Merhaba taze anneler. Tesadüfi bir şekilde ben de aranıza katıldım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Ben pco hastasıyım ve yaklasik 10 yildir hic duzenli regl olmadim hatta neredeyse ilac kullanmadan regl bile olamiyordum. 3 ay yumurta takibi, 3 kere de aşılama oldum. Toplam 2 yıl bir şekilde uğraştım işte:) 1 yıldir da hicbir sey yapmiyordum bebek adina. Konudan uzaklastim, 12 kilo verdim, duzenli spor ve yuzmemi yaptim. Ama hala adetlerim duzene girmemisti. En son regl olayim da artik tup bebek tedavisine baslayalim diye dusunurken reglimin 52.gununde test yaptim. Cikan sonucu okadar beklemiyordum ki testi ters tuttugumu zannettim:) cuma gunu kosa kosa doktora gittik ve mucizevi birşokla karsilastik:)
SAT a gore 7.5 haftalik olamasi gereken bebe, gec dollenmeden dolayi daha kucuk gozukuyor dedi dr. Muhtemelen 5.5 haftalik falaniz suan. Keseyi gördük. Hatta esimle az daha gec farketseydik cinsiyetini de ögrenirdik diye takildik. Insallah 2 hafta sonra kalp atisini da duyariz.
Son 3 gundur ogrendigimden beri yani cok cabuk yoruluyorum uykum olmasa da gozum yatakta surekli esniyorum. Bir de cips paketi gordugumde bile ögurmek geliyor icimden. 2 gunde bu kadar degisim sanirim asiri psikolojik:)