2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim bugün adetimi 5 gün geçti hesaba göre 4+5 deyiz, doktora gittik keseyi görebildik. ben adete 6 gün kala silik çizgiyle öğrendim ama bekledim geçmesini.

Çok teşekkür ederim
Evet ayvayı bende yiyorum ayva yedikten sonra kusmadım şimdiye kadar. Ama midemde taş varmış gibi oluyor o zamanda

Kızlar birşey soracağım keseyi gördükten sonra sizden de bir sürü tahlil istediler mi?
Evet bulaşıcı hastalık testi, troid hormonları, idrar kültürü felan yapılıyor vücut gebeliğe hazır mı ekstra dikkat edilmesi gereken şeyler var mı diye. Benim troid hormonlarım 3ün üzerinde çıkmış, dahiliyeye yönlendirdi doktorum gebelikte 2-2,5 arası istiyoruz yüksek olması sıkıntı olabilir dedi. Yarın doktora gidicez. İlk hamileliğimde normaldi niye böyle oldu ki anlamadım

Ultrasonda baktığında siyah top gibi bir karaltı görünce bu kese diyor ve o karaltının çeperlerini işaretliyor doktor. Çıktıda görünen mm de o işaretlediği imleçlerin arasında kalan mesafeler diye anladım.

Bende bu hafta yaptırıcam sağlık ocağında yaptırın yoksa çok pahalı dedi. Bi liste verdi insanın gözü korkuyor.

İnş kalp atışlarınıda duyarsın sağlıklı sıhhatli sorunsuz kucana alırsın

Çok teşekkür ederim
Evet ayvayı bende yiyorum ayva yedikten sonra kusmadım şimdiye kadar. Ama midemde taş varmış gibi oluyor o zamanda
Kaptırıp fazla yiyince bende de oluyor ama yerken rahatlama hissi oluyor bizde böle böle geçiricez sanırım sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçer

Nerede yaptırdın? Özel hastanede bi hesapladı listeyi verirken 350 tl civarı dedi
belki senden farklı şeylerde istemiştir ama benim biyokimya kan sayımı birde şeker tsh falan onlara bakılmış birde idrar verdim. beylikdüzü medihaus hastanesinde doktorum orda yaptırdım bende

Bende bu hafta yaptırıcam sağlık ocağında yaptırın yoksa çok pahalı dedi. Bi liste verdi insanın gözü korkuyor.
Korkmayın, korkulacak bişey değil üç tüp kan alıyorlar, bir de idrar veriyorsunuz o kadar. Ama tabi erken teşhis hayat kurtarır misali idrar yolu enfeksiyonu ya da üreyen bakteri varsa bunu hemen tedavi edebilirler, bende ilk çocuğumda bulaşıcı hastalıklarda toxoplasmaya bağışıklığım yok çıkmıştı, tüm gebelik ve emzirme döneminde kedi, köpek gibi hayvanlardan uzak durup, çiğ ete çıplak elle dokunamamıştım çünkü anne karnında ani ölüme sebep olabiliyor bu hastalık. Bunları önceden bilmekte fayda var. Yoksa nereden aklıma gelir benim çiğ et felan... Yaptırın mutlaka =)

Hepsine toplam 25 lira verdim özelde yaptirdim .. Bana hic saglik ocaginda yaptir demedi doktorum bildigim kadariyla bazi testleri saglik ocagi yapmiyor ..
Evet sağlık ocağı hepsini yapmıyormuş, şuan ihtiyacımız olanları orada yaptır dedi. 25 tl çok çok azmış.

Çok teşekkürler bilgiler için testlerden değilde kan vermek benim sıkıntım

aaa ne kadar uyguna yapmışlar
Simdi duyunca bende sasirdim.. Üstelik tedavi zamani testlerimi yaptirmistim o zaman 160lira gibi bi para ödemistim.. Ama elimde cikti olmadigi icin doktorumda baska sehirde oldugu icin alamadim..
Yoksa bir iki tane test isterdi sadece 5 tup kan vermezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…