- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
Benim alt kirpikler bayağı karışmıştı test yapmadan farketmiştim.Sahi ya gözbebeği büyümesi ve kirpik karışması mevzusu vardi bi kendimi incelemeye alayim :-D
Cnm senle yakın günlerimiz benim haftaya pazartesi randevum muhakkak doktora gidince yaz oldu muKızlar, yarın doktor randevum var bu hafta gidebileceğim en uygun gündü. Yarın adet günümü 4 gün geçmiş olacak. Çok erken çıkmaya başlamıştı testlerde. Sizce yarın keseyi görme ihtimalim var mı? Merak içindeyim.
Bende kızımda içtim Leyla gibi oluyordum ya önlem amaçlı vermişti doktor .O Allahin emri zaten...birden agri giriyor saplaniyor...simit bolgemde ozellikle ara ara agri giriyor..bazen hafif bazende siddetli oluyor..siddet moduna gecince direk yataga gecip ayaklarimin altini yukseltince ve dinlenince hafifliyor...bide progestan iciyorum iki gundur kafa bi milyon..ben bu hapi bi sevemedim gitti..muthis basdonmesi yapiyor bende...dunya ayaklarimin altindan kayip gidiyor ya...
Can'ım Allah aşkına Bi lavabo için kalk yat dinlen hazır ye bırak evi ... Götürsün Bebek'ten değerli değil lütfen kalkma hiçKizlar erken sevindim galiba..Aksam kanamam oldu..Acile gittik ultrasonda kese gorundu hamilesin ama risk hep var cok erken oldugu icin dusebilir bilemeyiznyatip dinlenceksin dedi progestanida igne olarak yapti..Simdi geldm kanamam ilk acik renkti sora kirmiziya dondu en son kahve rengi ama arada kirmizida oluyo..Cok azaldi simdi yatiyorum sancim var lutfen dua edin..
Benim de oğlum 17 kilo 2 yasında ama ablası kızıyor ona kardeş var bırak annemi diyor :) almamaya calısıyorum ben nolur nolmaz ama bacaklarıma da yapışınca içim gidiyor ..Ya kızlar benımde agrılarım çoğaldı ya korkuyo ınsan Allah korusun bebeklerımızı bışey sorucam benım bı kızım var sureklı kucagına al dıyo 14 kg alıyom sık sık bişi olurmu ya Bıde cok yürümek zararlımı dır egılıp kalkmak fazla
Bu benim üçüncü hamileliğim cnm ilk ikisinde bunda olduğu gibi ay düşücek mi ay Ağrı'm oldu ay iç çamaşırıma bakayım leke geldi mi akıntımı sileyim ne renk. Hep böyle geçti ilk Zaman'lar. Sonrasında hamileliğim çok güzel geçti. Sürekli onlara bişeler yapmaya hazırlamaya çalıştım .İkinci hamileliği olanlar ilk hamileliğinde nasildiniz nasıl hissetiniz kaygilariniz nelerdi en çok neleri kafaya taktiniz bunlari paylasabilirmisiniz
Amin inş rabbim kolaylaştırsın ve sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşGünaydın kızlar
Sabahları kalkmak artık beni o kadar zorluyor ki birde karanlık oluyor 07:45 de Eskişehir de çok soğuk ve ayaz oluyor insan sıcacık yatagından çıkmak istemiyorAllahım sanır versin bize şu kışı bebişlerimizle bir atlatsak işlerimizden olmasak süper olcak hadi herkese gğzel haftalar olsun özellikle çalışan annelere.
Günaydın kızlar
Sabahları kalkmak artık beni o kadar zorluyor ki birde karanlık oluyor 07:45 de Eskişehir de çok soğuk ve ayaz oluyor insan sıcacık yatagından çıkmak istemiyorAllahım sanır versin bize şu kışı bebişlerimizle bir atlatsak işlerimizden olmasak süper olcak hadi herkese gğzel haftalar olsun özellikle çalışan annelere.
