2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizda donerek heryere erisiyodu. Suan 2-3 haftadir emekleyip siraliyor. Yaz sonu ancak yuruyecek bence :)
Yaramazlık yapmak için yürümeye gerek olmadığını çözdüler bizde abide var ev savaş alanına döndü habersiz çatkapı misafir gelse yandık seninkini bilmem ama benimki çok zararcı bir bebek oldu heran peşindeyim

Bizimde 28inde 1yasımız olucak inşallah ve resmen oglumu anlatmışsınız bu kadar olur aynısı resmen :)))

Aynen öyle bizimkide yürümeden heryeri hakediyo zaten ne gerek varki diyo resmen :))

Sanırım benimkide öyle tutunarak istediği yere ulasıyor zaten bakalım zamanla yürürler elbet ben diyorum 14 aylık anca yürür beni kız

Maşallah canım. Allah sağlık versin.Yürürler inşallah.Benim kızım biraz geç emekledi 9 aylıktı emeklediğinde.Emeklemeden önce sürünerek ve geri geri kendini iterek heryere gidiyordu.Ama emekledikten 15 gün sonra ayakta durmaya koltuklardan tutup kalkıp sıralamaya başladı.17 Temmuz da yaşını dolduracak inşallah.Sehpa ve koltuk arasında iki adım atıyor.Birşeyden destek almadan ayağa kalkıyor.Ayakta uzun ve sağlam durabiliyor.Otururken ve emekleme pozisyonuna geçerken yavaşça yere iniyor.Her halleri çok tatlı maşallah.Doya doya severek büyütelim yavrularımızı inşallah.Her zaman söylediğim gibi; Rabbim her isteyene versin hayırlısıyla

Son düzenleme:
Allah razı canım allah hepimizin muradını versin inş sağlıkla bende yavruma kavuşurum çok sewindim msjimi görüp cvp yazmana canm çok saol

@Yellu,Melisanın, @Al_pi,İnci nin ve dogumgünü olan olacak tüm kuzularınn Yeni yaşlarını kutluyorum bahtları hep acık olsun.Vatana,millete,ailesine hayırlı birer evlat olurlar İnşallah.Sağlıklı, hayırlı ,analı babalı uzuuuun ömürler diliyorum Rabbim den.Çok çok öpüyorum minnoşları

kuzucuklar yaşlarına girmeye başladı, mutlu ssağlıklı nice seneleri olsun inşallah. artık pek giremiyoruz yavruların peşinde koşturmaktan. benim oğlum da 6 temmuzda 1 yaşında olacak. sıralıyor, henüz tutunmadan adım atmadı. süt alerjisi sebebiyle ek gıda hala çok kısıtlı. ben diyeti açtım, yakında ona da başlayacağız inşallah düzelmiştir.

Allah razı canım allah hepimizin muradını versin inş sağlıkla bende yavruma kavuşurum çok sewindim msjimi görüp cvp yazmana canm çok saol
Amin canım Amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla yavruna kavuşursun.Ben zaten sık sık senin mesajlarına profilinden bakıyordum.Bebeğinin olması için herkese dua ediyorum da özel olarak dua ettiğim 3 arkadaştan birisin canım.

Inş bende sizin gibi bebeğime kavuşurum cnm dualarında banada yer verdiğin için çok teşekkür ederim allahım yavrunu sana bağışlasın canm benim

Bebekten bebege değişiyor canım hepimizinki farklı ama en geç 15 aya tamamlıyorlar Allah ın izniyle bir sorun olmadıkça bırak geç yürüsün benim 8.5 tu maşallah adım çalışanlarına başladı 9 da tam yürüdü sonra tutabilene aşk olsun sürekli pesindeyiz aman of diye diye benimki de temmuz 30 da bir yasinda olacak inşaallah hepimizin bebisleri sağlıklı olsunlar da kendi zamanlarına göre herşeyi yaparlar Allah ın izniyle tüm hamile annelere Allah sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin inşaallah dualarımız hepimize ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…