Nacizane bende fikrimi belirteyim canım :))
Kızım 4.5yasındayken oldu Ahmet ömer inanılmaz bocaladım psikolojim bozuldu aylarca dışarı cıkmadım dogru düzgün yemedim giyinmedim tam bir lohusalık depresyonu yaşadım ama o kadar rahatlıga alısmısken bi anda tekrardan bi bebek sorumlulugu beni cok yıprattı,sizlerlede paylasamamıstm bu durumumu çünkü çoğunuzun ilk bebeğiydi,çoğunuz yalnız bakıyodunuz kimseyi üzmek istemedim anlatıpda.Şuan iyiyim Elhamdülillah ben şimdi diyorum ki keşke peşpeşe olsaymış yada 7-8yaş olsaymıs çünkü bu sürecte benimle beraber kızımda yıprandı karar senin tabikide canım.
Anneler her halükarda yoruluyo pespese de olsa arada yas farkı da olsa en doğru kararı sen verirsin zaten
Hayırlısı olsun canım gelen rızkı ile gelir muhakkak,yalnız herkeste aynı olcak diye birşey yok ben cok yalnz kaldm hastanede bile kızım esim ben bebek vardık evde keza öyle.Dogumdan bi önceki ay dayımı kaybettik anneannemler annemde kalıyorlardı bi sonraki ayda kuzenimin düğünü olcaktı herkes kıyafet su bu,kaynvaldemde ikiz torunlarına bakıyo gelemdi bende yalnız iki cocukla ister istemez bocaladımBen de tam tersi,ikinci de bu kadar zorlanmam diye düşünüyorum ama öyle olmuyormus demek ki. Öyle yaş farkı için yaşım da yok ki bekleyeyim. Üst üste olması için de psikolojim ve maddiyat mümkün değil. Bakalım hayırlısı .
Kızımda 20. Haftada öğrenmiştim canm:)) kızlar göstermiyor geneldeIkidir gidiyorum doktora göstermiyor bacaklarını kapamış hep
Bende merak etmeye başladım bu hafta ici tekrar gidecem bakalım inşaAllah gösterir bu kez
Naptınız canım doğum günü nasıl olduTesekkür ederim kızlar cok sagolun..
Artık bızımde yasımız var cok sukur bu günlere Rabbim butun kuzuları korusun
Canım benim 2 çocuğumun arası tam 3 yaş aynı gün doğdular ilk 6 ay ara ara zorlandim ama şimdi iyiki rabbim nasip etmiş miniğim doğmuş diyorum abisiyle oynuyor boğuşuyor sürekli onu takip ediyor gece beraber sarılarak uyuyorlar kendi odalarında ne güzel ikiside büyüyünce tek olduğu zamanı bilmeyecek bence kardeş olmazsa olmazKizlar size bu soruyu sordum mu hatırlamıyorum ama düşüncelerinizi sormak istedim su anda 31 yaşındayım azra tanem 30 temmuzda bir yaşında olacak Allah izin verirse seneye de borcumuz baya hafifleyecek siz ikinci çocuk için ne dusunuyorsunuz bu arada kızıma tek baktigim icin işi bıraktım çalışmakta ıstiyorum aralarını uzun mu tutup azra tanem 2-2.5 yaşına gelince ise başlayıp dört beş yaşına gelince ikinci bebek mi birde rahatladıkça sonra tekrar baştan başlar gibi olacak yaşta gidiyor yoksa aralarını kısa tutup küçükte 2 yaşına gelince mi ise başlasam 2-2.5 gibi krese verebilirim diye düşünüyorum çalışacağım icin yoks tek çocuk mu kardesye cok guzel bir his ama fikirleriniz nelerdir
Cok guzel gecti esimin memeleketınde kutladık bizbize bol fotograflı bol neseli bir gün oldu sagolsun incide huzursuzluk cıkartmadı herkesle poz verdı :)Naptınız canım doğum günü nasıl oldu
Kızımda 20. Haftada öğrenmiştim canm:)) kızlar göstermiyor genelde
Çok haklısın canım her halükarda yorulacagiz dediğiniz gibi yakın olması daha iyi gibi 2 yaş ideal gözüküyor bakalım hayırlısı yarın da istanbula dönüyorum Allah izin verirse bakalım bu kadar geniş alan hava deniz falan dan sonra istanbulda küçük dört duvar arasında ne yapacak azra tanem parklar bile park değil bizim orda bi dönelim de bakalım hayırlısı artikNacizane bende fikrimi belirteyim canım :))
Kızım 4.5yasındayken oldu Ahmet ömer inanılmaz bocaladım psikolojim bozuldu aylarca dışarı cıkmadım dogru düzgün yemedim giyinmedim tam bir lohusalık depresyonu yaşadım ama o kadar rahatlıga alısmısken bi anda tekrardan bi bebek sorumlulugu beni cok yıprattı,sizlerlede paylasamamıstm bu durumumu çünkü çoğunuzun ilk bebeğiydi,çoğunuz yalnız bakıyodunuz kimseyi üzmek istemedim anlatıpda.Şuan iyiyim Elhamdülillah ben şimdi diyorum ki keşke peşpeşe olsaymış yada 7-8yaş olsaymıs çünkü bu sürecte benimle beraber kızımda yıprandı karar senin tabikide canım.
