Biz de ayniyiz oglum cocuklari cok seviyor parkta peslerinden kosuyor tabi kendisi degil ben tutuyorum ellerinden :) keske abisi ablasi olsaymis diyorum ya da ikiziKızımı yalnız büyütüyorum, çevremizde küçük çocuk da yok ve kendisi çocuklara bayılıyor. Üzülüyorum bu kadar yalnız olmasına. Parka gidince hemen çocukların peşinden koşturmak istiyor. Her gün dışarı çıkıp yürütüyoruz ama çoğunlukla evde ve sıkılıyor. Her şey aynı geliyor evde bı sure sonra.
Tenteli de hic durmadi. Zaten yurutec ve mama sandalyesinde de durmuyor. Tentesiz de aldim. İcindeki parca oturunce suyun icine giriyor, onda biraz daha rahat ama yine de favorisi kucagimChedarice ben de tenteli bot aldim 1 haftadir tatildeyiz oglum cok sevdi hatta o kendisi icinde takilirken biz esimle yuzduk :)) tavsiye ederim
Aa hadi ya etraftaki cocuklarin geneli tentelide mutluydu senin kizin farkli demek ki annem olmadan asla diyorTenteli de hic durmadi. Zaten yurutec ve mama sandalyesinde de durmuyor. Tentesiz de aldim. İcindeki parca oturunce suyun icine giriyor, onda biraz daha rahat ama yine de favorisi kucagim
Koltuk altlarindan tutuyorum yüzme pozisyonuna gelip kolunu ayagini cirpiyor. İş simite oturmaya gelince ciglik kiyamet. Evde kucakta havuzda kucakta. Benim de sansima bu dusmusAa hadi ya etraftaki cocuklarin geneli tentelide mutluydu senin kizin farkli demek ki annem olmadan asla diyor
Kendine tokat atiyo, sacini cekiyo, kirpiklerini cekiyo. Kizinca kendini atiyo ve agliyo, yere yatip tepikleniyoAnneler merhaba. Benim kiz bu ara elleriyle kafasina yüzüne vurmaya basladi. Belli donemlerde bebeklerde olabilirmis ama bizimki oyle degil. Mesela kumandayı istiyor. Senin degil veremem diyorum kendine vuruyor. Kızdığımı hissetsin kendine vuruyor. Kendimi konrol etmeye yuksek sesle konusmamaya ugrasiyorum artik. Adim adim egitim seti almayi dusunuyoruz. Sizin aldiginiz veya onereceginiz setler var mi
Bizimde ayni canimKizzlar bizimkisi ek gidayla cok arasi yok hala ve yedikten bir sonra da mutlaka formul sut istiyor sizde de durumlar oyle mi
Meraba hayirli olsun oncelikle. Artiş 2 gune iyi ama daha çok yeni sanirimArkadaşlar 2017 martta bebeğimi kaybettim bilen vardır bu gruptaydim bende. kan sonucum 12 haziranda 5.67 14 haziranda 14.96 cıktı yükselişi normalmi
Evet çok yeni tamamen tesadüfen öğrendim ondan bukadar yeni bayram şekerim oldu banaMeraba hayirli olsun oncelikle. Artiş 2 gune iyi ama daha çok yeni sanirim
Rabbim bu sefer hayirlica kucağına almayı nasip etsin inş.Arkadaşlar 2017 martta bebeğimi kaybettim bilen vardır bu gruptaydim bende. kan sonucum 12 haziranda 5.67 14 haziranda 14.96 cıktı yükselişi normalmi
Inş canm inş sağlıkla sihhatleRabbim bu sefer hayirlica kucağına almayı nasip etsin inş.
Yurumesi icin etkinlikler yaptiniz mi? Biz elinden tutup yurututoruz o kadar. Daha kendisi duramiyor. Elini biraktigimda hemen oturuyor yere.Herkese hayırlı bayramlar.. kızım yürüyorşükürler olsun bügün baya baya gitti artık kendi bırakıp gidiyor heryere .. baba gel kuş bitti hayır diyor şimdilik kızım .. maşallah pek dilli ... oğlum halen iki cümleye geçemedi kızım erken konuşacak sanırım
Yok cnm yapmadık kızım kendi başına yapıyor cok hareketli. Hevesli ilk başlarda tuttuğu yeri bırakıp iki adım atıp kendini bırakıp oturuyordu dün baktım baya baya gidiyor oturmayı bilmez zaten :)Yurumesi icin etkinlikler yaptiniz mi? Biz elinden tutup yurututoruz o kadar. Daha kendisi duramiyor. Elini biraktigimda hemen oturuyor yere.