2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese hayırlı bayramlar.. kızım yürüyor :KK200::nazar: şükürler olsun bügün baya baya gitti artık kendi bırakıp gidiyor heryere .. baba gel kuş bitti hayır diyor şimdilik kızım .. maşallah pek dilli ... oğlum halen iki cümleye geçemedi kızım erken konuşacak sanırım
Tebrik ederim canım çok güzel oluyorlar yürümeye başlayınca ❤

Yurumesi icin etkinlikler yaptiniz mi? Biz elinden tutup yurututoruz o kadar. Daha kendisi duramiyor. Elini biraktigimda hemen oturuyor yere.
Canim etkinlik olarak yurutmeye çalıştiriyordum gel gel yapıyordum elinden tutup yürütüyordu 8,5 aylik adım atmaya çalışıp düşüyordu tam olarak 9 aylıkken yürüdü canim

Selam kızlar herkesler iyi mi? Kaç zamandır giremedim, öyle yorucu ve yoğun geçiyorki günler. Bizim kız adımlar atmaya başlamıştı 24 mayısta. Şuanda deli gibi yürüyor koşturuyor nerdeyse. Bugün kendisi ayağa kalkıpta yürümeyi keşfetti. Cumartesi annemlerin yazlığa geldik. Ev 2 katlı, bizimki merdivenleri keşfetti aman Allahım her an başındayım. Artık yapma kızım olmaz gel kızım demekten boğazım ağrıdı 3 günde. Böyle yaramaz kız bebek görmedik diyo annemler :))) bende görmedim valla:) bu hareketine göre birde tombikki anlatamam:)) bizimde yalandan ağlamalar çoğaldı bir anda değişti çocuk. Agresif, asabi bişi oldu. 5.5ay büyk yepenşm var hep sıkıştırırdı melisanı şimdi melisa sıkıştırıyo:))) yeğenim bi tırsıyo kaçacak yer arıyo :) toplamda 6 dişimi var. Taklitçiliğimizde hat safhada. Gün geçtikçe tatlanıyo bal kızım:KK200:
Canim bence engelleme merdiven olayını arkasında durup kolla benim ki kendi kendine çıkmaya başladı 10 aylıkken, ama emekler şekilde şimdi adım atmaya çalışıyor merdivene ama bacakları yetişmiyor biz elinden tutarsak adım atiyor bende çok yoruluyorum ama görünce büyük mutluluk bizimki de bunları annemin evinde yapmaya başladı alan geniş olduğu icin

Yasimiza 11 gun kala bizdede adimlar cogaldi kanepelere tutunup siraliyordu artik cikiyor kanepeye en ufak bir yukselti bulsun hemen ayaga kalkiyor sonra bana kosuyor :)
Baya baya ayakta uzun sure duruyor ust dislerimiz 6 olma yolunda altta 2 tane var :) Ayy bu gunler onun 1 yaş sendromuna girmesi gerekirken ben 1 yaş duygusalina girdim artik gecen yıl bugunler hamileydim diyemiyceeem :,)
Maşaallah bebislere Allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşaallah hepimize

merhaba kızlar oğlum 5 aylıktı emeklemeye başladı 8 aylıktı sıralıyordu çabuk yürüyecek dedik ama hala sıralıyor çok garantici eğer eli değmezse kesinlikle ellerini havada bırakmıyor 1 adım mesafede olsa emekliyor her çocuk farklı oluyor diğer oğlum 9 aylık yürümüş 8 aylık koltuk tepelerine tırmanıyordu kıyaslamamak gerekiyor kızlar sizin çocuklarınızda alerji teşhisini nasıl koydular neye göre alerji dediler bizde 3 aydır alerji tedavisi görüyoruz ama test falan yapılmadı akşamları oneaır diye bi toz var hergece onu veriyorum eğer hırıltı olayı artarsa fısfıslarımız var onu kullanıyorum yiyeceklerden hiçbirşeye alerji çıkmadı herşey yiyiyor 2 gündür kahvaltıda domateste vermeye başladım ama dün poposu çok pişti sanırım ondan oldu şimdi yine birsüre domates vermeyeceğim daha önce domatesli şehriye çorbası yapmıştım onda sorun olmamıştı çiğ domates sıkıntı yaptı ama onada bayıldı çok şükür iştahlı bir çocuk 11 kiloyu geçti topacım artık beni zorluyor yarın 11 aylık olacak boyuda uzun tam bir papağan oldu biz ne dersek karşımıza geçip dilinin döndüğünce taklit ediyor dün abisi yaramazlık yaparken kızdım sıpa dedim ufaklıkta abisine sıpa diye bağırmaya başladı çok kızgındım ama gülmeye başladım

