2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ikizde lekelenme oluyormuş diye duydum.. benimde drum iki kese olabilir dedi 2 hafta sonra netleşecek. hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canim dun birden belime agri girdi sora baktn pembe sora kirmiziya dondu ama bi pecete hepsi en son kahverengi simdi giderek renk acildi cok acik kahve oldu kesildi suan yatiyorm..ne zormus sende dinlen canim insallah gorursun sende bi an once keseleri

kesenin birini gördümde diğeri belirsiz işte kalp atışlarını duyabilsek Allahın izniyle. işteyim bugün malesef akşama dinleneceğim sabaha kadar yatcam

Gunaydinn tatli anneler..bugun keselerimi gordum ikiside yanyana buyumusler. birinde yolk olusmus biri belli degil haftaya kalp atisini duymaya gidicem Allahin izniyle..mide bulantisi yok sukur insallah herkeste iyidir..dikkat edin kendinize
Maşallah sana cnm inşallah kalp atışlarını da duyacaksın

Cnm ne güzel maşallah sana lütfen hiç bişi yapma yat dinlen keyfini de kaçırma Rabbime emanetler inşallah sağ salim kucağına alacaksın

kesenin birini gördümde diğeri belirsiz işte kalp atışlarını duyabilsek Allahın izniyle. işteyim bugün malesef akşama dinleneceğim sabaha kadar yatcam
Ay canm kolay gelsin iki veya tek saglikli olsunlar insallah

Maşallah sana cnm inşallah kalp atışlarını da duyacaksın

Cnm ne güzel maşallah sana lütfen hiç bişi yapma yat dinlen keyfini de kaçırma Rabbime emanetler inşallah sağ salim kucağına alacaksın
Amin insallah canim sagol

evet canım dün ütü yaptım azcık bugün çamaşırımda az bi leke gördüm keyfim kaçtı
canim birşey yoktur sıkma canını. benim doktorum ilişkiyi yasaklamadi ama bizim ilski başlangıcında kanama oldu daha zorlamadan tabi devam etmedik ama bebis sağlıklı kanama kesildi doktor aktif bir kanama değil dedi. icerde kalan pis kanı atmışım ama bu ilskide denk geldi bizde ağrım falan olmadi hic buda tek benim başıma geldi galiba. sende dikkat et kendine dinlen

Kızlar bugün gittim doktora karından göremedi ama vajinal ultrasonla gördük. Sat tarihine göre 4+5 diye hesaplıyordum ama 3 haftalık dedi. Sanırım oluşumundan sonrasını mı hesaplıyorlar. Yani sata göre 3 haftalık olsa göremezdik değil mi?

Kızlar bende kusma yok ama boş bulantım var suan inanılmaz bir şekilde yemek söyledim yemedim yesem kusucam sanki bıraktım cubuk kraker aldım napıcam ben ya midem cok kötü suan

bizde ilişki hiç yok yumurtlamadan beri 4 hafta oluyor. olmayacakta yani ama dikkat etmemiz gerekiyor işte herşeye

Merhaba taze anneler. Tesadüfi bir şekilde ben de aranıza katıldım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Ben pco hastasıyım ve yaklasik 10 yildir hic duzenli regl olmadim hatta neredeyse ilac kullanmadan regl bile olamiyordum. 3 ay yumurta takibi, 3 kere de aşılama oldum. Toplam 2 yıl bir şekilde uğraştım işte:) 1 yıldir da hicbir sey yapmiyordum bebek adina. Konudan uzaklastim, 12 kilo verdim, duzenli spor ve yuzmemi yaptim. Ama hala adetlerim duzene girmemisti. En son regl olayim da artik tup bebek tedavisine baslayalim diye dusunurken reglimin 52.gununde test yaptim. Cikan sonucu okadar beklemiyordum ki testi ters tuttugumu zannettim:) cuma gunu kosa kosa doktora gittik ve mucizevi birşokla karsilastik:)
SAT a gore 7.5 haftalik olamasi gereken bebe, gec dollenmeden dolayi daha kucuk gozukuyor dedi dr. Muhtemelen 5.5 haftalik falaniz suan. Keseyi gördük. Hatta esimle az daha gec farketseydik cinsiyetini de ögrenirdik diye takildik. Insallah 2 hafta sonra kalp atisini da duyariz.
Son 3 gundur ogrendigimden beri yani cok cabuk yoruluyorum uykum olmasa da gozum yatakta surekli esniyorum. Bir de cips paketi gordugumde bile ögurmek geliyor icimden. 2 gunde bu kadar degisim sanirim asiri psikolojik:)

Sata göre 3 haftalık olsa görünmezdi. Benim doktor da 5+2 olmama rağmen 2-3 haftalık dedi laf arasında, farklı hesaplıyorlar veya başka birşeyden bahsediyorlar sanırım. 3 hafta önce döllenmiş yumurta diyor olabilirler.

çok tebrik ederim canım bende pcoyum ama ben kendim gebe kalamadım klomen ve çatlatma iğnesiyle 3. denememde oldu. inşallah kalp atışlarınıda duyar sağlıkla kucağımıza alırız

sata göre hesaplanan genelde döllenme üzerine 14 gün eklenmiş oluyor. evet hesap şuan çok saçma ama ilerleyen zamanlarda bebekler çoğu zaman ileriye bile geçebiliyor hızlı gelişip. inşşalah sağlıklı olsunlarda hafta muhim değil çok takılmayalım :) bende 5+4te gördüm sata göre ama yumurtlamam 16.gündü..

Bende öyle düşünüyorum. Birde ultrasonda kese boyutu yazıyor mu sizin?

İnş o kadar olmaz tez zamnda geçer benim annem anlamazmış bile ama bn ona çekmemişim Ayvayı krşfettim bn dün bana çok iyi geldi senin kadar değilim ama belki yiyebilirsin kısa süreli olsada rahatlatıyor bi dene istersen

Allah hayırlısını nasip eder inşallah, hedef kalp atışı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…