- 6 Eylül 2016
- 487
- 849
- 31
Evet zor oluyor ben hala açılamadım meselabende sabah zor kalktım 7.45te hafif aydınlık ama yine de insan bırakıp gitmek istemiyor yatağını :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zor oluyor ben hala açılamadım meselabende sabah zor kalktım 7.45te hafif aydınlık ama yine de insan bırakıp gitmek istemiyor yatağını :)
Sarı akıntı bendede var canım ya neden bilmiyorum üşütmüş olabiliriz biraz daha iyi bakmamız gerekiyor kendimize sanırım.günaydın kızlar bugün çamaşırımda çok çok az kahve leke gördüm canım sıkıldı umarım devamı gelmez sarı akıntı da devam ediyor
canım bende öyle miniminnacık kese gördük hatta dr bi karartı daha var kan pıhtısıda olabilir ikizde olabilir dedi. sabahtan çıok az lekelenme gördüm canım sıkıldıCanım bi de sen bebisi gördün mu ben sadece minik bir
kese gördüm
ben adetten 10 gün sonra gördüm canımkızlar hepiniz benden öndesiniz benim daha adet günüm yarın, erken gebelik testiyle öğrensim ben 2 gün önce. bu 2. cocugum olcak inşallah ams yine de size sormak istedim sizce ne zaman doktora gitmeliyim keseninngörünmesi için
evet üşütmeden de olabilir dr normal demiştiSarı akıntı bendede var canım ya neden bilmiyorum üşütmüş olabiliriz biraz daha iyi bakmamız gerekiyor kendimize sanırım.
6 ay mıı Ben 3 ayın bitmesini bekliyorum inşaallah daha uzun sürmez. 3gün önce serum bağlamışlardı dün yine bağlandı. Sürekli kustuğum için sıvı desteği veriyorlar. İnşallah 3 ayda biterGünaydıınnnn böğürmekten bi hoş oldum oğlumda altınay sürmüştü umarım bu çok uzun sürmez
şuan da benimde bulanıyor ama sabah kahvaltı yapamadığımdan6 ay mıı Ben 3 ayın bitmesini bekliyorum inşaallah daha uzun sürmez. 3gün önce serum bağlamışlardı dün yine bağlandı. Sürekli kustuğum için sıvı desteği veriyorlar. İnşallah 3 ayda biter
Annem benim boğazımdan kan gelirdi kusmaktan diyor ona çekmişim demek ki
Ben kahvaltı yapmadan önce de sonra da kusuyorum hatta dün seruma gitmeden önce 3-4 lokma bişi yedim hastanede onu da çıkardım. Bir de bende şöyle bir gariplik var süregelen bi mide bulantısı yok. Bi anda geliyor ve kusuyorum. Dr normal diyor bu durumaşuan da benimde bulanıyor ama sabah kahvaltı yapamadığımdan
ay umarım bana uğramaz ya ben kusmaya bi başladımmı duramıyorum tansiyonumda çok düşüyorBen kahvaltı yapmadan önce de sonra da kusuyorum hatta dün seruma gitmeden önce 3-4 lokma bişi yedim hastanede onu da çıkardım. Bir de bende şöyle bir gariplik var süregelen bi mide bulantısı yok. Bi anda geliyor ve kusuyorum. Dr normal diyor bu duruma
Insallah ikizdir tabi istiyosan leke cogu kiside var ama doktorunu bi arasan en azindancanım bende öyle miniminnacık kese gördük hatta dr bi karartı daha var kan pıhtısıda olabilir ikizde olabilir dedi. sabahtan çıok az lekelenme gördüm canım sıkıldı
İnşallah kimseye uğramaz. Son iki haftadır dengem şaştı benimay umarım bana uğramaz ya ben kusmaya bi başladımmı duramıyorum tansiyonumda çok düşüyor
c.tesi muayenede doktoruma akıntım var hatta koyu sarı oluyor bazen dedim, önemli değil dedi. Hamilelikte normal sanırım , üstünde durmuyorlar çünkü.Sarı akıntı bendede var canım ya neden bilmiyorum üşütmüş olabiliriz biraz daha iyi bakmamız gerekiyor kendimize sanırım.
Benımde kızım aynı Yaşta oda cok yaramaz cook koşturuyo peşindencanım benimde neredeyse 2,5 yaşında bi kızım var o da 13 kilo fLan ben de alıyorum kucagıma dogdufundN beri, hatta bileğimde ödem oldu cok kucaga almaktan daha 2 hafta önce ameliyat oldum bu yüzden. ve cok hareketli bi insanım cokta eğilip kalkıyorum, aklına böyle seyler getirme zaten rahatsız olursun zarar vercek olsa eğilip kalkmak
hakkında hayırlısı olsun üzülme bebişin yoruluyordu demekki sana sinyal veriyordu öyle düşün canımKızlar bende ücretli öğretmenlik yapiyordum bugün biraktim çünkü sınıfın ortasında bogurmek zorunda kaliyordum dayanamiyordum . bugün evde kalınca bir boşluğa düştüm .
aradım ama onu unuttum iyi mi tekrarlarsa yine ararım ama muayeneye çağırır telefonda pek bişey söylemiyor kızıyor. sonuçlarım iyi çıkmış sadece onu öğrendimInsallah ikizdir tabi istiyosan leke cogu kiside var ama doktorunu bi arasan en azindan
Ya kIz bu zamanları bı ağlatsaydıkda artık doguma hazırlık dogum falan konuşulsaydı cınsıyet tahmınlerı falan tatlı seyler konuşulsaydı artık bu rısklı Zaman'lar bı geçseÖncelikle gunaydın hamişlerimmmm
Benim alt kirpikler bayağı karışmıştı test yapmadan farketmiştim.
Cnm senle yakın günlerimiz benim haftaya pazartesi randevum muhakkak doktora gidince yaz oldu mu
Bende kızımda içtim Leyla gibi oluyordum ya önlem amaçlı vermişti doktor .
Can'ım Allah aşkına Bi lavabo için kalk yat dinlen hazır ye bırak evi ... Götürsün Bebek'ten değerli değil lütfen kalkma hiç
Benim de oğlum 17 kilo 2 yasında ama ablası kızıyor ona kardeş var bırak annemi diyor :) almamaya calısıyorum ben nolur nolmaz ama bacaklarıma da yapışınca içim gidiyor ..
Bu benim üçüncü hamileliğim cnm ilk ikisinde bunda olduğu gibi ay düşücek mi ay Ağrı'm oldu ay iç çamaşırıma bakayım leke geldi mi akıntımı sileyim ne renk. Hep böyle geçti ilk Zaman'lar. Sonrasında hamileliğim çok güzel geçti. Sürekli onlara bişeler yapmaya hazırlamaya çalıştım .
Benımde gecen hafta cok agırıyodu ama bulantıya gelınce aynıyız cunku mıdemde bişiler oluyo kusasım gelıyo sankı ama kusmuyorum Can'ım valla kendını yormamaya caliş cnm izin alabiliyorsanız al eve gıt dınlenArkadaslar 5+6. gunumdeyim başım catlayacak gibi ağrıyor. is yerindeyim bişey yeyip icemiyorum nirmal mi sanki midem bulanacak gibi de bulanmıyor. başımı kaldiramiyorum nasıl aksam olacak bilmiyorum onerileriniz varmı