Ebeveyinsiz benim gönderecegım 2 saat orda cocuklarla kreş ortamında canım . Benımle gıdınce ne anlayacak kı zaten ben hep yanındayım .Ya ne güzel gönlüne göre bulmuşsun yuvanı. Virüste geçecek inşallah bolbol gezersiniz kuşunla. Ben çalıştığım için eylülde başlatmıştım mecbur. Şimdi gidemiyor ama vermeden de duramam virüs geçtiğinde, ufaklık ve o baya zorlar beni. Maşallah kuşa tutmayı da öğrendiler :) şükür bizde atlattık eğitim kısmını meğer kızım benden önce hazırmış:) oyun gruplarını denemiştim bende kreş gibi bi yerin oyun grubuna verecekse 2 saatlik falan okey ama böyle etkinlik yapan küçük yerlerin birşey katacağını sanmıyorum çünkü denedik hiç kaynaşma falan olmuyor çocuklarda ve biz yanında olduğumuz için. Yine de sen bilirsin benimki öneri.
Heh ebeveynsizse güzel olur. Çünkü yaşıtlarıyla kaynaşması, kendini ifade etmesi, beceri kazanması falan ancak öyle oluyor. Valla iyiki göndermişimde diyorum. Çünkü ben çalışırken 1 yıla yakın teyzemle kayınvalidem dönüşümlü baktılar yetemiyorlardı. Kreşte öyle çok şey öğrendi, öyle büyüdüki beceri vs anlamında. Tamgüne geçeli 2 ay olmuştu alışmıştıda bu virüs illeti çıktı başımıza. Al baştan yapıcaz herşeyi artıkEbeveyinsiz benim gönderecegım 2 saat orda cocuklarla kreş ortamında canım . Benımle gıdınce ne anlayacak kı zaten ben hep yanındayım .
Ya tabıkı mecbursan bende kesınlıkle gonderırdım evdeyken ne geregı var dıyorum hem maddı hem manevı şu an bızım ıcın gereksız ama hamılelıkte kesınlıkle gonderırım ıkısı zor olur .
Evet çok zor olacak ama eylüle kadar kimse güvenip de okula vs yollamaz. Şahsen ben yollamam bu düzende ..Heh ebeveynsizse güzel olur. Çünkü yaşıtlarıyla kaynaşması, kendini ifade etmesi, beceri kazanması falan ancak öyle oluyor. Valla iyiki göndermişimde diyorum. Çünkü ben çalışırken 1 yıla yakın teyzemle kayınvalidem dönüşümlü baktılar yetemiyorlardı. Kreşte öyle çok şey öğrendi, öyle büyüdüki beceri vs anlamında. Tamgüne geçeli 2 ay olmuştu alışmıştıda bu virüs illeti çıktı başımıza. Al baştan yapıcaz herşeyi artık
Çok çok çok geçmiş olsun, ben 30 yaşımda amipli dianteri oldum felaketti, küçük çocuk iyi dayanmış maşallah ona. 1aya yakın kuluçka süresi vardı sanırım. Bana dr yemek hazırlayan kişinin elinden bile geçebilir demişti. Hastalıktan sonra ev yoğurdu bolbol ye demişti. 1 ay kadar işe çayımın suyuna varana kadad tüm yicek içeceğimi evden götürmüştüm.Merhaba kızlar, oğlum geçen hafta amipli dizanteri ve adenovirüs oldu, yani ikisini birden kapmış hem de bu corona günlerinde 1 hafta hastanede yattık. Evden dışarıya sadece evin bahçesine çıkıyorduk, hiç kapalı ortama girmedi. Sizce neden olmuştur? Doktor bilemedi, bana damacana suyu gibi geliyor aklıma başka bir şey gelmiyor. Geçiren varsa tecrübenizi yazar mısınız? Çok çok zordu şimdi evimize çıktık şükür. Şimdi de acaba hastanede corona kaptık mı diye tedirginim ama inşallah yoktur
Çok teşekkür ederim. Aslında ben de kasım ayında geçirdim amipli dizanteri gerçekten çok zordu, sabahlara kadar kusmuştum ve ishal öyle böyle değildi. Yavrum nasıl dayandı bilmemÇok çok çok geçmiş olsun, ben 30 yaşımda amipli dianteri oldum felaketti, küçük çocuk iyi dayanmış maşallah ona. 1aya yakın kuluçka süresi vardı sanırım. Bana dr yemek hazırlayan kişinin elinden bile geçebilir demişti. Hastalıktan sonra ev yoğurdu bolbol ye demişti. 1 ay kadar işe çayımın suyuna varana kadad tüm yicek içeceğimi evden götürmüştüm.
