- 21 Mart 2012
- 788
- 118
Tesekkur ederim kendime serinlik veriyorum sağolsun annem kocam gorumcelerim herkes okadar mutlu ki kendimi mutsuz görünce suçlu hissediyorum artık onlar telkin veriolar tabi bide burdaki ablalar ve kardeşler saolsunlarKaygılı bir hamilelik kaygılı bir bebek demek... Kaygılanmaya bile hakkımız yok artıkkendine serinlik vereceksin. Nasip bu. Allah'a emanet yavrularımız.
Gecmis olsun canim benim dr kedi kopekten uzak dur demisti..mesajlasabiliyorsan dr.la danis bakalim birfikri varmi..Beni de kedi tirmaladi biraz once.. internette baktim tirmalamaktan bir sey olmazmis, hemen temizledim kolonya vs. Acaba doktora gitmeli mi?
Ilk sayfada ayrintili anlatmis .. Kisisel bilgilerden yapiyorsunKızlar bu hamilelik takvimini nasıl yapiosunuz
Tesekkur ederimIlk sayfada ayrintili anlatmis .. Kisisel bilgilerden yapiyorsun
Ben sata gore 5+4 tüm bugun sadece kese göründü. Benimki biraz geç döllenmeye giriyor 16. Gunumde catlama olmustu tedaviyle. Sizin erken döllenme olduysa gorunebilir belkiKizlar Pazartesi keseyi gormeye gidicem. Bugun tam 5 haftalik oldum kalp atisini duyar miyim gidince siz duydunuz muu nasil bi his anlatsaniza :)
Cnm kalp atisi 5 haftalikken gorulmuyo benim bildigim ancak kese gorunurKizlar Pazartesi keseyi gormeye gidicem. Bugun tam 5 haftalik oldum kalp atisini duyar miyim gidince siz duydunuz muu nasil bi his anlatsaniza :)
Tesekkur ederim kizlarCnm kalp atisi 5 haftalikken gorulmuyo benim bildigim ancak kese gorunur
Bende pazartesi gidicem tam 5haftalık olucam ben pazartesi kalp atisi icin erken ama keseyi goruruz insallahKizlar Pazartesi keseyi gormeye gidicem. Bugun tam 5 haftalik oldum kalp atisini duyar miyim gidince siz duydunuz muu nasil bi his anlatsaniza :)
Hayîrlı olsun kaç atıyormuş sordunmuKızlar bugün kalp atışlarını dinledim şükürler olsun :)
Darısı kalp atışını bekleyenlerin başına :)
Hade hayırlısı işallh Bıde goruruz saglıkla buyusun bebeişlerımzSlm kızlar bende temmuz annesiyiminş hempimiz sorunsuz bi gebelik geçiririz kesemizi geçen hafta gördük pazartesi kalp atışları için gidicem doktora ikinci doktorum olacak inş sever ve onunla devam ederim ilk gittiğim doktor çok aceleci ve ilgisizdi tavsiye üzerine bu doktora gidicem çok heycanlıyım
Hade cnm hayırlısı olsun rabbım saglıklı cocuklar nasıp etsınBende pazartesi gidicem tam 5haftalık olucam ben pazartesi kalp atisi icin erken ama keseyi goruruz insallah
Hayırlıs olsun rabbım kucagımıza sağlıkla almayı nasıpmetsınAllah kısmet ederse ben de temmuz annesi olacağım