2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bugün çamaşırımda çok çok az kahve leke gördüm canım sıkıldı umarım devamı gelmez sarı akıntı da devam ediyor
Sarı akıntı bendede var canım ya neden bilmiyorum üşütmüş olabiliriz biraz daha iyi bakmamız gerekiyor kendimize sanırım.

kızlar hepiniz benden öndesiniz benim daha adet günüm yarın, erken gebelik testiyle öğrensim ben 2 gün önce. bu 2. cocugum olcak inşallah ams yine de size sormak istedim sizce ne zaman doktora gitmeliyim keseninngörünmesi için

Canım bi de sen bebisi gördün mu ben sadece minik bir
kese gördüm
canım bende öyle miniminnacık kese gördük hatta dr bi karartı daha var kan pıhtısıda olabilir ikizde olabilir dedi. sabahtan çıok az lekelenme gördüm canım sıkıldı

ben adetten 10 gün sonra gördüm canım

Günaydıınnnn böğürmekten bi hoş oldum oğlumda altınay sürmüştü umarım bu çok uzun sürmez
6 ay mıı Ben 3 ayın bitmesini bekliyorum inşaallah daha uzun sürmez. 3gün önce serum bağlamışlardı dün yine bağlandı. Sürekli kustuğum için sıvı desteği veriyorlar. İnşallah 3 ayda biter
Annem benim boğazımdan kan gelirdi kusmaktan diyor ona çekmişim demek ki

şuan da benimde bulanıyor ama sabah kahvaltı yapamadığımdan

şuan da benimde bulanıyor ama sabah kahvaltı yapamadığımdan
Ben kahvaltı yapmadan önce de sonra da kusuyorum hatta dün seruma gitmeden önce 3-4 lokma bişi yedim hastanede onu da çıkardım. Bir de bende şöyle bir gariplik var süregelen bi mide bulantısı yok. Bi anda geliyor ve kusuyorum. Dr normal diyor bu duruma

ay umarım bana uğramaz ya ben kusmaya bi başladımmı duramıyorum tansiyonumda çok düşüyor

canım bende öyle miniminnacık kese gördük hatta dr bi karartı daha var kan pıhtısıda olabilir ikizde olabilir dedi. sabahtan çıok az lekelenme gördüm canım sıkıldı
Insallah ikizdir tabi istiyosan leke cogu kiside var ama doktorunu bi arasan en azindan

Kızlar bende ücretli öğretmenlik yapiyordum bugün biraktim çünkü sınıfın ortasında bogurmek zorunda kaliyordum dayanamiyordum . bugün evde kalınca bir boşluğa düştüm .

Benımde kızım aynı Yaşta oda cok yaramaz cook koşturuyo peşinden

Kızlar bende ücretli öğretmenlik yapiyordum bugün biraktim çünkü sınıfın ortasında bogurmek zorunda kaliyordum dayanamiyordum . bugün evde kalınca bir boşluğa düştüm .
hakkında hayırlısı olsun üzülme bebişin yoruluyordu demekki sana sinyal veriyordu öyle düşün canım

Insallah ikizdir tabi istiyosan leke cogu kiside var ama doktorunu bi arasan en azindan
aradım ama onu unuttum iyi mi tekrarlarsa yine ararım ama muayeneye çağırır telefonda pek bişey söylemiyor kızıyor. sonuçlarım iyi çıkmış sadece onu öğrendim

Arkadaslar 5+6. gunumdeyim başım catlayacak gibi ağrıyor. is yerindeyim bişey yeyip icemiyorum nirmal mi sanki midem bulanacak gibi de bulanmıyor. başımı kaldiramiyorum nasıl aksam olacak bilmiyorum onerileriniz varmı

Ya kIz bu zamanları bı ağlatsaydıkda artık doguma hazırlık dogum falan konuşulsaydı cınsıyet tahmınlerı falan tatlı seyler konuşulsaydı artık bu rısklı Zaman'lar bı geçse

Arkadaslar 5+6. gunumdeyim başım catlayacak gibi ağrıyor. is yerindeyim bişey yeyip icemiyorum nirmal mi sanki midem bulanacak gibi de bulanmıyor. başımı kaldiramiyorum nasıl aksam olacak bilmiyorum onerileriniz varmı
Benımde gecen hafta cok agırıyodu ama bulantıya gelınce aynıyız cunku mıdemde bişiler oluyo kusasım gelıyo sankı ama kusmuyorum Can'ım valla kendını yormamaya caliş cnm izin alabiliyorsanız al eve gıt dınlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…