Herkese hayırlı bayramlar.. kızım yürüyor :KK200::nazar: şükürler olsun bügün baya baya gitti artık kendi bırakıp gidiyor heryere .. baba gel kuş bitti hayır diyor şimdilik kızım .. maşallah pek dilli ... oğlum halen iki cümleye geçemedi kızım erken konuşacak sanırım
Maşallah, bebeklikten belli ediyoruz daha konuşkan atılgan olduğumuzu erkeklere nazaran . Kızlar hep cimcime oluyorlar zaten

Hanımlar merhaba kızımın pamuk prenses Doğum günü konseptini satıyorum ilgilenen olursa özelden yazabilir

Kızlar merhaba. 1 yaş aşısı olanlar hangi asiları oldular biliyorlar mi? Asi kartinda kkk, sucicegi ve hepatit a yaziyo. Ama saglik bakanligi asi takviminde hepatit a 18. Ay. Bu ay başka bir aşı gözkuyor.
Bir de hemsire asilari hazirlarken diger hemsire onu degil sunu vuracaksin dedi, bizim hemsire de ay el aliskanligi alisamadim gibi bir sey dedi.
Acaba takvim mi degisti? Bilgisi olan var mi? Sizinkilere ne vuruldu?

Kizlar bizimkiler buyumus yaa:)) kizim bugun akulu arabalari isaret etti. Bindirdik. Kizim oturdu arabaya babasi kumanda ole surdu. Nasjl eglendi bir bilseniz. Buyumus de oyuncaklari isaret ediyor artik

Selam anneler bizimde ayın 19unda dogum günümüz oldu artık 1 yaşımız var :)) ama çok tembeliz daha yürümüyoruz sıralıyor bayadır ama çok korkuyor bişye tutanmadan yürümeye ellernden tutup yürütüyorum bırakayım diyorum yere salıyor kendini sizde durumlar nasıl:)
Bizde ne emekleme nede yürüme var :)

Ama bi çok temmuz bebegi yürüdü buradakilerden

Bizim gibi olan var mi bende onu merak ettim

Arkadaşlar 2017 martta bebeğimi kaybettim bilen vardır bu gruptaydim bende. kan sonucum 12 haziranda 5.67 14 haziranda 14.96 cıktı yükselişi normalmi
Maşallah çok sevindim canım kardeşim.Bu gruptayken bebeğini kaybettiğinden beri sana dua ediyordum.Doktora Pazartesi gidecekmişsin.Dualarım seninle.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı haberlerini heyecanla bekleyeceğiz

Selam anneler bizimde ayın 19unda dogum günümüz oldu artık 1 yaşımız var :)) ama çok tembeliz daha yürümüyoruz sıralıyor bayadır ama çok korkuyor bişye tutanmadan yürümeye ellernden tutup yürütüyorum bırakayım diyorum yere salıyor kendini sizde durumlar nasıl:)
temmuzun 20 sinde oğlum yaşını dolduracak 5 aylıktan beri emekliyor usta emeklemeci oldu çok hız yapıyor ama yürümeye tenezzül etmiyor çok garantici zaten çok hızlı istediği yere gidiyor yürümeye ihtiyaç duymuyor

temmuzun 20 sinde oğlum yaşını dolduracak 5 aylıktan beri emekliyor usta emeklemeci oldu çok hız yapıyor ama yürümeye tenezzül etmiyor çok garantici zaten çok hızlı istediği yere gidiyor yürümeye ihtiyaç duymuyor
Benim kizda donerek heryere erisiyodu. Suan 2-3 haftadir emekleyip siraliyor. Yaz sonu ancak yuruyecek bence :)

X