2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar 5+6. gunumdeyim başım catlayacak gibi ağrıyor. is yerindeyim bişey yeyip icemiyorum nirmal mi sanki midem bulanacak gibi de bulanmıyor. başımı kaldiramiyorum nasıl aksam olacak bilmiyorum onerileriniz varmı
canım ben mesela uyumadan geçmez baş ağrım hafif başladığı zaman ilaç alırdım tabi artık hamişiz alamıyoruzda en iyisi gözleri dinlendirebilmek. ama bulantı varsa o da baş ağrısı yapabilir

benim hala hiç bulantım yok, hiç kusmadım. ay bende bi gariplik mi var ya :işsiz:
canım bende de yok benim bu sabahki açlıktandı bulantı bende iştahsızlık var kahvaltı yapmak istemedim sabah. bence bunu kafana takma bi başlarsa sonrada keşke demeseydim dersin :)

Uyumak is ti yo ruuuuummmm:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
Dün temizlikten pert oldum hiç yorum yapamadım. Okuyup okuyup geçtim.
Evhamın ne size ne eşinize nede çocuğunuza faydası var. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Bir iki lekelenme yaşayan arkadaşımız vardı loyalty88 loyalty88 ve Aijoo Aijoo dı sanırım. Tedbir sizden takdir Allah'tan. Siz dinlenin önleminizi alın. Gerisi Allah'a kalmış. Ne hikayeler duyuyorsunuzdur düşürmek için bebeği neler neler yapıyorlar da düşmüyor. İnşallah hayırlısıyla bebişleriniz sizi bırakmazlar. Olumsuz düşünceleri şöyle bir :temizlik: olur mu?

Uyumak is ti yo ruuuuummmm:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
Dün temizlikten pert oldum hiç yorum yapamadım. Okuyup okuyup geçtim.
Evhamın ne size ne eşinize nede çocuğunuza faydası var. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Bir iki lekelenme yaşayan arkadaşımız vardı loyalty88 loyalty88 ve Aijoo Aijoo dı sanırım. Tedbir sizden takdir Allah'tan. Siz dinlenin önleminizi alın. Gerisi Allah'a kalmış. Ne hikayeler duyuyorsunuzdur düşürmek için bebeği neler neler yapıyorlar da düşmüyor. İnşallah hayırlısıyla bebişleriniz sizi bırakmazlar. Olumsuz düşünceleri şöyle bir :temizlik: olur mu?
sağol canım haklısın orası öyle tabi takdir Allahtan..

Bu arada herkese gunaydin kizlar..@sincaph dunden beri ilk kez güldüm..Sagol canim herkes cok moral vermeye calisiyo bole durumlari yasayanlarla paylasinca daha iyi anliyolar halden.saolun

Her neyse kizlar dunden beri uyumadm hic gece doktora gittik zeynelkamile bakildi keseyi orda gorduler..Ama risk hep var yani kucuk daha olabilir dedi..Kendi doktorumu aradik oda hemen igne yaptir dddi..Proluton depot die bi igne yapildi..Sabah kendi doktorumuza gittik..Kese var iki tane dedi ben obur doktor bur dedi dedim..yok ikiz dedi..10 gun yatcaksin kontrole kadar dedi iste..Kanama durdu ama sanci var hafif hafif

c.tesi muayenede doktoruma akıntım var hatta koyu sarı oluyor bazen dedim, önemli değil dedi. Hamilelikte normal sanırım , üstünde durmuyorlar çünkü.
Evet durmuyorlar benim de koyu sarı sağlık ocagında dosya actırırken sordum normal dediler bana da koyu kahve ve kırmızı olmadığı sürece sorun yok.

Gunaydinn tatli anneler..bugun keselerimi gordum ikiside yanyana buyumusler. birinde yolk olusmus biri belli degil haftaya kalp atisini duymaya gidicem Allahin izniyle..mide bulantisi yok sukur insallah herkeste iyidir..dikkat edin kendinize:anneadayı::KK200::nazar:
canım sen tam 6 haftalık mısın? hayırlısı olsun inşallah duyarsın pıtpıtlarınıda

Her neyse kizlar dunden beri uyumadm hic gece doktora gittik zeynelkamile bakildi keseyi orda gorduler..Ama risk hep var yani kucuk daha olabilir dedi..Kendi doktorumu aradik oda hemen igne yaptir dddi..Proluton depot die bi igne yapildi..Sabah kendi doktorumuza gittik..Kese var iki tane dedi ben obur doktor bur dedi dedim..yok ikiz dedi..10 gun yatcaksin kontrole kadar dedi iste..Kanama durdu ama sanci var hafif hafif
canım ikizde lekelenme oluyormuş diye duydum.. benimde drum iki kese olabilir dedi 2 hafta sonra netleşecek. hakkımızda hayırlısı olsun

Günaydınlar, ben de bugün ilk kez doktora gittim. Son adet gününe göre 5+2deyim. Doktor önce karından baktı hiçbirşey görünmedi, sonra alttan baktı çok çok zorlukla 3mmlik bir kese gördü. :KK54: Çok erken gelmişsiniz dedi :63: 2hafta sonra karından baktığımızda kalp atışı duymamız lazım dedi.

Uçağa binebilirsin, ses özellikle dedektörden geçebilirsin, ışın özelliklilerden geçmezsen daha iyi olur dedi. Kan tahlili ister diye aç gitmiştim, 2 hafta sonra kalp atışı duyarsak tahlilleri yaparız dedi. Peki dedim :KK16:

X