- 8 Temmuz 2017
- 350
- 501
Kişisel fikrim 2. Cocuk icin beklememen. 2.oldugunda yine isi birakman gerekecek sanirim. Belli bir yaştan sonra cocuk isi zor oluyor. İkisi birden buyur rahata kavusursun.Kizlar size bu soruyu sordum mu hatırlamıyorum ama düşüncelerinizi sormak istedim su anda 31 yaşındayım azra tanem 30 temmuzda bir yaşında olacak Allah izin verirse seneye de borcumuz baya hafifleyecek siz ikinci çocuk için ne dusunuyorsunuz bu arada kızıma tek baktigim icin işi bıraktım çalışmakta ıstiyorum aralarını uzun mu tutup azra tanem 2-2.5 yaşına gelince ise başlayıp dört beş yaşına gelince ikinci bebek mi birde rahatladıkça sonra tekrar baştan başlar gibi olacak yaşta gidiyor yoksa aralarını kısa tutup küçükte 2 yaşına gelince mi ise başlasam 2-2.5 gibi krese verebilirim diye düşünüyorum çalışacağım icin yoks tek çocuk mu kardesye cok guzel bir his ama fikirleriniz nelerdir
Canim bu senle alakali psikolojin nasl ilk bebegin nasil kaldrabilirim dersen yap bence buyusunler beraber ama benim oglum asiri huysz hep kucakta hc tel basina oyalanmaz babasi gelene kadar hic bi is yapamiyorum 2. Dusunemiyorum bile o yuzden olursada bi 7 yasina fln gelsin diyorum belki de hic yapmam inan gozum kesmiyor benimKizlar size bu soruyu sordum mu hatırlamıyorum ama düşüncelerinizi sormak istedim su anda 31 yaşındayım azra tanem 30 temmuzda bir yaşında olacak Allah izin verirse seneye de borcumuz baya hafifleyecek siz ikinci çocuk için ne dusunuyorsunuz bu arada kızıma tek baktigim icin işi bıraktım çalışmakta ıstiyorum aralarını uzun mu tutup azra tanem 2-2.5 yaşına gelince ise başlayıp dört beş yaşına gelince ikinci bebek mi birde rahatladıkça sonra tekrar baştan başlar gibi olacak yaşta gidiyor yoksa aralarını kısa tutup küçükte 2 yaşına gelince mi ise başlasam 2-2.5 gibi krese verebilirim diye düşünüyorum çalışacağım icin yoks tek çocuk mu kardesye cok guzel bir his ama fikirleriniz nelerdir
Amin cümlemizin yavrusuna Rabbim hayırlı uzun ömürler versin canım.Bugün doktora gidecektin bildiğim kadarıyla.Bizi de bilgilendir olur mu? Allah yardımcın olsun.Hayırlı sevinçli haberler verirsin inşallahInş bende sizin gibi bebeğime kavuşurum cnm dualarında banada yer verdiğin için çok teşekkür ederim allahım yavrunu sana bağışlasın canm benim
Maşallah senin kızın en erken yürüyen bebek oldu herhalde forumda. Madem işe ara vermişsin 2. bebeği de doğur ikisini birlikte büyüt Allah izin verirse.Kizlar size bu soruyu sordum mu hatırlamıyorum ama düşüncelerinizi sormak istedim su anda 31 yaşındayım azra tanem 30 temmuzda bir yaşında olacak Allah izin verirse seneye de borcumuz baya hafifleyecek siz ikinci çocuk için ne dusunuyorsunuz bu arada kızıma tek baktigim icin işi bıraktım çalışmakta ıstiyorum aralarını uzun mu tutup azra tanem 2-2.5 yaşına gelince ise başlayıp dört beş yaşına gelince ikinci bebek mi birde rahatladıkça sonra tekrar baştan başlar gibi olacak yaşta gidiyor yoksa aralarını kısa tutup küçükte 2 yaşına gelince mi ise başlasam 2-2.5 gibi krese verebilirim diye düşünüyorum çalışacağım icin yoks tek çocuk mu kardesye cok guzel bir his ama fikirleriniz nelerdir
Hemen mi diyorsun bir buçuk iki yaşıda mi beklemeyeyim :)Kişisel fikrim 2. Cocuk icin beklememen. 2.oldugunda yine isi birakman gerekecek sanirim. Belli bir yaştan sonra cocuk isi zor oluyor. İkisi birden buyur rahata kavusursun.
