Ben hiç o kadar saçlı olacagını tahmın bıle edemedım miden yanarsa saçlı olur dıyorlardı ben 9 ay mide yanması ne bılmedım kesın kel bı kız olacak demıstım :)O kadar dua ettim ama benim keleşin saçı erkek çocuğu gibi oldu 15 aylık inşallah bundan sonra uzar
Çok merak ettim Inci'nin saçlarinıBen hiç o kadar saçlı olacagını tahmın bıle edemedım miden yanarsa saçlı olur dıyorlardı ben 9 ay mide yanması ne bılmedım kesın kel bı kız olacak demıstım :)
Maşallah prensese. Ben 2.5 yaşa kadar 1kere kestirmiştim. Şimdi her ay kendim kesiyorum. Küt ve kahkülle kullanıyot şuan. Çok rahat ettim, yıkaması kolay, toplama derdi yok, toka derdi yok, kıtık oldu ağla derdi yok. Tara gezBizim kizin boyle. 1 yasindayken bir kez kestirdim. Ama hâla alninda yanlarda açıklık var biraz
Ben kendim kesemem. Onunda kestirmek istiyodum ama koronadan dolayi gidemedik. Belki yaz sonu keseriz birazMaşallah prensese. Ben 2.5 yaşa kadar 1kere kestirmiştim. Şimdi her ay kendim kesiyorum. Küt ve kahkülle kullanıyot şuan. Çok rahat ettim, yıkaması kolay, toplama derdi yok, toka derdi yok, kıtık oldu ağla derdi yok. Tara gez
Canim simdi gordum cok tesekkur ederim, masallah sen cok hizlisin:)) ben 2.yi bile anlik gaflete dustum, kizim tedaviyle olmasina ragmen bu pat diye kendiliginden oluverdi:))Merhaba kızlar hiç bildirim gelmedi rastgele girdim burada olduğunuzu görünce çok sevindim Y Yellu hamileliğin hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben 3.yüde doğurdum büyüttüm kızım 15 aylık oldu
Al_pi canım yeni evin hayırlı olsun incinin saçları nasıl çok uzunmu 1 yaşında fotoğraf atmıştın çok güzeldi hamileliğim boyunca dua ettim kızımın saçları incinin kiler gibi olsun diye
Canim hatirladim tabi, Rabbim saglikli bir hamilelik ve evlat nasip etsin insallah. Dualarimiz seninle...Selam kızlar,beni hatırladınız mı?Bebeğim hasta doğmuştu ve kaybetmiştim 7 buçuk aylıkken. Şimdi tüp bebek tedavisine başladım, genetik bozukluğumuz olduğu için, embriyolara genetik test yapılıp sağlıklı olan konulacak.inşallah sağlıklı bir evlâdım daha olur..ikinciyi üçüncüyü doğuranlar ,hamileler var, hayırlı olsun,allah uzun ve güzel bir ömür nasip etsin evlatlarımıza..
Sen gaflete düşmüş bile olsan bilerek olmuş ben daha oğlumun 1. doğum gününü yeni kutlamışken her türlü korunurken tamamen süpriz oldu 3.hamilelik. Uzun süre kabullenemedim ama şimdi iyiki olmuş küçük cadım. Erkeklere hiç benzemiyor çok cadı çoookk şimdi zorlansamda büyüyünce rahat olur inşallah büyük oğlan ilkokula ortanca anaokuluna başlayacak kızımla kalacaz inşallah okullar açılırsa o zaman bol bol yürüyüş hayalleri kuruyorum evde yıllardır çoookk bunaldımCanim simdi gordum cok tesekkur ederim, masallah sen cok hizlisin:)) ben 2.yi bile anlik gaflete dustum, kizim tedaviyle olmasina ragmen bu pat diye kendiliginden oluverdi:))
Uyuyor uyansın çekeyim atarımÇok merak ettim Inci'nin saçlarinı
Foto atsanız da baksak
Kiyamamya cidden piyangodan cikmis ama ne guzel 2 oglandan sonra minnos kizin olmus kismet iste:)) benimde yas farklari cok olmayacak ama 3 yil sonra rahatlayacagim diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum:)))Sen gaflete düşmüş bile olsan bilerek olmuş ben daha oğlumun 1. doğum gününü yeni kutlamışken her türlü korunurken tamamen süpriz oldu 3.hamilelik. Uzun süre kabullenemedim ama şimdi iyiki olmuş küçük cadım. Erkeklere hiç benzemiyor çok cadı çoookk şimdi zorlansamda büyüyünce rahat olur inşallah büyük oğlan ilkokula ortanca anaokuluna başlayacak kızımla kalacaz inşallah okullar açılırsa o zaman bol bol yürüyüş hayalleri kuruyorum evde yıllardır çoookk bunaldım
2 çocuk arası 3 yaş çok ideal bence benim oğlanların arası tam 3 yaş bende 2.ye hamileyken 3 sene sonra rahatım diyordum milli piyango çıktı aman dikkat diyeyim şimdidenKiyamamya cidden piyangodan cikmis ama ne guzel 2 oglandan sonra minnos kizin olmus kismet iste:)) benimde yas farklari cok olmayacak ama 3 yil sonra rahatlayacagim diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum:)))
MaşaAllah ya çok tatlı
uzun saç sevdiğim için bana zor gelmiyor taraması açması toplamasıMaşaAllah ya çok tatlı
Bende uğraşmayı severim ama çocuğun sevmeside önemli sanırım melike 4 tel saçını bile taratmıyo çocuğun tarağa alerjisi var gibi elimde görünce bile kaçıyor kafada toka lastik hiçbirşey istemiyor takınca 5 dk durmuyor birsürü bant toka aldım ama takmıyorum siz nasıl aştınız onlarıuzun saç sevdiğim için bana zor gelmiyor taraması açması toplaması ☺
Bende çok severim uzun saçıuzun saç sevdiğim için bana zor gelmiyor taraması açması toplaması ☺
Dönemsel bence gecen yıl hiç elletmiyordu saclarına bantlar öylece duruyor hıc takmadı sadece denıze gıdınce sacları ucuyor rahatsız oluyor orada bant taktırıyor .Bende uğraşmayı severim ama çocuğun sevmeside önemli sanırım melike 4 tel saçını bile taratmıyo çocuğun tarağa alerjisi var gibi elimde görünce bile kaçıyor kafada toka lastik hiçbirşey istemiyor takınca 5 dk durmuyor birsürü bant toka aldım ama takmıyorum siz nasıl aştınız onları
Zaten saclı dogduysa hemen hemen hepsının aynıdır uzunlugu incinin sacı bana cekmıs guzel uzuyor maşallah dıyeyım. Bebek sacları oldugu ıcın ucları bıraz dolaşıyor bırbırıne 4-5 santım kadar onları kestırcem eylül ekim gıbı Onuda saklayacagım ilk sacı dıyeBende çok severim uzun saçı
Benim kızımın saçları da İnci'nin saçları kadar
Benim nerdeyse15 yaşıma kadar hiç uzun saçım olmadı
Annem çogu zaman kendi keserdi
Besleme gibi olurdu tabi saçlarım
O yüzden bütün ısrarlara rağmen bende kestirmemeye direniyorum