2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yasimiza 11 gun kala bizdede adimlar cogaldi kanepelere tutunup siraliyordu artik cikiyor kanepeye en ufak bir yukselti bulsun hemen ayaga kalkiyor sonra bana kosuyor :)
Baya baya ayakta uzun sure duruyor ust dislerimiz 6 olma yolunda altta 2 tane var :) Ayy bu gunler onun 1 yaş sendromuna girmesi gerekirken ben 1 yaş duygusalina girdim artik gecen yıl bugunler hamileydim diyemiyceeem :,)

Bizimki de 5-6adim atıyordu kendisi, yüzünün üstüne düşünce galiba şimdi elimi bırakmak istemiyor. Dengede kendi duruyor ama tek hedefi gezmk olduğu için bütün gün tek elle evde dolaşıyoruz. Sıralamak,tirmanmak, emeklemek yok. Tek hedef yürümek, ayağı hiç ağrirmiyor da

Kızımı yalnız büyütüyorum, çevremizde küçük çocuk da yok ve kendisi çocuklara bayılıyor. Üzülüyorum bu kadar yalnız olmasına. Parka gidince hemen çocukların peşinden koşturmak istiyor. Her gün dışarı çıkıp yürütüyoruz ama çoğunlukla evde ve sıkılıyor. Her şey aynı geliyor evde bı sure sonra.

Biz de ayniyiz oglum cocuklari cok seviyor parkta peslerinden kosuyor tabi kendisi degil ben tutuyorum ellerinden :) keske abisi ablasi olsaymis diyorum ya da ikizi tabi ben delirirdim orasi ayri

Selam kızlar herkesler iyi mi? Kaç zamandır giremedim, öyle yorucu ve yoğun geçiyorki günler. Bizim kız adımlar atmaya başlamıştı 24 mayısta. Şuanda deli gibi yürüyor koşturuyor nerdeyse. Bugün kendisi ayağa kalkıpta yürümeyi keşfetti. Cumartesi annemlerin yazlığa geldik. Ev 2 katlı, bizimki merdivenleri keşfetti aman Allahım her an başındayım. Artık yapma kızım olmaz gel kızım demekten boğazım ağrıdı 3 günde. Böyle yaramaz kız bebek görmedik diyo annemler :))) bende görmedim valla:) bu hareketine göre birde tombikki anlatamam:)) bizimde yalandan ağlamalar çoğaldı bir anda değişti çocuk. Agresif, asabi bişi oldu. 5.5ay büyk yepenşm var hep sıkıştırırdı melisanı şimdi melisa sıkıştırıyo:))) yeğenim bi tırsıyo kaçacak yer arıyo :) toplamda 6 dişimi var. Taklitçiliğimizde hat safhada. Gün geçtikçe tatlanıyo bal kızım

Chedarice ben de tenteli bot aldim 1 haftadir tatildeyiz oglum cok sevdi hatta o kendisi icinde takilirken biz esimle yuzduk :)) tavsiye ederim
Tenteli de hic durmadi. Zaten yurutec ve mama sandalyesinde de durmuyor. Tentesiz de aldim. İcindeki parca oturunce suyun icine giriyor, onda biraz daha rahat ama yine de favorisi kucagim

Tenteli de hic durmadi. Zaten yurutec ve mama sandalyesinde de durmuyor. Tentesiz de aldim. İcindeki parca oturunce suyun icine giriyor, onda biraz daha rahat ama yine de favorisi kucagim
Aa hadi ya etraftaki cocuklarin geneli tentelide mutluydu senin kizin farkli demek ki annem olmadan asla diyor

Aa hadi ya etraftaki cocuklarin geneli tentelide mutluydu senin kizin farkli demek ki annem olmadan asla diyor
Koltuk altlarindan tutuyorum yüzme pozisyonuna gelip kolunu ayagini cirpiyor. İş simite oturmaya gelince ciglik kiyamet. Evde kucakta havuzda kucakta. Benim de sansima bu dusmus)

Arkadaşlar 2017 martta bebeğimi kaybettim bilen vardır bu gruptaydim bende. kan sonucum 12 haziranda 5.67 14 haziranda 14.96 cıktı yükselişi normalmi

Kendine tokat atiyo, sacini cekiyo, kirpiklerini cekiyo. Kizinca kendini atiyo ve agliyo, yere yatip tepikleniyo

Kizzlar bizimkisi ek gidayla cok arasi yok hala ve yedikten bir sonra da mutlaka formul sut istiyor sizde de durumlar oyle mi
Bizimde ayni canim
[QUTE="beyazpeynir1, post: 56312299, member: 471689"]hala çooook az ek gıda alıyor. en çok yediği öğünden sonra bile emmek istiyor. alerjisi var, ek gıdayı reddetmesi biraz da bundan sanırım. kilosu 8,300. 3 aydır 300-400 gr aldı. son 1 aydır almıyor.[/QUOTE]

Bizde alerjiden supheleniyolar. Alerji surubu icerken istahi iyi. Bir haftadir guzel yeneye basladi hemen 200 gr almiş. Temmuz 10da ramdevumuz bakalim alerjisi var mi beyazpeynir1

Yüsra Tuğba da ayaklananlardan. Dogdugu resimler ve simdiki arasinda o kadar cok fark var kiii. Duygulanmamak elde mi. Aklima geldikce gozlerim doluyor. Hele o dogdugu an, aglamasi... Cokta zor oluyor şu donemde. Bana cok bagli. Ayri kalmak istemiyor ama mecbur ayri kaliyoruz. Yinede anne olmak cok harikaymis. Rabbim herkese nasip etsin. Şu mubarek gecede dualarinizda bebegi olmayanlarada yer verin, gorumcemede ismi zeynep...

Hayırlı bayramlar herkese. Kimseler yazmıyor artık. Bende fırsat buldukça giriyorum. Herkesler iyi mi? Geçen sene bu zamanlar kızım 3-4günlüktü. Çifte bayram yapmıştık. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin anne olmayı

Yurumesi icin etkinlikler yaptiniz mi? Biz elinden tutup yurututoruz o kadar. Daha kendisi duramiyor. Elini biraktigimda hemen oturuyor yere.

Yurumesi icin etkinlikler yaptiniz mi? Biz elinden tutup yurututoruz o kadar. Daha kendisi duramiyor. Elini biraktigimda hemen oturuyor yere.
Yok cnm yapmadık kızım kendi başına yapıyor cok hareketli. Hevesli ilk başlarda tuttuğu yeri bırakıp iki adım atıp kendini bırakıp oturuyordu dün baktım baya baya gidiyor oturmayı bilmez zaten :)
Oplumda sizin gibi babasıyla karşılıklı oturup bi ona bi bana yürütüyorduk 13 ayını bitirince yürüdü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…