2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

9 ay kanamasi olanlari biliyorum saglikla aldilar kucaklarina .. Sende hic kalkma yerinden hep yat ilaclari aksatma hic belli olmaz kanama kesilir hersey yoluna girer insallah
Insallah canim..Hic hamile kalmadigim icin anlayamiyorum panikliyorum..Kanama durdu ama sancim ve bel agrim var adet olcakmisim gibi..Tutunma olabilirmi acaba 17 gun oldu transfer olali 5.gun embriyosu gerci tutunmus olmasi lazim simdiye kadar..

Insallah canim..Hic hamile kalmadigim icin anlayamiyorum panikliyorum..Kanama durdu ama sancim ve bel agrim var adet olcakmisim gibi..Tutunma olabilirmi acaba 17 gun oldu transfer olali 5.gun embriyosu gerci tutunmus olmasi lazim simdiye kadar..
Yorulduysan ondanda olabilir kanama .. Kalbini ferah tut insallah annesini birakmayacak bebegin.. Bel agrisi normal olabilir lutfen dua et ve hic kalkma yat .. Dualarim seninle

Canim gecmis olsun hep yat dinlen yorma kendini hic..boyle kanamalar olabiliyor devam etmedigi surece risk azalir icini ferah tut ve dinlenmene bak allahim sana bagislasin insallah

Yorulduysan ondanda olabilir kanama .. Kalbini ferah tut insallah annesini birakmayacak bebegin.. Bel agrisi normal olabilir lutfen dua et ve hic kalkma yat .. Dualarim seninle
Tesekkur ederim canm allah razi olsun biraz icim rahatladi..Insallah oledir..Bu 3. denemem ilk kez pozitif aldik sonucu..Cok sevinmistim..Bole olunca birden dagildim..

Canim bende de cok bas dönmesi yapiyordu yan etkisi cok olunca doktorum vajinal kullan dedi..ben oyle yapıyorum bas donmesi olmuyor..yan etkisi daha az ilacin etkisi daha fazla vajinal kullanimda demisti bilginiz olsun isterseniz oyle kullanin

Guzel dusun guzel olsun arkadasim...rabbim esirgesin meleklerimizi her turlu kotulukten...kendini strese sokma...rabbim nelere kadir..insallah seninle beraber bebeğin...yatip dinlen bol bol gecmis olsun...rabbimde size bagislasin bebeginizi...

Canim bende de cok bas dönmesi yapiyordu yan etkisi cok olunca doktorum vajinal kullan dedi..ben oyle yapıyorum bas donmesi olmuyor..yan etkisi daha az ilacin etkisi daha fazla vajinal kullanimda demisti bilginiz olsun isterseniz oyle kullanin
Onuda denedim bi oncekinde...ama geri geliyor beceremiyorum ya, geri gelincede ne faydasi olacak diye kafama takiliyor...en iyisi gece yatarken almak sanirim..tesekkur ederim..

Ayyy Can'ım ya işalhhh sıkı sıkı tutunur bebegın sana

Sagol Can'ım denmese aynı hafta hamıleyız rabbım saglıklı cocuklar nasıp etsın cnm

Ya kızlar benımde agrılarım çoğaldı ya korkuyo ınsan Allah korusun bebeklerımızı bışey sorucam benım bı kızım var sureklı kucagına al dıyo 14 kg alıyom sık sık bişi olurmu ya Bıde cok yürümek zararlımı dır egılıp kalkmak fazla

benim 2 3 haftadir ara ara sabah ve aksam lavaboya girdigimde bazen pembe bazen kahverengi akintim oluyor.peceteye silince geliyor sadece. boyle seyler yasayan var mi?

canım benimde neredeyse 2,5 yaşında bi kızım var o da 13 kilo fLan ben de alıyorum kucagıma dogdufundN beri, hatta bileğimde ödem oldu cok kucaga almaktan daha 2 hafta önce ameliyat oldum bu yüzden. ve cok hareketli bi insanım cokta eğilip kalkıyorum, aklına böyle seyler getirme zaten rahatsız olursun zarar vercek olsa eğilip kalkmak

benim 2 3 haftadir ara ara sabah ve aksam lavaboya girdigimde bazen pembe bazen kahverengi akintim oluyor.peceteye silince geliyor sadece. boyle seyler yasayan var mi?
Kahverengi ve pembe olan kan önemli değil demişti dr. Ama yinede kesenin etrafındanmı geliyor kanama baktırmalısınız. Bende de var kahverengi dr. kesenin etrafı temiz kan kırmızıya dönerse mutlaka gel demişti

Benim kızım da kucakta sürekli uzun zamandan beri bebekmis gibi rol yapıyor
Arada bel ağrım oluyor inşallah bişey olmaz
Rabbim nasip eder de kardeşini sağlıkla kucağımıza alırız insallah

İkinci hamileliği olanlar ilk hamileliğinde nasildiniz nasıl hissetiniz kaygilariniz nelerdi en çok neleri kafaya taktiniz bunlari paylasabilirmisiniz

İkinci hamileliği olanlar ilk hamileliğinde nasildiniz nasıl hissetiniz kaygilariniz nelerdi en çok neleri kafaya taktiniz bunlari paylasabilirmisiniz
İlk hamileliğim daha kolaydı sanki benim, öncesinde düşüğüm yoktu haliyle korkularım da yoktu. Hamilelik ilerledikçe ben iyi bir anne olamayacağım diye düşünmeye başlamıştım ve çok uzun sürdü bu dönem, eşim sağ olsun çok destek oldu bu dönemde.Sonlara doğru bu çocuk buradan nasıl çıkacak diye dertlendim :) Doğumdan sonra ise özellikle ilk hafta ben bittim mahvoldum hayatım bitti diye düşündüm hep :)

Peki bu düşünceleriniz devam etmektemi bende bu çizgide gidiyorum şuan eşim sağolsun çok destek oluyor ama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…