Anneler her halükarda yoruluyo pespese de olsa arada yas farkı da olsa en doğru kararı sen verirsin zaten
Hayırlısı senin içind e canım teşekkür ederim paylaşımın için Allah seninde hepimizin de yardımcısı olsun bu kadar zorluğa uğraşa rağmen ikinci düşünüp plan yapıyoruz annelik gerçekten delilik bende tek basima baktım kızıma erkekler lohusalık falan anlamıyorlar canım sen herşeyiyle ilgileniyorsun ve herkesle kendinde dahil çocuk diğer herkese sevmelik onun için Allah hepimize kolaylık bebislerimize de sağlık versinY YagmurrTanem valla bende hic istemiyorum fakan diyodum. Ama 4 aydir iş ariyorun bulamadim. Eger bulamazsam bu seneyi boyle gecirip iki yastan yastan sonra ikinci cocuk dusunebilirim. Bizimde borcumuz var ama cok sukur kredimizi kapadik. Kartla babalara olan borç kaldi. Oda en kotu arabamizi satsak kapatiriz. Venim esimle cok sorunlar oldu lohusalikta o sebeple istemiyodum. Artik bakicaz durumu gore. Senin yasinda tam iyi bence daha sonra annemden biliyorum dogumda cocukta buyutmek daha zor gelebilir... Ben 24 yasindayim ama bende de pco var. Tedaviyle gebe kaliyorum
Tesekkur ederim canım herhalde iki iki buçuk gibi olur diyorum bende Allah izin verirse seneye tatili yaparız sonra yeniden başlar kosusturmacamCanım benim 2 çocuğumun arası tam 3 yaş aynı gün doğdular ilk 6 ay ara ara zorlandim ama şimdi iyiki rabbim nasip etmiş miniğim doğmuş diyorum abisiyle oynuyor boğuşuyor sürekli onu takip ediyor gece beraber sarılarak uyuyorlar kendi odalarında ne güzel ikiside büyüyünce tek olduğu zamanı bilmeyecek bence kardeş olmazsa olmaz
Allah sağlık versin de yürürler inşallah.Seninki geçsebenim kiz 11.ayin basinda basladi emeklemeye siralamaya
Amin tabikide kız,erkek hiç fark etmez Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsinÖyle diyorlar bakalım merak ediyorum bende
Herşeyin hayırlısı tabiki rabbim en başta sağlık versin
Ayni sey bizde de var memesinin ikisinde de buyüklük varBugün bir yaş kontrolumuz vardı, tatil dolayısıyla erken gittik. Kızım çok ağladı bu sefer. Kan da verdik üstüne. Memesinin birinde büyüme var dedi doktor, biz farkedememisiz. Beslenmesine dikkat edin dedi, köy tavuğu,kuzu eti,doğal ürünler yedir sadece dedi. Benden de geçebilirmis. Bebeğimin beslenmesine dikkat ediyorum ama kendime de dikkat etmem lazım demek ki. Hormon fazlalığı yaşayan var mı bu şekilde.
Geçmiş olsun canım, bana devam ederse 18.ayda gel dedi doktor.Ayni sey bizde de var memesinin ikisinde de buyüklük var
Bugun endokrin kontrolumuz vardi.biraz daha buyumus dedi doktor
1.5 ay sonra tekrar gelin kontrole dedi.6 aylikken vardi bizde bu sorun yada daha önce hatirlayamiycam 1.5 ayda bir endokrine gidiyoruz.
Ama 1 yaşinda olmasina ragmen ek gida almiyo bebegim anne sütü sadece yediremiyorum maalesef. Bide inek sütü ve yumurta alerjisi var bende 9 aydir diyetteyim
Yedigim en fazla şey tavuk maalesef çünkü inek eti de yasak bize.organikte ne kadar organik olur orasi da muamma
Tsk ederimGeçmiş olsun canım, bana devam ederse 18.ayda gel dedi doktor.
Ben yaptrdım onu 9.ayda özel aşı kızımda yaptrmştm ogluma da yaptrdmKızlar menenjit aşısı asi programında yok ama doktorumuz tavsiye etti. Yaptıracak olan var mı?
Kuzumm çok teşekkür ederiz amşn inşallah@Yellu,Melisanın, @Al_pi,İnci nin ve dogumgünü olan olacak tüm kuzularınn Yeni yaşlarını kutluyorum bahtları hep acık olsun.Vatana,millete,ailesine hayırlı birer evlat olurlar İnşallah.Sağlıklı, hayırlı ,analı babalı uzuuuun ömürler diliyorum Rabbim den.Çok çok öpüyorum minnoşları
Canımmm çok teşekkür ederiz. Amin inşallah