2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Y Yellu melisa Al_pi Al_pi ınci bebislerinizin nice güzel yaşları olsun inşaallah hep güzel günlerini görmek nasip olsun sizlere Allah sağlıklı huzurlu mutlu başarılı sevgi aşk dolu iyi insanlarla karsilasacaklari güzel bir ömürleri olsun inşaallah ıyi ki doğmuşlar doğum günleri kutlu olsun ❤❤

Kizlar size bu soruyu sordum mu hatırlamıyorum ama düşüncelerinizi sormak istedim su anda 31 yaşındayım azra tanem 30 temmuzda bir yaşında olacak Allah izin verirse seneye de borcumuz baya hafifleyecek siz ikinci çocuk için ne dusunuyorsunuz bu arada kızıma tek baktigim icin işi bıraktım çalışmakta ıstiyorum aralarını uzun mu tutup azra tanem 2-2.5 yaşına gelince ise başlayıp dört beş yaşına gelince ikinci bebek mi birde rahatladıkça sonra tekrar baştan başlar gibi olacak yaşta gidiyor yoksa aralarını kısa tutup küçükte 2 yaşına gelince mi ise başlasam 2-2.5 gibi krese verebilirim diye düşünüyorum çalışacağım icin yoks tek çocuk mu kardesye cok guzel bir his ama fikirleriniz nelerdir

Kizlar size bu soruyu sordum mu hatırlamıyorum ama düşüncelerinizi sormak istedim su anda 31 yaşındayım azra tanem 30 temmuzda bir yaşında olacak Allah izin verirse seneye de borcumuz baya hafifleyecek siz ikinci çocuk için ne dusunuyorsunuz bu arada kızıma tek baktigim icin işi bıraktım çalışmakta ıstiyorum aralarını uzun mu tutup azra tanem 2-2.5 yaşına gelince ise başlayıp dört beş yaşına gelince ikinci bebek mi birde rahatladıkça sonra tekrar baştan başlar gibi olacak yaşta gidiyor yoksa aralarını kısa tutup küçükte 2 yaşına gelince mi ise başlasam 2-2.5 gibi krese verebilirim diye düşünüyorum çalışacağım icin yoks tek çocuk mu kardesye cok guzel bir his ama fikirleriniz nelerdir
Kişisel fikrim 2. Cocuk icin beklememen. 2.oldugunda yine isi birakman gerekecek sanirim. Belli bir yaştan sonra cocuk isi zor oluyor. İkisi birden buyur rahata kavusursun.

Canim bu senle alakali psikolojin nasl ilk bebegin nasil kaldrabilirim dersen yap bence buyusunler beraber ama benim oglum asiri huysz hep kucakta hc tel basina oyalanmaz babasi gelene kadar hic bi is yapamiyorum 2. Dusunemiyorum bile o yuzden olursada bi 7 yasina fln gelsin diyorum belki de hic yapmam inan gozum kesmiyor benim

Ben de hep yas farki cok olan annelere soruyorum nasil oluyor dye yaparsam anca oyle yapabilecegim cunku, kimisi iyi oldu buyukte yardim ediyor kardesine diyor kimisi de bebekli hayata donmek zor oldu diyor. Esim de ben de yeter bidaha yapmayalim dusumcesine girdik iyice bizi pes ettirdi pasam:) insanlar unutursun ozlersin bebek istersin ilerde diyor bakalm )

Inş bende sizin gibi bebeğime kavuşurum cnm dualarında banada yer verdiğin için çok teşekkür ederim allahım yavrunu sana bağışlasın canm benim
Amin cümlemizin yavrusuna Rabbim hayırlı uzun ömürler versin canım.Bugün doktora gidecektin bildiğim kadarıyla.Bizi de bilgilendir olur mu? Allah yardımcın olsun.Hayırlı sevinçli haberler verirsin inşallah

Maşallah senin kızın en erken yürüyen bebek oldu herhalde forumda. Madem işe ara vermişsin 2. bebeği de doğur ikisini birlikte büyüt Allah izin verirse.

Canim bu senle alakali psikolojin nasl ilk bebegin nasil kaldrabilirim dersen yap bence buyusunler beraber ama benim oglum asiri huysz hep kucakta hc tel basina oyalanmaz babasi gelene kadar hic bi is yapamiyorum 2. Dusunemiyorum bile o yuzden olursada bi 7 yasina fln gelsin diyorum belki de hic yapmam inan gozum kesmiyor benim
Çok hareketli bu hem ıyi hem kötü ıyi tarafı çabuk ilerliyor gelişimi çok şükür masaallah var ama bir yandan da hareketli sürekli peşindeyim dokuz aylıktı tam anlamıyla yürüyordu kötü tarafidasurekli peşinde olmam ama o kadar bekleyemem sanırm hem yaşımdan hem de rahatlığa alıştıktan sonra yapar mıyım bilemedim ama yaş benim icin daha önemli

