Amin cümlemizinkine inşallahMaşallah İnci'nin saçlarına. Çok tatlı görünüyor, Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin yavruna
Olmaz olur mu hic. Neler geciyor bazen aklimdan.Merhaba kızlar aklıma geldikçe tanıdık bi yüz arar gibi sizlere bakıyorum. hemen hemen hepinizi hatırlıyorum beni hatırlayanlar da vardır belki. sizi gördükçe hamileliğim telaşlarım endiselerim korkularım heyecanlarım mutluluklarım aklıma geliyor iki kız annesi olarak bazen dertlesecek birilerine ihtiyacım oluyor hah diyorum beni anlayacak birileri burda vardır elbette git içini oraya dök diyorum..
o zaman biraz döküleyim ben
zehrama hamileyken hayatımın en büyük korkularını heyecanlarını hatta bütün duygularını en dibine kadar yaşamıştım. kucagıma aldığımda da öyle. cok mutluydum cok huzurlu çok büyümüş her derdin ustesinden gelebileceğimi her şeye yetisebilecegimi düşünürdüm oyle de oldu kızım büyüdü ben büyüdüm allah var kızım beni bi kere üzmedi onun vermiş olduğu mutlulukla ikinci kızıma hamile kaldım allahıma binlerce kez şükür olsun onu da sağlıkla kucağima aldım zehram kadar kolay olmasa da simdi o da 15aylık oldu. iki kardeş güzeller güzerli iki kız bir arada büyüyüp gidiyorlar ama gün geçtikçe ben kendimde tükenmişlik hissediyorum zorlanıyorum bazen yetemiyorum yanımda yardımcım olmasa biseyler yürümüyor eksik kalıyorum ruhsal gelisimlerine sanki destek olamıyorum hissi beni yeyip bitiriyor. iş stresi yorgunluğum dinlenemiyor olmam cocuklarımın ömrümden yiyormuşum gibi geliyor odalarını ayırdığım günden beri bedenlerine daha fazla temas edememenin vicdanını yaşatıyor bende. onlarla en güzel pastaları yapmak en güzel resimleri çizmek en güzel oyunları oynamak isterken kendimi bitkin bi halde bi koltuğun üzerinde uyuyor bulmak uyandığımda onlara ayıramadığım vakte üzülmek kahrediyor beni. günlerim yetmiyor zaman su gibi akıp gidiyor kocaman çocuklarım oldu diye sevineceğime büyüdükleri anlara şahit olamamak mahvediyor beni. var mı benim gibi kendini böyle hisseden ya da bana daha iyi önerileri olan.
Yalnız değilsin ..Merhaba kızlar aklıma geldikçe tanıdık bi yüz arar gibi sizlere bakıyorum. hemen hemen hepinizi hatırlıyorum beni hatırlayanlar da vardır belki. sizi gördükçe hamileliğim telaşlarım endiselerim korkularım heyecanlarım mutluluklarım aklıma geliyor iki kız annesi olarak bazen dertlesecek birilerine ihtiyacım oluyor hah diyorum beni anlayacak birileri burda vardır elbette git içini oraya dök diyorum..
o zaman biraz döküleyim ben
zehrama hamileyken hayatımın en büyük korkularını heyecanlarını hatta bütün duygularını en dibine kadar yaşamıştım. kucagıma aldığımda da öyle. cok mutluydum cok huzurlu çok büyümüş her derdin ustesinden gelebileceğimi her şeye yetisebilecegimi düşünürdüm oyle de oldu kızım büyüdü ben büyüdüm allah var kızım beni bi kere üzmedi onun vermiş olduğu mutlulukla ikinci kızıma hamile kaldım allahıma binlerce kez şükür olsun onu da sağlıkla kucağima aldım zehram kadar kolay olmasa da simdi o da 15aylık oldu. iki kardeş güzeller güzerli iki kız bir arada büyüyüp gidiyorlar ama gün geçtikçe ben kendimde tükenmişlik hissediyorum zorlanıyorum bazen yetemiyorum yanımda yardımcım olmasa biseyler yürümüyor eksik kalıyorum ruhsal gelisimlerine sanki destek olamıyorum hissi beni yeyip bitiriyor. iş stresi yorgunluğum dinlenemiyor olmam cocuklarımın ömrümden yiyormuşum gibi geliyor odalarını ayırdığım günden beri bedenlerine daha fazla temas edememenin vicdanını yaşatıyor bende. onlarla en güzel pastaları yapmak en güzel resimleri çizmek en güzel oyunları oynamak isterken kendimi bitkin bi halde bi koltuğun üzerinde uyuyor bulmak uyandığımda onlara ayıramadığım vakte üzülmek kahrediyor beni. günlerim yetmiyor zaman su gibi akıp gidiyor kocaman çocuklarım oldu diye sevineceğime büyüdükleri anlara şahit olamamak mahvediyor beni. var mı benim gibi kendini böyle hisseden ya da bana daha iyi önerileri olan.
