Allah yardimcin olsun valla ama nasil garantiye alinirsa 2 kat dHa fazla dikkat etmeliyim sanirim:)))2 çocuk arası 3 yaş çok ideal bence benim oğlanların arası tam 3 yaş bende 2.ye hamileyken 3 sene sonra rahatım diyordum milli piyango çıktı aman dikkat diyeyim şimdidenbenim ilk 2 hamilelikte aylarca uğraşı sonrası olmuştu sonuncuyu ben bile anlamadım
Allahim bin masallah nasil uzamis. Bizim anca omuzlari gecti, hicte boydan kestirmedik
Bizimki krese basladiginda alismisti ama pandemi gitmedigi donemde yine eskiye dondu:)Bende uğraşmayı severim ama çocuğun sevmeside önemli sanırım melike 4 tel saçını bile taratmıyo çocuğun tarağa alerjisi var gibi elimde görünce bile kaçıyor kafada toka lastik hiçbirşey istemiyor takınca 5 dk durmuyor birsürü bant toka aldım ama takmıyorum siz nasıl aştınız onları
Eylul ayini mi soruyorsun canim?Kızlar seneye için kreşe yollayacak mısınız kuzuları?
Çalışıp mecbur olsaydım yollardım evde oldugum için şu virüslü zamanda yollamayacagım ..Kızlar seneye için kreşe yollayacak mısınız kuzuları?
Evet canımEylul ayini mi soruyorsun canim?
Ben çalışıyorum mecburen yollayacağım sanırım bir sene daha babaanne bakar mı bilmiyorum :/Çalışıp mecbur olsaydım yollardım evde oldugum için şu virüslü zamanda yollamayacagım ..
Yoksa çok istiyordum oyun gruplarına göndermeyi
Bizim kreste suanda cok az ogrenci varmis ve ogretmenimiz ucretsiz izindeymis. Eylul sonrasi belki kalabaliklasir ama bizim kardes eylulde gelrcegi icin risk almak istemiyoruz. Muhtemelen ilkbahardan once vermeyiz canim.Evet canım
Ben yollayacam canim babasi iste abisi okulda zaten hastalik onlardanda gelir cocugu tutsak etmeye gerek yok diye dusunuyorum eminim okulda tum önlemleri alacaktirKızlar seneye için kreşe yollayacak mısınız kuzuları?
Maşallah saçları çok güzelmiş hatırladım tabiki 4 çocukla heryere yetişiyorsun takdir ediyorum evde Türkçe mi konuşuyorsunuz benimde Ömerim eylülde okula başlıyor bizim birde minik kızımız doğdu oda 16 aylık oldu abimizde 1.sınıfa başlayacak hepsi birden büyüyorlar hamdolsunMerhaba kızlar,
Beni hatırladınız mı? Sayfayı daha önce bir kaç kez aramış bulamamıştım. Bulunca sevindim. Zor gunlerden geciyoruz insAllah her biriniz iyisinizdir.
Tekrar bebisi olanlari tebrik ediyorum. Güle gule guzel gunlerde büyütun inşallah.
Benim prematüremde büyüdü 9. aya okula başlıyor nasipse.
Incinin sacları inci gibi maşallah.
Yusuf Akif in saçlarını 3,4 kez kestik kıyamadım saklıyorum bende. Cok kitap okuyup, sohbet etmemize ragmen dil gelişimi geç oldu ama şuan iyi durumda. Okula başlayınca da hep fransızcaya maruz kalacak. O dönem de biraz zorluk çekeriz sonra kolaylaşır inşallah.
Hepimiz okulluyuz artık.
Geçen sene okula başladım bende, arapca öğrenmeye ve tasavvufa merak sardim....Eki Görüntüle 2674098
Sacları kestirince kivirciklar gitti uzayınca tekrar gelirler mi bilmiyorum.
Teşekkür ederim. Minik kizin büyümüş bile maşallah. Evde türkçe konuşuyoruz, buyukler aralarında fransızca da konuşuyorlar.Maşallah saçları çok güzelmiş hatırladım tabiki 4 çocukla heryere yetişiyorsun takdir ediyorum evde Türkçe mi konuşuyorsunuz benimde Ömerim eylülde okula başlıyor bizim birde minik kızımız doğdu oda 16 aylık oldu abimizde 1.sınıfa başlayacak hepsi birden büyüyorlar hamdolsun
Maşallah ne güzel saçları varMerhaba kızlar,
Beni hatırladınız mı? Sayfayı daha önce bir kaç kez aramış bulamamıştım. Bulunca sevindim. Zor gunlerden geciyoruz insAllah her biriniz iyisinizdir.
Tekrar bebisi olanlari tebrik ediyorum. Güle gule guzel gunlerde büyütun inşallah.
Yusuf Akif in saçlarını 3,4 kez kestik kıyamadım saklıyorum bende. Cok kitap okuyup, sohbet etmemize ragmen dil gelişimi geç oldu ama şuan iyi durumda. Okula başlayınca da hep fransızcaya maruz kalacak. O dönem de biraz zorluk çekeriz sonra kolaylaşır inşallah.
Hepimiz okulluyuz artık.
Geçen sene okula başladım bende, arapca öğrenmeye ve tasavvufa merak sardim....Eki Görüntüle 2674098
Maşallah o nasıl enerji canım 4 çocukla okul helal olsun deyip ayakta alkışlıyorum inanMerhaba kızlar,
Hepimiz okulluyuz artık.
Maşallah çok tatlılar kızıda büyütmüşsün kaç aylık oldu fıstıkBunlar da benim pandemik bebeler
Allah razı olsun canım kız 17 aylık oldu hızlı büyüyorlar vallaMaşallah çok tatlılar kızıda büyütmüşsün kaç aylık oldu fıstık
Maşallah İnci'nin saçlarına. Çok tatlı görünüyor, Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin yavrunaZaten saclı dogduysa hemen hemen hepsının aynıdır uzunlugu incinin sacı bana cekmıs guzel uzuyor maşallah dıyeyım. Bebek sacları oldugu ıcın ucları bıraz dolaşıyor bırbırıne 4-5 santım kadar onları kestırcem eylül ekim gıbı Onuda saklayacagım ilk sacı dıye
Kucukken benımde sacım uzunmus sonra bitlenmişim annem kestırmıs baya kısa kullandım ama annemde sever uzun sacı kendımı bıldım bılelı en kısa sacım dogumdan sonra dokülünce omuzlarımda kestırmıstım ☺
aslında uzun sac daha kolay gelıyor bana örüyorum yuzune gözünede gelmıyor o rahat ben rahat