2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun valla ama nasil garantiye alinirsa 2 kat dHa fazla dikkat etmeliyim sanirim:)))

Bizimki krese basladiginda alismisti ama pandemi gitmedigi donemde yine eskiye dondu:)

Merhaba kızlar,
Beni hatırladınız mı? Sayfayı daha önce bir kaç kez aramış bulamamıştım. Bulunca sevindim. Zor gunlerden geciyoruz insAllah her biriniz iyisinizdir.
Tekrar bebisi olanlari tebrik ediyorum. Güle gule guzel gunlerde büyütun inşallah.
Benim prematüremde büyüdü 9. aya okula başlıyor nasipse.
Incinin sacları inci gibi maşallah.
Yusuf Akif in saçlarını 3,4 kez kestik kıyamadım saklıyorum bende. Cok kitap okuyup, sohbet etmemize ragmen dil gelişimi geç oldu ama şuan iyi durumda. Okula başlayınca da hep fransızcaya maruz kalacak. O dönem de biraz zorluk çekeriz sonra kolaylaşır inşallah.
Hepimiz okulluyuz artık.
Geçen sene okula başladım bende, arapca öğrenmeye ve tasavvufa merak sardim....
Sacları kestirince kivirciklar gitti uzayınca tekrar gelirler mi bilmiyorum.

Maşallah saçları çok güzelmiş hatırladım tabiki 4 çocukla heryere yetişiyorsun takdir ediyorum evde Türkçe mi konuşuyorsunuz benimde Ömerim eylülde okula başlıyor bizim birde minik kızımız doğdu oda 16 aylık oldu abimizde 1.sınıfa başlayacak hepsi birden büyüyorlar hamdolsun

Teşekkür ederim. Minik kizin büyümüş bile maşallah. Evde türkçe konuşuyoruz, buyukler aralarında fransızca da konuşuyorlar.

Maşallah ne güzel saçları var uzadıkca gelırmı bılmem ama kestıkce bukleler azalıyor o kesin ..
Seni hatırlamayan varmıdır bilmem
İnşallah bu zor günleri de atlatacagız sabırla ..

Maşallah o nasıl enerji canım 4 çocukla okul helal olsun deyip ayakta alkışlıyorum inan

Saçlar tam kıvırcık olmuyor ama bukle kalıyor benim oğlanda tecrübem

Maşallah İnci'nin saçlarına. Çok tatlı görünüyor, Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…