Çok hareketli bu hem ıyi hem kötü ıyi tarafı çabuk ilerliyor gelişimi çok şükür masaallah var ama bir yandan da hareketli sürekli peşindeyim dokuz aylıktı tam anlamıyla yürüyordu kötü tarafidasurekli peşinde olmam ama o kadar bekleyemem sanırm hem yaşımdan hem de rahatlığa alıştıktan sonra yapar mıyım bilemedim ama yaş benim icin daha önemliCanim bu senle alakali psikolojin nasl ilk bebegin nasil kaldrabilirim dersen yap bence buyusunler beraber ama benim oglum asiri huysz hep kucakta hc tel basina oyalanmaz babasi gelene kadar hic bi is yapamiyorum 2. Dusunemiyorum bile o yuzden olursada bi 7 yasina fln gelsin diyorum belki de hic yapmam inan gozum kesmiyor benim
Tesekkur ederim canım benim Bende öyle düşünüyorum daha çok ama sizin de fikirlerinizi almak istedim insan biraz yüreklendirilmek istiyor galiba hala antalyadayım perşembe döneceğim istanbula bakalım eşim ne düşünüyor en son konuştuğumuzda ben isterim ama sana kıyamam çok yoruluyorsun dedi. Gelişimi boyke giderse azra tanem in inşaallah bez ve konuşma da ilerlerse ikinci olunca daha kolay olur diyorum belkiMaşallah senin kızın en erken yürüyen bebek oldu herhalde forumda. Madem işe ara vermişsin 2. bebeği de doğur ikisini birlikte büyüt Allah izin verirse.
Yok yok o kadar hemen degil. Azra tanem 2 olsun, kardesi dogunca 2.5 -3 olur. Kendini kurtarmis olur biraz:)) sen de 5 seneye ozgur olursun insallah:))Hemen mi diyorsun bir buçuk iki yaşıda mi beklemeyeyim :)
inşaallah canım. cümlemize nasip olur istediğimiz zaman özgürlük teşekkür ederim cevapların için ❤Yok yok o kadar hemen degil. Azra tanem 2 olsun, kardesi dogunca 2.5 -3 olur. Kendini kurtarmis olur biraz:)) sen de 5 seneye ozgur olursun insallah:))
Al_pi canım, tatlı minik İnci'mizin doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı uzuun ömürler versin.Rabbim analı babalı büyütsün.Bahtı güzel olsun.Yerimize de kocaman öp tatlı yavrunu
@Yellu,Melisanın, @Al_pi,İnci nin ve dogumgünü olan olacak tüm kuzularınn Yeni yaşlarını kutluyorum bahtları hep acık olsun.Vatana,millete,ailesine hayırlı birer evlat olurlar İnşallah.Sağlıklı, hayırlı ,analı babalı uzuuuun ömürler diliyorum Rabbim den.Çok çok öpüyorum minnoşları
Tesekkür ederim kızlar cok sagolun..
Amin canımTesekkür ederim kızlar cok sagolun..
Artık bızımde yasımız var cok sukur bu günlere Rabbim butun kuzuları korusun
Nacizane bende fikrimi belirteyim canım :))Tesekkur ederim canım benim Bende öyle düşünüyorum daha çok ama sizin de fikirlerinizi almak istedim insan biraz yüreklendirilmek istiyor galiba hala antalyadayım perşembe döneceğim istanbula bakalım eşim ne düşünüyor en son konuştuğumuzda ben isterim ama sana kıyamam çok yoruluyorsun dedi. Gelişimi boyke giderse azra tanem in inşaallah bez ve konuşma da ilerlerse ikinci olunca daha kolay olur diyorum belki
Maşallah canım. Allah sağlık versin.Yürürler inşallah.Benim kızım biraz geç emekledi 9 aylıktı emeklediğinde.Emeklemeden önce sürünerek ve geri geri kendini iterek heryere gidiyordu.Ama emekledikten 15 gün sonra ayakta durmaya koltuklardan tutup kalkıp sıralamaya başladı.17 Temmuz da yaşını dolduracak inşallah.Sehpa ve koltuk arasında iki adım atıyor.Birşeyden destek almadan ayağa kalkıyor.Ayakta uzun ve sağlam durabiliyor.Otururken ve emekleme pozisyonuna geçerken yavaşça yere iniyor.Her halleri çok tatlı maşallah.Doya doya severek büyütelim yavrularımızı inşallah.Her zaman söylediğim gibi; Rabbim her isteyene versin hayırlısıyla
Ikidir gidiyorum doktora göstermiyor bacaklarını kapamış hepYaa hamişler cinsiyetler belli olmadımı ?vesselam_