2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen okul olsaydı orda uyuyorlardı, 4 yaşa kadar uyurdu. Şimdi uyursa gece 12 ye kadar ayakta, uyumazsa 6gibi sızıyor yine gece ayakta, 6da uyumazsa 10gibi uyuyor ama canımızdan bezdiriyor bizi de
Allahh yardimdmcimz olsun yine buyuduler cok şükür sizin iki heralde cocuk ne guzel

Çocuktan çocuga degişiyor galiba
Benim kızım hâlâ uyuyor
Hatta iyi ki gündüz uyuyor biraz bende dinlenmis oluyorum böylelikle
Eger uyumadiysa o günümüz kötü geçiyor sürekli mızmız olur
Evet dinlenmr ve iş yapma acidindan cok iyi oluyor gunduz uykusu . Suan kendime gun icsridinde 5 dk bile ayiramiyorum birde hamileyim . artik al scam bu duruma

Massallahh cocuktan cocga degsyor isde uyku iyifir uyusun

Bi ara direndi ama pes etmedim kandırdım kıtap okudum kucagıma aldım gezdırdım bebek arabasına hatta pusete koydum salladım gezdırdım atlattık şükür ..
3 yasına kadar uyku cok ıyı dıyorlar ama bırakanlarda eksık olacak bısı yok bızımkı uyumazsa kök söktürüyor bana o yuzden devam ..
Yarın 3. Yasımızı kutluyacagız nasıl gectı 3 yıl ve hala burda heyecanla bekledıgımız kısılerle yazısıyoruz ..

Alpş hoşgeldin, tekrar. Hala bebek arabasına biniyor mu ya ne güzel. 1.5 yıl olmuştur bizimki bırakalı.
Biz de cumartesi kutladık yeni yaşını, elsalı elsalı, şimdiden mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum inci kıza.

Aynen bnmkizimin dogumgununrde 1 ay varr koskoca 3 yaş yaa ne ara geçtii

Hoşbuldum canım .. Bebek arabası elim ayagım bi tanede baston aldım Saglıklı yaşları olsun ınsallah bizde dun kutladık. İnatlıgından mumu bıle uflemedı elbısesını gıymedı zorla ıkna ettım normal bısıler goydırdımde ıkı fotograf cekıldık

Bizim de 6 temmuz dogum günü
Bende bundan korkuyorum inanilmaz inatçı
Ne mum üfler ne pasta yedirir ağlar mızıldar gibi geliyor

Bizim de 6 temmuz dogum günü
Bende bundan korkuyorum inanilmaz inatçı
Ne mum üfler ne pasta yedirir ağlar mızıldar gibi geliyor
Aynısını yaşadık işte Nasıl düzeliyor ayarları vs var mı bunların güncelleme mi gelecek kafayı yemek üzereyim..

Sabah uyanınca pıjamamı cıkarmam sacımı toplama aksam yatarken ben bunla yatacam dısarı cıkarken hayır onu gıymıycem Bırde gece aglamaları Gunduz aglamaları ya sabırrr

Bizde inatlaşma ve ağlama bitti çok şükür ama daha kötüsü geldi. Üzülünce kızınca hemen olduğu yerde uyuma taklidi yapıyor, beni sinirlendirmeyin sizi mıncırırım, öyle yaparım, şöyle yaparım gibi ergen tehditleri başladı, biraz da küfürvari kötü kelimeler geldi. 3 aydır memleketteyim. Farkında olmadan kullanılıyor kelimeler mesela annem elinden bir şey düşürüyor, allah cezanı vermesin diyor, çocuklar hemen onu atıyor hafızaya. Belki gelişimlerinin bir evresi de budur ama bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Evde sürekli dayakla tehdit ediliyoruz asya tarafından ama ben ona hiç öyle tehditvari söylemlerde bulunmadım şimdiye kadar, nasıl öğrendi ne zaman biter merak içindeyim.

Çogu anne bu durumda o zaman

Inanın dogum günü kutlamak istemiyorum huysuzlanacak tatsız geçecek diye

Bizimki de uyanir uyanmaz ağlaya başlar
Gece uyumadan önce babamı öpmedim diye ağlar
Rüya görür gerçek zannedip ona ağlar
Saçı bozulursa ona ağlar
Elbise giymeden dışarı çıkmaz
Asla tayt falan giymez gülerlermiş ona
Yemek yerken bir damla üzerine dökülürse onu çıkartmadan devam etmez yemeğe
Yemek yerken bir kez içer bardaktan su diger içmede kirlendi bu diye yeni su ister .......

Böyle sıralayıp gidebiliriz

Bizde tehdit yok hiç olmadı ama haklısın kötü kelimeleri hemen kaydedıyorlar ben gecen yukardan ses geldı korkmasın diye susun lan susun kızım uyuyacak dedım lan kelımesını hemen hafızaya atmıs anne susun yan desene yıne dıyo :)
Gececek geciyor büyüyorlar ama her evre zor gercekten ..

Bizde inatlık hatsafhada
Neyi yapmak ıstersem yok dıyor
Sac tarayayım
Üst degıseyım
Pıjama gıydıreyım
hatta ve hatta dısarı cıkalım yooook yoook yoook..
Hayatta ıkna olmuyo gecen gun denize gıdelım dedık yok dedı uyudu ben hazırlıgımı yaptım kucagımda uukuda goturdum Arabadan ınmıycem ben denıze girmiycem dedi ama denıze dayanamadıgı için inadı işe yaramadı .

Bizde ablam ve annemlerle ayni apartmanda oldugumuzdan hep iciceyiz ve yegenim kizimdan 5.5 ay buyuk. Ee buyuk ablasindan ogreniyo soyluyo bizimkide direkt copy paste yapiyo. Bikac gundur yazliktayiz hep beraber basladi banane sanane gelmem gitmem agla vs vs. Birde bir hircinlasti delirmek uzereyim vallahi. Hamilelikle birlikte 4 aydir neler cekiyorum neler

Merhaba kızlar hiç bildirim gelmedi rastgele girdim burada olduğunuzu görünce çok sevindim Y Yellu hamileliğin hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben 3.yüde doğurdum büyüttüm kızım 15 aylık oldu
Al_pi canım yeni evin hayırlı olsun incinin saçları nasıl çok uzunmu 1 yaşında fotoğraf atmıştın çok güzeldi hamileliğim boyunca dua ettim kızımın saçları incinin kiler gibi olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…