Maşallah senin kızın en erken yürüyen bebek oldu herhalde forumda. Madem işe ara vermişsin 2. bebeği de doğur ikisini birlikte büyüt Allah izin verirse.
Tesekkur ederim canım benim Bende öyle düşünüyorum daha çok ama sizin de fikirlerinizi almak istedim insan biraz yüreklendirilmek istiyor galiba hala antalyadayım perşembe döneceğim istanbula bakalım eşim ne düşünüyor en son konuştuğumuzda ben isterim ama sana kıyamam çok yoruluyorsun dedi. Gelişimi boyke giderse azra tanem in inşaallah bez ve konuşma da ilerlerse ikinci olunca daha kolay olur diyorum belki

Al_pi Al_pi canım, tatlı minik İnci'mizin doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı uzuun ömürler versin.Rabbim analı babalı büyütsün.Bahtı güzel olsun.Yerimize de kocaman öp tatlı yavrunu :KK200:

@Yellu,Melisanın, @Al_pi,İnci nin ve dogumgünü olan olacak tüm kuzularınn Yeni yaşlarını kutluyorum bahtları hep acık olsun.Vatana,millete,ailesine hayırlı birer evlat olurlar İnşallah.Sağlıklı, hayırlı ,analı babalı uzuuuun ömürler diliyorum Rabbim den.Çok çok öpüyorum minnoşları :KK200:

Y Yellu melisa Al_pi Al_pi ınci bebislerinizin nice güzel yaşları olsun inşaallah hep güzel günlerini görmek nasip olsun sizlere Allah sağlıklı huzurlu mutlu başarılı sevgi aşk dolu iyi insanlarla karsilasacaklari güzel bir ömürleri olsun inşaallah ıyi ki doğmuşlar doğum günleri kutlu olsun ❤❤
Tesekkür ederim kızlar cok sagolun..

Artık bızımde yasımız var cok sukur bu günlere Rabbim butun kuzuları korusun

Tesekkur ederim canım benim Bende öyle düşünüyorum daha çok ama sizin de fikirlerinizi almak istedim insan biraz yüreklendirilmek istiyor galiba hala antalyadayım perşembe döneceğim istanbula bakalım eşim ne düşünüyor en son konuştuğumuzda ben isterim ama sana kıyamam çok yoruluyorsun dedi. Gelişimi boyke giderse azra tanem in inşaallah bez ve konuşma da ilerlerse ikinci olunca daha kolay olur diyorum belki
Nacizane bende fikrimi belirteyim canım :))
Kızım 4.5yasındayken oldu Ahmet ömer inanılmaz bocaladım psikolojim bozuldu aylarca dışarı cıkmadım dogru düzgün yemedim giyinmedim tam bir lohusalık depresyonu yaşadım ama o kadar rahatlıga alısmısken bi anda tekrardan bi bebek sorumlulugu beni cok yıprattı,sizlerlede paylasamamıstm bu durumumu çünkü çoğunuzun ilk bebeğiydi,çoğunuz yalnız bakıyodunuz kimseyi üzmek istemedim anlatıpda.Şuan iyiyim Elhamdülillah ben şimdi diyorum ki keşke peşpeşe olsaymış yada 7-8yaş olsaymıs çünkü bu sürecte benimle beraber kızımda yıprandı karar senin tabikide canım.
Anneler her halükarda yoruluyo pespese de olsa arada yas farkı da olsa en doğru kararı sen verirsin zaten

Maşallah canım. Allah sağlık versin.Yürürler inşallah.Benim kızım biraz geç emekledi 9 aylıktı emeklediğinde.Emeklemeden önce sürünerek ve geri geri kendini iterek heryere gidiyordu.Ama emekledikten 15 gün sonra ayakta durmaya koltuklardan tutup kalkıp sıralamaya başladı.17 Temmuz da yaşını dolduracak inşallah.Sehpa ve koltuk arasında iki adım atıyor.Birşeyden destek almadan ayağa kalkıyor.Ayakta uzun ve sağlam durabiliyor.Otururken ve emekleme pozisyonuna geçerken yavaşça yere iniyor.Her halleri çok tatlı maşallah.Doya doya severek büyütelim yavrularımızı inşallah.Her zaman söylediğim gibi; Rabbim her isteyene versin hayırlısıyla

Seninki geçse :KK70: benim kiz 11.ayin basinda basladi emeklemeye siralamaya :KK70:

Y YagmurrTanem valla bende hic istemiyorum fakan diyodum. Ama 4 aydir iş ariyorun bulamadim. Eger bulamazsam bu seneyi boyle gecirip iki yastan yastan sonra ikinci cocuk dusunebilirim. Bizimde borcumuz var ama cok sukur kredimizi kapadik. Kartla babalara olan borç kaldi. Oda en kotu arabamizi satsak kapatiriz. Venim esimle cok sorunlar oldu lohusalikta o sebeple istemiyodum. Artik bakicaz durumu gore. Senin yasinda tam iyi bence daha sonra annemden biliyorum dogumda cocukta buyutmek daha zor gelebilir... Ben 24 yasindayim ama bende de pco var. Tedaviyle gebe kaliyorum

X