağol canım, inşallah mutlu haberler verebilirim. Dua edin bana..Nasıl unuturum canım seninle birlikte acını bizde yaşamıştık çok üzülmüştüm rabbim inşallah sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese nasip etsin güzel haberler ver bizlere mutluluğunla mutlu olalım inşallah
Seninle birlikte bende yurekten hissetmiştim acını. Ne desem bilemiyorum inan, hamileyken bile kaybetmek zorken bu sekilde kaybetmek eminim cok zordur. Acın geçecek diyemem, o hep orada kalır. Ama tup bebek tedavisiyle inşallah biraz olsun kalbin ferahlar. Hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbimVe bugün bebeğim yaşasaydı 3.doğum gününü kutlayacaktık, her 5 temmuz ve ölüm günü 23 şubatta içimin ateşi alevleniyor..
Bende hamilelik ve doğumda cok zorlu süreçten gectimBüyütünce sıkıntılarda büyüyor diyorlar ama inşallah öyle olmaz ben 3. doğduktan sonra çok zorlandım ama artık herşey yoluna girmeye başladı büyük oğlum eylülde ilkokula başlayacak küçük oğlumda anaokuluna başlayacak havalara girdi ben büyüdüm okula gidecem diyor kızımla başbaşa kalacağız atacam bebek arabasına bolbol yürüyüş yapmak istiyorum inşallah yıllardır yürüyüş yapmaya bile hasret duyuyorum inşallah korona bitsin de planları yapabilelim rabbim sağlık versin
Nerede yaşiyorsun? Ben yusra da aritma suyu kullanmistim. Evimde var diye. Tam cesme suyuna geçtim tesadufmu oldu bilmem rotaya yakalandi. Eslem de de gecen aya kadar aritma kullandim. Rota aşıları olduktan sonra cesme suyuna gectikBen doğduklarından beri hep musluk suyuyla yıkadım çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdi de hazır su alıyoruz ama yinede çocuklar musluktan içtikleri oluyor
çok geçmiş olsun Allah sağlık versin yürürüz inşallahBende hamilelik ve doğumda cok zorlu süreçten gectim
Ayni senin gibi hep yuruyecem falan diyodum 40 cikinca. Daha bebeğim 1 aylik olmadan korona patladi. Daha bir ay gecmeden biz yakalandik. Neler neler yasadim... Simdi koydeyim o gunlerin gectigine inanamiyorum
Adana da yaşıyorum biz içme suyunuda satın almıyoruz musluktan içiyoruz sadece çocuklara alıyordum ama artık onlarda musluktan içiyorlar ara sıra. Sadece kıza musluktan hiç vermedimNerede yaşiyorsun? Ben yusra da aritma suyu kullanmistim. Evimde var diye. Tam cesme suyuna geçtim tesadufmu oldu bilmem rotaya yakalandi. Eslem de de gecen aya kadar aritma kullandim. Rota aşıları olduktan sonra cesme suyuna gectikben istanbuldayim
Anladim canim. Canakkalede bizde yillarca cesmeden ictik. Simdide koyun cesmesinden dolduruyoruz icmeyeçok geçmiş olsun Allah sağlık versin yürürüz inşallah
Adana da yaşıyorum biz içme suyunuda satın almıyoruz musluktan içiyoruz sadece çocuklara alıyordum ama artık onlarda musluktan içiyorlar ara sıra. Sadece kıza musluktan hiç vermedim
Geçmiyor gerçekten bu acı, sağol canım amin inşallah..Seninle birlikte bende yurekten hissetmiştim acını. Ne desem bilemiyorum inan, hamileyken bile kaybetmek zorken bu sekilde kaybetmek eminim cok zordur. Acın geçecek diyemem, o hep orada kalır. Ama tup bebek tedavisiyle inşallah biraz olsun kalbin ferahlar. Hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim
Badem yağı surebilirsinO kadar dua ettim ama benim keleşin saçı erkek çocuğu gibi oldu 15 aylık inşallah bundan sonra uzar
Aslında doğduğunda saçı vardı birkaç ay sonra onlar döküldü yerine gelenler çoookk yavaş geliyor ve çok ince telli ve seyrek uzamasını bekliyorumBadem yağı surebilirsin