Aynen canım eylülde bile yollayabileceğimiz meçhul. Ne güzel sen bilgilisin hergün farklı etkinlik yaparsın kuzuna. Benim gebelikte biraz zor geçiyor oyun bile çok oynayamıyorum melisayla. Babamız destek oluyor.Evet çok zor olacak ama eylüle kadar kimse güvenip de okula vs yollamaz. Şahsen ben yollamam bu düzende ..
Çalışan anne için kreş çözüm mecburen birde cocuga bakan kişi genç olmalı ki çocugu hem egıtıp hem ögretsin bakıcılık haricinde de yetebilsin.
Bende çalışmıyorum anaokulu öğretmenliğimi kızıma evde kullanıyorum ☺ Her gün bir etkinlik yapıyoruz kinetix kumda kurtarıcı oldu onla uzun süre oynuyor.
çoook gecmıs olsun adını ilk defa duyuyorum ne oldugundan en ufak bılgım yok . Rabbım bi daha yaşatmasın tek dileğim.Merhaba kızlar, oğlum geçen hafta amipli dizanteri ve adenovirüs oldu, yani ikisini birden kapmış hem de bu corona günlerinde 1 hafta hastanede yattık. Evden dışarıya sadece evin bahçesine çıkıyorduk, hiç kapalı ortama girmedi. Sizce neden olmuştur? Doktor bilemedi, bana damacana suyu gibi geliyor aklıma başka bir şey gelmiyor. Geçiren varsa tecrübenizi yazar mısınız? Çok çok zordu şimdi evimize çıktık şükür. Şimdi de acaba hastanede corona kaptık mı diye tedirginim ama inşallah yoktur
Saol canım benim, darısı sana diyeyim mi :) dimi ya bizim topiğimiz gerçekten harikaydı. Hala çoğumuzun aklına gelip girip bakması :) ben burdan tanıştığım 7-8arkadaşımla hala görüşüyorum reelde de.Oo ne güzel kızlar ya ikincileri kucağına alan var hamile olan var..rabbim onlara da kucağına almayı nasip etsin..ben bir taneyi zor büyüttümbüyüttüm diyorum maşallah 3 yaş bitti bitecek yakında.o günleri hatırladım da ne heycanla takip ederdik
Yaa ne güzel görüşmenizSaol canım benim, darısı sana diyeyim mi :) dimi ya bizim topiğimiz gerçekten harikaydı. Hala çoğumuzun aklına gelip girip bakması :) ben burdan tanıştığım 7-8arkadaşımla hala görüşüyorum reelde de.
Dimi ne günlerdi :) öyle deme an geliyor acaba kardeşi olsa mı diyosun. Demene kalmayıp hatta hamile olduğunu öğrenebiliyorsun:) hemde ilki tedaviyle olduktan sonraYaa ne güzel görüşmenizevet o zamanlar az dertleşmedik şimdi de girip bakıyoruz unutmamışız birbirimizi ❤ yok biz birtane yeter sitemlerdeniz ikinciye enerji güç yok bende
En güzel mucize olmuştur..rabbim önce hasret çekene nasip etsinDimi ne günlerdi :) öyle deme an geliyor acaba kardeşi olsa mı diyosun. Demene kalmayıp hatta hamile olduğunu öğrenebiliyorsun:) hemde ilki tedaviyle olduktan sonra
Amin inşallah, çok şükür bugünümüze.En güzel mucize olmuştur..rabbim önce hasret çekene nasip etsin
Merhaba, 3 haftadır bizimki de bazı gün uyuyor bazı gün uyumuyor. Bu aralar daha da uyumama eğiliminde. Arkadaşım da 3 yaş olduğu gün bıraktı demişti, erken değil sanırım.Merhabalarr 2017 temmuz annesiyim ve kizim gunduz uykusunu birakti sizce cokmu erken 1 aydir duzenimiz o sekilde insallah vardir birileride yazar
İnsallah oyledir . Karantina surecinde disariya cikip enerji atamadigmz icin gunduz uyusa gece2,3 tu uykusu suan 10.30 da uyuyor gece rahatim ama onun gelisimi icin erken mi bilmiyorumMerhaba, 3 haftadır bizimki de bazı gün uyuyor bazı gün uyumuyor. Bu aralar daha da uyumama eğiliminde. Arkadaşım da 3 yaş olduğu gün bıraktı demişti, erken değil sanırım.
Aynen okul olsaydı orda uyuyorlardı, 4 yaşa kadar uyurdu. Şimdi uyursa gece 12 ye kadar ayakta, uyumazsa 6gibi sızıyor yine gece ayakta, 6da uyumazsa 10gibi uyuyor ama canımızdan bezdiriyor bizi deİnsallah oyledir . Karantina surecinde disariya cikip enerji atamadigmz icin gunduz uyusa gece2,3 tu uykusu suan 10.30 da uyuyor gece rahatim ama onun gelisimi icin erken mi bilmiyorum