2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba temmuz anneleri. Nasılsınız? 4 temmuzda 3 yaş olduk. Evde çok sıkılmıştı yavrucak annemlere geçtik. Burda keyfi yerine geldi. Birbirimize sinir oluyorduk atma davranışı artmıştı meğer yalnızlıktan birbirimize sarıyormuşuz. Allah çocuklarımıza sağlık versin.

Bizim kizin boyle. 1 yasindayken bir kez kestirdim. Ama hâla alninda yanlarda açıklık var biraz

Eklentiler

• Screenshot_20200706-163535.png
    Screenshot_20200706-163535.png
    958,5 KB · Görüntüleme: 50
Bizim kizin boyle. 1 yasindayken bir kez kestirdim. Ama hâla alninda yanlarda açıklık var biraz
Maşallah prensese. Ben 2.5 yaşa kadar 1kere kestirmiştim. Şimdi her ay kendim kesiyorum. Küt ve kahkülle kullanıyot şuan. Çok rahat ettim, yıkaması kolay, toplama derdi yok, toka derdi yok, kıtık oldu ağla derdi yok. Tara gez:KK66:

Maşallah prensese. Ben 2.5 yaşa kadar 1kere kestirmiştim. Şimdi her ay kendim kesiyorum. Küt ve kahkülle kullanıyot şuan. Çok rahat ettim, yıkaması kolay, toplama derdi yok, toka derdi yok, kıtık oldu ağla derdi yok. Tara gez:KK66:
Ben kendim kesemem. Onunda kestirmek istiyodum ama koronadan dolayi gidemedik. Belki yaz sonu keseriz biraz

Merhaba kızlar hiç bildirim gelmedi rastgele girdim burada olduğunuzu görünce çok sevindim Y Yellu hamileliğin hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben 3.yüde doğurdum büyüttüm kızım 15 aylık oldu
Al_pi Al_pi canım yeni evin hayırlı olsun incinin saçları nasıl çok uzunmu 1 yaşında fotoğraf atmıştın çok güzeldi hamileliğim boyunca dua ettim kızımın saçları incinin kiler gibi olsun diye
Canim simdi gordum cok tesekkur ederim, masallah sen cok hizlisin:)) ben 2.yi bile anlik gaflete dustum, kizim tedaviyle olmasina ragmen bu pat diye kendiliginden oluverdi:))

Selam kızlar,beni hatırladınız mı?Bebeğim hasta doğmuştu ve kaybetmiştim 7 buçuk aylıkken. Şimdi tüp bebek tedavisine başladım, genetik bozukluğumuz olduğu için, embriyolara genetik test yapılıp sağlıklı olan konulacak.inşallah sağlıklı bir evlâdım daha olur..ikinciyi üçüncüyü doğuranlar ,hamileler var, hayırlı olsun,allah uzun ve güzel bir ömür nasip etsin evlatlarımıza..
Canim hatirladim tabi, Rabbim saglikli bir hamilelik ve evlat nasip etsin insallah. Dualarimiz seninle...

Canim simdi gordum cok tesekkur ederim, masallah sen cok hizlisin:)) ben 2.yi bile anlik gaflete dustum, kizim tedaviyle olmasina ragmen bu pat diye kendiliginden oluverdi:))
Sen gaflete düşmüş bile olsan bilerek olmuş ben daha oğlumun 1. doğum gününü yeni kutlamışken her türlü korunurken tamamen süpriz oldu 3.hamilelik. Uzun süre kabullenemedim ama şimdi iyiki olmuş küçük cadım. Erkeklere hiç benzemiyor çok cadı çoookk şimdi zorlansamda büyüyünce rahat olur inşallah büyük oğlan ilkokula ortanca anaokuluna başlayacak kızımla kalacaz inşallah okullar açılırsa o zaman bol bol yürüyüş hayalleri kuruyorum evde yıllardır çoookk bunaldım

