Yaramazlık yapmak için yürümeye gerek olmadığını çözdüler bizde abide var ev savaş alanına döndü habersiz çatkapı misafir gelse yandık seninkini bilmem ama benimki çok zararcı bir bebek oldu heran peşindeyimBenim kizda donerek heryere erisiyodu. Suan 2-3 haftadir emekleyip siraliyor. Yaz sonu ancak yuruyecek bence :)
Cok gecmiş olsun canım,bende kızımda epey cok yasdım bu durumu antibiyotikle 1haftada herseye normale döner üzülme hiçmerhaba anneler, bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? idrar kültürümüzde bakteri çıktı
Bizimde 28inde 1yasımız olucak inşallah ve resmen oglumu anlatmışsınız bu kadar olur aynısı resmen :)))Selam anneler bizimde ayın 19unda dogum günümüz oldu artık 1 yaşımız var :)) ama çok tembeliz daha yürümüyoruz sıralıyor bayadır ama çok korkuyor bişye tutanmadan yürümeye ellernden tutup yürütüyorum bırakayım diyorum yere salıyor kendini sizde durumlar nasıl:)
Aynen öyle bizimkide yürümeden heryeri hakediyo zaten ne gerek varki diyo resmen :))temmuzun 20 sinde oğlum yaşını dolduracak 5 aylıktan beri emekliyor usta emeklemeci oldu çok hız yapıyor ama yürümeye tenezzül etmiyor çok garantici zaten çok hızlı istediği yere gidiyor yürümeye ihtiyaç duymuyor
Hadi ya :) bebekliğinin tadını iyice çıkarıyorlar demek ki hiç istemıyor yürümek:) merakla bekliyorum ne zaman yürür diye:)Bizimde 28inde 1yasımız olucak inşallah ve resmen oglumu anlatmışsınız bu kadar olur aynısı resmen :)))
Sanırım benimkide öyle tutunarak istediği yere ulasıyor zaten bakalım zamanla yürürler elbet ben diyorum 14 aylık anca yürür beni kıztemmuzun 20 sinde oğlum yaşını dolduracak 5 aylıktan beri emekliyor usta emeklemeci oldu çok hız yapıyor ama yürümeye tenezzül etmiyor çok garantici zaten çok hızlı istediği yere gidiyor yürümeye ihtiyaç duymuyor
:)) vardır elbet ya sıralamıyor mu peki dahaBizde ne emekleme nede yürüme var :)
Ama bi çok temmuz bebegi yürüdü buradakilerden
Bizim gibi olan var mi bende onu merak ettim
Sıralama da yok:)) vardır elbet ya sıralamıyor mu peki daha
Anladım benim abimde öyle yapmıs emeklemeden yürümüş popo üstünde gidiyormus:)Sıralama da yok
Poposunun üzerinde ilerliyo sadece :)
Aynen hiç istemiyor,kaldırıyorum direk oturuyor yürütmeme izin dahi vermiyor:)))Hadi ya :) bebekliğinin tadını iyice çıkarıyorlar demek ki hiç istemıyor yürümek:) merakla bekliyorum ne zaman yürür diye:)
Maşallah canım. Allah sağlık versin.Yürürler inşallah.Benim kızım biraz geç emekledi 9 aylıktı emeklediğinde.Emeklemeden önce sürünerek ve geri geri kendini iterek heryere gidiyordu.Ama emekledikten 15 gün sonra ayakta durmaya koltuklardan tutup kalkıp sıralamaya başladı.17 Temmuz da yaşını dolduracak inşallah.Sehpa ve koltuk arasında iki adım atıyor.Birşeyden destek almadan ayağa kalkıyor.Ayakta uzun ve sağlam durabiliyor.Otururken ve emekleme pozisyonuna geçerken yavaşça yere iniyor.Her halleri çok tatlı maşallah.Doya doya severek büyütelim yavrularımızı inşallah.Her zaman söylediğim gibi; Rabbim her isteyene versin hayırlısıylatemmuzun 20 sinde oğlum yaşını dolduracak 5 aylıktan beri emekliyor usta emeklemeci oldu çok hız yapıyor ama yürümeye tenezzül etmiyor çok garantici zaten çok hızlı istediği yere gidiyor yürümeye ihtiyaç duymuyor
Allah razı canım allah hepimizin muradını versin inş sağlıkla bende yavruma kavuşurum çok sewindim msjimi görüp cvp yazmana canm çok saolMaşallah çok sevindim canım kardeşim.Bu gruptayken bebeğini kaybettiğinden beri sana dua ediyordum.Doktora Pazartesi gidecekmişsin.Dualarım seninle.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı haberlerini heyecanla bekleyeceğiz
Cok gecmiş olsun canım,bende kızımda epey cok yasdım bu durumu antibiyotikle 1haftada herseye normale döner üzülme hiç
Amin canım Amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla yavruna kavuşursun.Ben zaten sık sık senin mesajlarına profilinden bakıyordum.Bebeğinin olması için herkese dua ediyorum da özel olarak dua ettiğim 3 arkadaştan birisin canım.Allah razı canım allah hepimizin muradını versin inş sağlıkla bende yavruma kavuşurum çok sewindim msjimi görüp cvp yazmana canm çok saol
İnşallah temiz çıkar canım sonuclarınız,ayrıca süt alerjiside İnşallah tamamen gecmiştir ve herseyden yiyebilr kuzucukteşekkürler inşallah geçer. kültürü tekrar yaptıracağım fakültede yarın.
Inş bende sizin gibi bebeğime kavuşurum cnm dualarında banada yer verdiğin için çok teşekkür ederim allahım yavrunu sana bağışlasın canm benimAmin canım Amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla yavruna kavuşursun.Ben zaten sık sık senin mesajlarına profilinden bakıyordum.Bebeğinin olması için herkese dua ediyorum da özel olarak dua ettiğim 3 arkadaştan birisin canım.
Bebekten bebege değişiyor canım hepimizinki farklı ama en geç 15 aya tamamlıyorlar Allah ın izniyle bir sorun olmadıkça bırak geç yürüsün benim 8.5 tu maşallah adım çalışanlarına başladı 9 da tam yürüdü sonra tutabilene aşk olsun sürekli pesindeyiz aman of diye diye benimki de temmuz 30 da bir yasinda olacak inşaallah hepimizin bebisleri sağlıklı olsunlar da kendi zamanlarına göre herşeyi yaparlar Allah ın izniyle tüm hamile annelere Allah sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin inşaallah dualarımız hepimize ❤Selam anneler bizimde ayın 19unda dogum günümüz oldu artık 1 yaşımız var :)) ama çok tembeliz daha yürümüyoruz sıralıyor bayadır ama çok korkuyor bişye tutanmadan yürümeye ellernden tutup yürütüyorum bırakayım diyorum yere salıyor kendini sizde durumlar nasıl:)