2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar nasıl gidiyor gebelik aserme varmı ?? benim sabahları bulantim oluyor onun dışında iyi gibiyim

Ben öğleden sonra gittim 5+2 keseyi gördük aç tok bişey demedi sağlıkocağında yaptırabilirsin dedi fakat üç tanesini yapmıyolar dedi onları yaptırırkende sormadılar diğerlerini yaptırmadığım için bilmiyorum

Kizlaaar kirdim bugün zincirleri evinin işini yaptım o ne öle kendimi psikolojik olarak bulalima soruyorum resmen bise olcak diye bise yapmioyordum oda cildirtiyodu beni sizdede oluyormu
Ben ev işi halen pek yapmiyorum bir yemek hazirliyorum o kadar ama bugun fazla hareket ettim ve ütü yaptim belim kopuyor şuan(benim cok lekelenmem olmustu iki hafta evvel)

Meraba canim bendr dün 5+4 te gittim aç gittigim icin kan tahlillerimi verdim ozele gittim ama ben. Ac misin diye ozellikle sordu

Genelde kalp atisindan sonra mi bulanti basliyor. Oncesinde bulanti yasayan var mi. Henuz bende yok cok sukur keseyi yeni gorduk

Aclik kan sekerine bakiliyor bi tek o durumda ac gelin diyorlar..ama 11 biraz fazla gec ..ben acliktan ölürüm o saate kadar beklesem..daha erkene alma gibi bi ihtimal varsa dene derim...bebisler iceride mideyi kazimaya basliyor bi muddet sonra...ben normalde bisey yiyip icen bi insan olmadigim icin belkide cok acikiyorum bilmiyorum ama midem kaziniyor resmen..

Genelde kalp atisindan sonra mi bulanti basliyor. Oncesinde bulanti yasayan var mi. Henuz bende yok cok sukur keseyi yeni gorduk
Kalp atisindan sonra bulanti basliyor deyince bulantisi olmayanlar tedirgin oluyor .. Acaba bebegime birsey mi oldu benim niye bulanmiyor diye ..
Herkes bulanti yasayacak diye birsey yok icinizi ferah tutun .. Belki 9 ay bulantisiz bir gebelik gecireceksiniz .. Bunye meselesi yani

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben de bugünlerde pek aç kalmaya gelemiyorum. O zaman randevumu daha erkene almaya çalışayım, alamazsam da gece 2-3e kadar oturur 10da kalkarım ki çok açlık hissetmeden kan vermiş olayım. Yarın akşam şehirdışına çıkıcam, yarın sabahtan herşeyi halletmem lazım..

Herkese merhaba kizlar..Nasilsiniz?Ben kan ve idrar sonuclarimi netten gordum..Bisey anlamadim yarin doktora gostericem ama tiroid icin tahlil vermistim tiroide bakmamislar. Kalsiyum folik asit d vitamini b12 demir falan hepsine bakmislar esas onemlisi yok..Yarin tekrar kan vericem..Persembeden bugune 4 tup kan verdi yarinda 2 tup vercem bi zarari olurmu acaba?

Hic bilmiyorumki..ben digerlerinde surekli kan veriyordum bu sefer iki defa verdim hala sonucunu bekliyorum...bu sefer oluruna bırakıyorum . .herseyin hayirlisini versin rabbim inşallah hepimize...

Benim tatlı hamişlerim hepinize Mutlu hafta sonlarııı şu bulantı konusunda bende bişiler yazayım bulantım yok diye endişe etmeyin . Benim kızımda hiç yoktu bir defa dahi bulantı yaşamadım ama oğlumda geceli gündüzlü dört ay Can'ım çıktı şuan da yok bulantı ama kalp atışı olunca olur mu bilemem tabi . Ben sadece olursa erkek olmazsa kız diye tahmin yürütücem kendi bünyemce

Selam kızlar benim de bulantılarım çok olmuyor henüz ara ara sanki oluyor ama geçiyor.

Bir de şu avm lerde falan kapilardan geçmeyin kızlar dikkat edin.ben bu hafta uçağa binicem doye doktoruma sorayim dedim o zaman söyledi bana da.

Tahlilleri doktor mu istedi sizmi tek tek istediniz ? Çünkü doktor istedi ise hepsi cikmistir fakat sistemde onlar gorünmuyor olabilir .. Ben D vitamini sonucu yazmiyordu doktor bakti d vitaminin iyi cikmis dedi onlar görüyor yani ..
Sormadan kan verme ilk önce sor zarari da olmaz kan vermenin merak etme

Doktor istedi hipotiroidim oldugu icin ilacin dozu ayarlanicakmis ama ben devlette yaptirdim dahiliye doktorum orda hepsini istedimm dedi ama hata oldu sistemde demekki..

Okadar kandan bişey olmaz..kan vermek iyidir çünkü kemik iliği uyarılır daha çok kan yapar vücut . . tiroid sonucu biraz geç çıkabilir ekrandan görmemiş olman kanın alınmadığı anlamına gelmeyebilir..bence teyit et onu boşuna kolunu deldirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…