- 21 Mart 2012
- 788
- 118
Çok teşekkür ederimKızım 3,5 yaşında ve onsuz ne yapardım bilmiyorum. Hiç merak etme bu hislerin hepsi geçecek . Hayat onlarla çok daha güzel
canım ben mesela uyumadan geçmez baş ağrım hafif başladığı zaman ilaç alırdım tabi artık hamişiz alamıyoruzda en iyisi gözleri dinlendirebilmek. ama bulantı varsa o da baş ağrısı yapabilirArkadaslar 5+6. gunumdeyim başım catlayacak gibi ağrıyor. is yerindeyim bişey yeyip icemiyorum nirmal mi sanki midem bulanacak gibi de bulanmıyor. başımı kaldiramiyorum nasıl aksam olacak bilmiyorum onerileriniz varmı
canım bende de yok benim bu sabahki açlıktandı bulantı bende iştahsızlık var kahvaltı yapmak istemedim sabah. bence bunu kafana takma bi başlarsa sonrada keşke demeseydim dersin :)benim hala hiç bulantım yok, hiç kusmadım. ay bende bi gariplik mi var ya
Yapı meselesi canım . Genetik olarak olan birsey bubenim hala hiç bulantım yok, hiç kusmadım. ay bende bi gariplik mi var ya
Aman dur başlamasın zaten. Gariplik değil ki her bünye farklı. Ablamla aramızda 3 ay var o da hiç kusmadı ama ben çok kustuğum için serum desteği alıyorum. Yani hiç kafanı takma herkes farklıbenim hala hiç bulantım yok, hiç kusmadım. ay bende bi gariplik mi var ya
Insallah canim hepimiz su zamanlari cabucak sagsalim geceriz insallah..Ayyy Can'ım ya işalhhh sıkı sıkı tutunur bebegın sana
sağol canım haklısın orası öyle tabi takdir Allahtan..Uyumak is ti yo ruuuuummmm
Dün temizlikten pert oldum hiç yorum yapamadım. Okuyup okuyup geçtim.
Evhamın ne size ne eşinize nede çocuğunuza faydası var. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Bir iki lekelenme yaşayan arkadaşımız vardıloyalty88 ve Aijoo dı sanırım. Tedbir sizden takdir Allah'tan. Siz dinlenin önleminizi alın. Gerisi Allah'a kalmış. Ne hikayeler duyuyorsunuzdur düşürmek için bebeği neler neler yapıyorlar da düşmüyor. İnşallah hayırlısıyla bebişleriniz sizi bırakmazlar. Olumsuz düşünceleri şöyle bir olur mu?
Evet korkup üzme kendini o yüzden rahat ol.evet üşütmeden de olabilir dr normal demişti
Evet durmuyorlar benim de koyu sarı sağlık ocagında dosya actırırken sordum normal dediler bana da koyu kahve ve kırmızı olmadığı sürece sorun yok.c.tesi muayenede doktoruma akıntım var hatta koyu sarı oluyor bazen dedim, önemli değil dedi. Hamilelikte normal sanırım , üstünde durmuyorlar çünkü.
canım sen tam 6 haftalık mısın? hayırlısı olsun inşallah duyarsın pıtpıtlarınıdaGunaydinn tatli anneler..bugun keselerimi gordum ikiside yanyana buyumusler. birinde yolk olusmus biri belli degil haftaya kalp atisini duymaya gidicem Allahin izniyle..mide bulantisi yok sukur insallah herkeste iyidir..dikkat edin kendinize
canım ikizde lekelenme oluyormuş diye duydum.. benimde drum iki kese olabilir dedi 2 hafta sonra netleşecek. hakkımızda hayırlısı olsunHer neyse kizlar dunden beri uyumadm hic gece doktora gittik zeynelkamile bakildi keseyi orda gorduler..Ama risk hep var yani kucuk daha olabilir dedi..Kendi doktorumu aradik oda hemen igne yaptir dddi..Proluton depot die bi igne yapildi..Sabah kendi doktorumuza gittik..Kese var iki tane dedi ben obur doktor bur dedi dedim..yok ikiz dedi..10 gun yatcaksin kontrole kadar dedi iste..Kanama durdu ama sanci var hafif hafif
benm sabah kahve leke vardı ondan biraz canım sıkıldı, sağol canımEvet korkup üzme kendini o yüzden rahat ol.
Adet tarihime gore 6+0 im bugun canim..sen nasilsin rahatsizlandinmi tam okuyamadimcanım sen tam 6 haftalık mısın? hayırlısı olsun inşallah duyarsın pıtpıtlarınıda