Sen gaflete düşmüş bile olsan bilerek olmuş ben daha oğlumun 1. doğum gününü yeni kutlamışken her türlü korunurken tamamen süpriz oldu 3.hamilelik. Uzun süre kabullenemedim ama şimdi iyiki olmuş küçük cadım. Erkeklere hiç benzemiyor çok cadı çoookk şimdi zorlansamda büyüyünce rahat olur inşallah büyük oğlan ilkokula ortanca anaokuluna başlayacak kızımla kalacaz inşallah okullar açılırsa o zaman bol bol yürüyüş hayalleri kuruyorum evde yıllardır çoookk bunaldım
Kiyamamya cidden piyangodan cikmis ama ne guzel 2 oglandan sonra minnos kizin olmus kismet iste:)) benimde yas farklari cok olmayacak ama 3 yil sonra rahatlayacagim diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum:)))

Kiyamamya cidden piyangodan cikmis ama ne guzel 2 oglandan sonra minnos kizin olmus kismet iste:)) benimde yas farklari cok olmayacak ama 3 yil sonra rahatlayacagim diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum:)))
2 çocuk arası 3 yaş çok ideal bence benim oğlanların arası tam 3 yaş bende 2.ye hamileyken 3 sene sonra rahatım diyordum milli piyango çıktı aman dikkat diyeyim şimdiden :KK66: benim ilk 2 hamilelikte aylarca uğraşı sonrası olmuştu sonuncuyu ben bile anlamadım 🙄

uzun saç sevdiğim için bana zor gelmiyor taraması açması toplaması ☺
Bende uğraşmayı severim ama çocuğun sevmeside önemli sanırım melike 4 tel saçını bile taratmıyo çocuğun tarağa alerjisi var gibi elimde görünce bile kaçıyor kafada toka lastik hiçbirşey istemiyor takınca 5 dk durmuyor birsürü bant toka aldım ama takmıyorum siz nasıl aştınız onları

uzun saç sevdiğim için bana zor gelmiyor taraması açması toplaması ☺
Bende çok severim uzun saçı
Benim kızımın saçları da İnci'nin saçları kadar 😊
Benim nerdeyse15 yaşıma kadar hiç uzun saçım olmadı
Annem çogu zaman kendi keserdi 😕
Besleme gibi olurdu tabi saçlarım 😁
O yüzden bütün ısrarlara rağmen bende kestirmemeye direniyorum

Bende uğraşmayı severim ama çocuğun sevmeside önemli sanırım melike 4 tel saçını bile taratmıyo çocuğun tarağa alerjisi var gibi elimde görünce bile kaçıyor kafada toka lastik hiçbirşey istemiyor takınca 5 dk durmuyor birsürü bant toka aldım ama takmıyorum siz nasıl aştınız onları
Dönemsel bence gecen yıl hiç elletmiyordu saclarına bantlar öylece duruyor hıc takmadı sadece denıze gıdınce sacları ucuyor rahatsız oluyor orada bant taktırıyor .
Saclarıda hep kandırıp yapardım bu sene ör anne dıyor ben acık kullanırsam ac benımkını de anne dıyor :)

Bende çok severim uzun saçı
Benim kızımın saçları da İnci'nin saçları kadar 😊
Benim nerdeyse15 yaşıma kadar hiç uzun saçım olmadı
Annem çogu zaman kendi keserdi 😕
Besleme gibi olurdu tabi saçlarım 😁
O yüzden bütün ısrarlara rağmen bende kestirmemeye direniyorum
Zaten saclı dogduysa hemen hemen hepsının aynıdır uzunlugu incinin sacı bana cekmıs guzel uzuyor maşallah dıyeyım. Bebek sacları oldugu ıcın ucları bıraz dolaşıyor bırbırıne 4-5 santım kadar onları kestırcem eylül ekim gıbı Onuda saklayacagım ilk sacı dıye 😍
Kucukken benımde sacım uzunmus sonra bitlenmişim annem kestırmıs baya kısa kullandım ama annemde sever uzun sacı kendımı bıldım bılelı en kısa sacım dogumdan sonra dokülünce omuzlarımda kestırmıstım ☺️
aslında uzun sac daha kolay gelıyor bana örüyorum yuzune gözünede gelmıyor o rahat ben rahat

X