Çalışmak çok iyi bu erken uyanmalar olmasaBen de gecen hafta doktorun talimatiyla yatmistim, bugun ise gelmek o kadar zor geldi ki.. Ama simdi de gecen hafta ne yaptim ben butun gun diye dusunuyorum. Calismak iyidir
meraba canım biz senle aynı gidiyoruz. tarihlerimizde aynı cumartesi bende kesemi daha yeni gördüm minnacık. 10 gün sonra kontrolüm var. bende 4 tüp ve idrar verdim nerede yaşıyorsun :) ben istanbuldayım, medihaus hastanesine gidiyorumKizlar 6.haftada olmam gerekirken suan 5.haftadaymisim doktor gec döllenme oldugunu soyledi keseyi gorduk cok sukur decavit verdi hafif agrilarin normal oldugunu soyledi 4 tup de kan ve idrar verdim herhangi bi hastalık var mi bakilacakmis sonuclari da 10 gun sonra kalp atisi icin gittigimde soyleyecek insallah
bende sabah zor kalktım 7.45te hafif aydınlık ama yine de insan bırakıp gitmek istemiyor yatağını :)Günaydın kızlar
Umarim gelmez progestan kullaniyorsun dimi ..cok dikkatli davran uzanma agir kaldirma .. Zor haftalar 12.haftaya bi ulassak risk azalacak :-/günaydın kızlar bugün çamaşırımda çok çok az kahve leke gördüm canım sıkıldı umarım devamı gelmezsarı akıntı da devam ediyor
işteyim şuan..Umarim gelmez progestan kullaniyorsun dimi ..cok dikkatli davran uzanma agir kaldirma .. Zor haftalar 12.haftaya bi ulassak risk azalacak :-/
Ah ahhh tam dayakliksin birak ütüde yapma biraz ayakta cok durma .. Senin yine olmustu ilk zamanlar dimi bak cok dikkat etmen lazim ütü acilse ver kuru temizlemeye utulesinler esin yapamiyorsa .. Atlat riskli donmeleri sonra yavas yavas yaparsinişteyim şuan..dün az ütü yaptım sonrada hep yattım
yemek dışında hiç bişey yapmıyodum evde zaten. eşimde çok yoruluyor diye yapıvereyim dedim daha elimi bile sürmemmAh ahhh tam dayakliksin birak ütüde yapma biraz ayakta cok durma .. Senin yine olmustu ilk zamanlar dimi bak cok dikkat etmen lazim ütü acilse ver kuru temizlemeye utulesinler esin yapamiyorsa .. Atlat riskli donmeleri sonra yavas yavas yaparsin
Cnm benim kızımda gelmişti doktorum Bi tuvalete kalk Dedi bana kayınvalidem baktı beni annemden uzaktaydım sana da yat dicem ama sanırım çalışıyorsun bırak lütfen ütüyü çamaşırı bulaşığı sadece ayaklarını yüksekte tut ve yatgünaydın kızlar bugün çamaşırımda çok çok az kahve leke gördüm canım sıkıldı umarım devamı gelmezsarı akıntı da devam ediyor
şuan çok az görüdm tırnak ucu kadar ama öncesinde çok lekelenmem olmuştu 2 haftadır yoktuCnm benim kızımda gelmişti doktorum Bi tuvalete kalk Dedi bana kayınvalidem baktı beni annemden uzaktaydım sana da yat dicem ama sanırım çalışıyorsun bırak lütfen ütüyü çamaşırı bulaşığı sadece ayaklarını yüksekte tut ve yat
Canim ben maraşta ogretmenim ozel bi hastaneye gidiyorum burda ilk gebelik oldugundan cok evhamliyim heyecanla bekliyorum bakalim kalp atislarini duymayı o zaman bizim temmuz 12 degil 19 falan olcak dogum dimi?meraba canım biz senle aynı gidiyoruz. tarihlerimizde aynı cumartesi bende kesemi daha yeni gördüm minnacık. 10 gün sonra kontrolüm var. bende 4 tüp ve idrar verdim nerede yaşıyorsun :) ben istanbuldayım, medihaus hastanesine gidiyorum
sanırım öyle olacak canım ama ben net sormadım henüz doktora nasipse 10 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah o zaman öğrenirim haftasınıdaCanim ben maraşta ogretmenim ozel bi hastaneye gidiyorum burda ilk gebelik oldugundan cok evhamliyim heyecanla bekliyorum bakalim kalp atislarini duymayı o zaman bizim temmuz 12 degil 19 falan olcak dogum dimi?
Kızım 3,5 yaşında ve onsuz ne yapardım bilmiyorum. Hiç merak etme bu hislerin hepsi geçecek . Hayat onlarla çok daha güzelPeki bu düşünceleriniz devam etmektemi bende bu çizgide gidiyorum şuan eşim sağolsun çok destek oluyor ama işte
Canım bi de sen bebisi gördün mu ben sadece minik birsanırım öyle olacak canım ama ben net sormadım henüz doktora nasipse 10 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah o zaman öğrenirim haftasınıda