Oyle zor bir zamanki. Seneye krese vercem deyip deyip geziyoruz evde. Ne cocuga faydam var ne kendime..Merhaba güzel anneler. Nasılsınız? İkinci üçüncü çocuğu olanlarda özür dileyerek yazıyorum. Nasıl bir döneme denk geldik? Asi hırçın dediğim dedik zamanlarında toz. 3 yaşın verdiği özellik mi tek çocuk şımarıklığımı bilemiyorum. Her dinlediğini izlediğini hafızaya atıyor ve bize kullanıyor. Rabbim kuzucuklara ve bizlere sağlık versin. Allah'a emanet olun.
Benimki pandemi öncesi gidiyordu, şimdi de online bir kreşe verdim. Etlinlikleriyle günler daha çabuk geçiyor. Çocuga kendini sakinleştirmeyi falan da öğretiyorlar, bize de çocuga nasıl yaklaşacağımızı falan. Bizde oldukça etkili oldu tutturmalar ağlamalar azalmaya başladı. Bizde kardeş de varOyle zor bir zamanki. Seneye krese vercem deyip deyip geziyoruz evde. Ne cocuga faydam var ne kendime..
Benim de 2 çocugum var ama birbirlerine faydalari yokMerhaba güzel anneler. Nasılsınız? İkinci üçüncü çocuğu olanlarda özür dileyerek yazıyorum. Nasıl bir döneme denk geldik? Asi hırçın dediğim dedik zamanlarında toz. 3 yaşın verdiği özellik mi tek çocuk şımarıklığımı bilemiyorum. Her dinlediğini izlediğini hafızaya atıyor ve bize kullanıyor. Rabbim kuzucuklara ve bizlere sağlık versin. Allah'a emanet olun.
Benimki pandemi öncesi gidiyordu, şimdi de online bir kreşe verdim. Etlinlikleriyle günler daha çabuk geçiyor. Çocuga kendini sakinleştirmeyi falan da öğretiyorlar, bize de çocuga nasıl yaklaşacağımızı falan. Bizde oldukça etkili oldu tutturmalar ağlamalar azalmaya başladı. Bizde kardeş de var
Waow 3.ye mi hamilesin,hayırlısıyla al kucağına canım. Ben 2 çocuk uğraşıyırum sen de nasıl günler?Herkese merhabalar kızlar.
Nasılsınız nasıl gidiyor hayat
Evet canım nasipse 3. De geliyor. 2 çocuk ev iş baya yoğun geçiyor hayat. Sende ne var ne yok kızlarla nasıl geçiyor zamanWaow 3.ye mi hamilesin,hayırlısıyla al kucağına canım. Ben 2 çocuk uğraşıyırum sen de nasıl günler?
Maşallah çok hızlısın.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Senin ilk ikisi arasında 1,5 yaş yoktu hatırladığım kadarıyla. Bunda yine 2,5 yaşa yakın olacak herhalde. Allah kolaylık versin.Evet canım nasipse 3. De geliyor. 2 çocuk ev iş baya yoğun geçiyor hayat. Sende ne var ne yok kızlarla nasıl geçiyor zaman
Anaaa 3. Gelıyooo kız karıyer yalan oldu deseneBunlar da benim pandemik bebeler
Aleyküm selamSelam herkese .. Pandemide hayat nasıl gecıyor kımler aktıf hala burada .. ben hala tek sayıdayım
Yaa yeni gördüm 1366 vay bee .. Hayırlısı dıyorum çünkü gelmıyoAleyküm selamAl_pi ciğim. Ben fazla giremiyorum foruma.Bir kaç sefer mesajlara baktım.Pandemide hayat çoğunlukla evde, çocuklarla geçiyor. Sağlığımız yerinde hamdolsun. İnşallah virüs artık biter de biz de daha güzel günlere kavuşuruz.Ayrıca farkettin mi, mesajlarımızın altında doğumumuzun üzerinden kaç gün geçtiği yazıyor .İnci 1366 gün önce doğmuş, bir kardeş gelsin artık inşallah :)