- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
Öncelikle gunaydın hamişlerimmmm
Benim alt kirpikler bayağı karışmıştı test yapmadan farketmiştim.Sahi ya gözbebeği büyümesi ve kirpik karışması mevzusu vardi bi kendimi incelemeye alayim :-D
Cnm senle yakın günlerimiz benim haftaya pazartesi randevum muhakkak doktora gidince yaz oldu muKızlar, yarın doktor randevum var bu hafta gidebileceğim en uygun gündü. Yarın adet günümü 4 gün geçmiş olacak. Çok erken çıkmaya başlamıştı testlerde. Sizce yarın keseyi görme ihtimalim var mı? Merak içindeyim.
Bende kızımda içtim Leyla gibi oluyordum ya önlem amaçlı vermişti doktor .O Allahin emri zaten...birden agri giriyor saplaniyor...simit bolgemde ozellikle ara ara agri giriyor..bazen hafif bazende siddetli oluyor..siddet moduna gecince direk yataga gecip ayaklarimin altini yukseltince ve dinlenince hafifliyor...bide progestan iciyorum iki gundur kafa bi milyon..ben bu hapi bi sevemedim gitti..muthis basdonmesi yapiyor bende...dunya ayaklarimin altindan kayip gidiyor ya...
Can'ım Allah aşkına Bi lavabo için kalk yat dinlen hazır ye bırak evi ... Götürsün Bebek'ten değerli değil lütfen kalkma hiçKizlar erken sevindim galiba..Aksam kanamam oldu..Acile gittik ultrasonda kese gorundu hamilesin ama risk hep var cok erken oldugu icin dusebilir bilemeyiznyatip dinlenceksin dedi progestanida igne olarak yapti..Simdi geldm kanamam ilk acik renkti sora kirmiziya dondu en son kahve rengi ama arada kirmizida oluyo..Cok azaldi simdi yatiyorum sancim var lutfen dua edin..
Benim de oğlum 17 kilo 2 yasında ama ablası kızıyor ona kardeş var bırak annemi diyor :) almamaya calısıyorum ben nolur nolmaz ama bacaklarıma da yapışınca içim gidiyor ..Ya kızlar benımde agrılarım çoğaldı ya korkuyo ınsan Allah korusun bebeklerımızı bışey sorucam benım bı kızım var sureklı kucagına al dıyo 14 kg alıyom sık sık bişi olurmu ya Bıde cok yürümek zararlımı dır egılıp kalkmak fazla
Bu benim üçüncü hamileliğim cnm ilk ikisinde bunda olduğu gibi ay düşücek mi ay Ağrı'm oldu ay iç çamaşırıma bakayım leke geldi mi akıntımı sileyim ne renk. Hep böyle geçti ilk Zaman'lar. Sonrasında hamileliğim çok güzel geçti. Sürekli onlara bişeler yapmaya hazırlamaya çalıştım .İkinci hamileliği olanlar ilk hamileliğinde nasildiniz nasıl hissetiniz kaygilariniz nelerdi en çok neleri kafaya taktiniz bunlari paylasabilirmisiniz