- 8 Temmuz 2017
- 350
- 501
Tebrik ederim canım çok güzel oluyorlar yürümeye başlayınca ❤Herkese hayırlı bayramlar.. kızım yürüyorşükürler olsun bügün baya baya gitti artık kendi bırakıp gidiyor heryere .. baba gel kuş bitti hayır diyor şimdilik kızım .. maşallah pek dilli ... oğlum halen iki cümleye geçemedi kızım erken konuşacak sanırım
Canim etkinlik olarak yurutmeye çalıştiriyordum gel gel yapıyordum elinden tutup yürütüyordu 8,5 aylik adım atmaya çalışıp düşüyordu tam olarak 9 aylıkken yürüdü canimYurumesi icin etkinlikler yaptiniz mi? Biz elinden tutup yurututoruz o kadar. Daha kendisi duramiyor. Elini biraktigimda hemen oturuyor yere.
Canim bence engelleme merdiven olayını arkasında durup kolla benim ki kendi kendine çıkmaya başladı 10 aylıkken, ama emekler şekilde şimdi adım atmaya çalışıyor merdivene ama bacakları yetişmiyor biz elinden tutarsak adım atiyor bende çok yoruluyorum ama görünce büyük mutluluk bizimki de bunları annemin evinde yapmaya başladı alan geniş olduğu icinSelam kızlar herkesler iyi mi? Kaç zamandır giremedim, öyle yorucu ve yoğun geçiyorki günler. Bizim kız adımlar atmaya başlamıştı 24 mayısta. Şuanda deli gibi yürüyor koşturuyor nerdeyse. Bugün kendisi ayağa kalkıpta yürümeyi keşfetti. Cumartesi annemlerin yazlığa geldik. Ev 2 katlı, bizimki merdivenleri keşfetti aman Allahım her an başındayım. Artık yapma kızım olmaz gel kızım demekten boğazım ağrıdı 3 günde. Böyle yaramaz kız bebek görmedik diyo annemler :))) bende görmedim valla:) bu hareketine göre birde tombikki anlatamam:)) bizimde yalandan ağlamalar çoğaldı bir anda değişti çocuk. Agresif, asabi bişi oldu. 5.5ay büyk yepenşm var hep sıkıştırırdı melisanı şimdi melisa sıkıştırıyo:))) yeğenim bi tırsıyo kaçacak yer arıyo :) toplamda 6 dişimi var. Taklitçiliğimizde hat safhada. Gün geçtikçe tatlanıyo bal kızım
Onala çok keyifli oluyor bebekler için ❤Chedarice ben de tenteli bot aldim 1 haftadir tatildeyiz oglum cok sevdi hatta o kendisi icinde takilirken biz esimle yuzduk :)) tavsiye ederim
Maşaallah bebislere Allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşaallah hepimizeYasimiza 11 gun kala bizdede adimlar cogaldi kanepelere tutunup siraliyordu artik cikiyor kanepeye en ufak bir yukselti bulsun hemen ayaga kalkiyor sonra bana kosuyor :)
Baya baya ayakta uzun sure duruyor ust dislerimiz 6 olma yolunda altta 2 tane var :) Ayy bu gunler onun 1 yaş sendromuna girmesi gerekirken ben 1 yaş duygusalina girdim artik gecen yıl bugunler hamileydim diyemiyceeem :,)
Maşallah, bebeklikten belli ediyoruz daha konuşkan atılgan olduğumuzu erkeklere nazaran . Kızlar hep cimcime oluyorlar zatenHerkese hayırlı bayramlar.. kızım yürüyorşükürler olsun bügün baya baya gitti artık kendi bırakıp gidiyor heryere .. baba gel kuş bitti hayır diyor şimdilik kızım .. maşallah pek dilli ... oğlum halen iki cümleye geçemedi kızım erken konuşacak sanırım
İnşallah bu sefer rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ederEvet çok yeni tamamen tesadüfen öğrendim ondan bukadar yeni bayram şekerim oldu bana
Saol canm inş hepimizin bebeği sağlıkla gelsin insİnşallah bu sefer rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder
3 aylikken olmuştuk bizde idrar yolu enfeksiyonu.ilac kullandi kizim bir hafta kadarmerhaba anneler, bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu? idrar kültürümüzde bakteri çıktı
Bizde ne emekleme nede yürüme var :)Selam anneler bizimde ayın 19unda dogum günümüz oldu artık 1 yaşımız var :)) ama çok tembeliz daha yürümüyoruz sıralıyor bayadır ama çok korkuyor bişye tutanmadan yürümeye ellernden tutup yürütüyorum bırakayım diyorum yere salıyor kendini sizde durumlar nasıl:)
Maşallah çok sevindim canım kardeşim.Bu gruptayken bebeğini kaybettiğinden beri sana dua ediyordum.Doktora Pazartesi gidecekmişsin.Dualarım seninle.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı haberlerini heyecanla bekleyeceğizArkadaşlar 2017 martta bebeğimi kaybettim bilen vardır bu gruptaydim bende. kan sonucum 12 haziranda 5.67 14 haziranda 14.96 cıktı yükselişi normalmi
temmuzun 20 sinde oğlum yaşını dolduracak 5 aylıktan beri emekliyor usta emeklemeci oldu çok hız yapıyor ama yürümeye tenezzül etmiyor çok garantici zaten çok hızlı istediği yere gidiyor yürümeye ihtiyaç duymuyorSelam anneler bizimde ayın 19unda dogum günümüz oldu artık 1 yaşımız var :)) ama çok tembeliz daha yürümüyoruz sıralıyor bayadır ama çok korkuyor bişye tutanmadan yürümeye ellernden tutup yürütüyorum bırakayım diyorum yere salıyor kendini sizde durumlar nasıl:)
Benim kizda donerek heryere erisiyodu. Suan 2-3 haftadir emekleyip siraliyor. Yaz sonu ancak yuruyecek bence :)temmuzun 20 sinde oğlum yaşını dolduracak 5 aylıktan beri emekliyor usta emeklemeci oldu çok hız yapıyor ama yürümeye tenezzül etmiyor çok garantici zaten çok hızlı istediği yere gidiyor yürümeye ihtiyaç duymuyor