- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
Ben öğleden sonra gittim 5+2 keseyi gördük aç tok bişey demedi sağlıkocağında yaptırabilirsin dedi fakat üç tanesini yapmıyolar dedi onları yaptırırkende sormadılar diğerlerini yaptırmadığım için bilmiyorumGünaydınlar herkeseBen ilk kez yazıyorum, herkese hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum. Geçen hafta 4+2de kan testi yaptırdım hcg 110 çıktı. Yarın 5+2 olacak, ilk kez doktor kontrolüne gidicem. Giderken aç mı gitmem daha iyi olur, tahlil falan ister heralde aç tok farkediyor mu biliyor musunuz? Muayene 11de olduğu için o saate kada aç kalmak biraz zor geliyor da
Günaydın bende iki gündür kalkınca banyoda alıyorum soluğuGünaydınlar nasıl gidiyor gebelik aserme varmı ?? benim sabahları bulantim oluyor onun dışında iyi gibiyim
Ben ev işi halen pek yapmiyorum bir yemek hazirliyorum o kadar ama bugun fazla hareket ettim ve ütü yaptim belim kopuyor şuan(benim cok lekelenmem olmustu iki hafta evvel)Kizlaaar kirdim bugün zincirleri evinin işini yaptım o ne öle kendimi psikolojik olarak bulalima soruyorum resmen bise olcak diye bise yapmioyordum oda cildirtiyodu beni sizdede oluyormu
Meraba canim bendr dün 5+4 te gittim aç gittigim icin kan tahlillerimi verdim ozele gittim ama ben. Ac misin diye ozellikle sorduGünaydınlar herkeseBen ilk kez yazıyorum, herkese hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum. Geçen hafta 4+2de kan testi yaptırdım hcg 110 çıktı. Yarın 5+2 olacak, ilk kez doktor kontrolüne gidicem. Giderken aç mı gitmem daha iyi olur, tahlil falan ister heralde aç tok farkediyor mu biliyor musunuz? Muayene 11de olduğu için o saate kada aç kalmak biraz zor geliyor da
Aclik kan sekerine bakiliyor bi tek o durumda ac gelin diyorlar..ama 11 biraz fazla gec ..ben acliktan ölürüm o saate kadar beklesem..daha erkene alma gibi bi ihtimal varsa dene derim...bebisler iceride mideyi kazimaya basliyor bi muddet sonra...ben normalde bisey yiyip icen bi insan olmadigim icin belkide cok acikiyorum bilmiyorum ama midem kaziniyor resmen..Günaydınlar herkeseBen ilk kez yazıyorum, herkese hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum. Geçen hafta 4+2de kan testi yaptırdım hcg 110 çıktı. Yarın 5+2 olacak, ilk kez doktor kontrolüne gidicem. Giderken aç mı gitmem daha iyi olur, tahlil falan ister heralde aç tok farkediyor mu biliyor musunuz? Muayene 11de olduğu için o saate kada aç kalmak biraz zor geliyor da
Kalp atisindan sonra bulanti basliyor deyince bulantisi olmayanlar tedirgin oluyor .. Acaba bebegime birsey mi oldu benim niye bulanmiyor diye ..Genelde kalp atisindan sonra mi bulanti basliyor. Oncesinde bulanti yasayan var mi. Henuz bende yok cok sukur keseyi yeni gorduk
Bendede yok bulanti falan ya..cok korkuyorum bu durumdan...ama muthis yorgunluk ve sabah belim cok agriyordu yatmaktan...Genelde kalp atisindan sonra mi bulanti basliyor. Oncesinde bulanti yasayan var mi. Henuz bende yok cok sukur keseyi yeni gorduk
Evet canim insallah..hep dua ediyorum herkese hepimize allhim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinMeraba dogum tarihlerimiz aynı sizinle bende kesemini dün gördüm inşallah kalp atişlarinida duyariz birkaç haftaya
Hic bilmiyorumki..ben digerlerinde surekli kan veriyordum bu sefer iki defa verdim hala sonucunu bekliyorum...bu sefer oluruna bırakıyorum . .herseyin hayirlisini versin rabbim inşallah hepimize...Herkese merhaba kizlar..Nasilsiniz?Ben kan ve idrar sonuclarimi netten gordum..Bisey anlamadim yarin doktora gostericem ama tiroid icin tahlil vermistim tiroide bakmamislar. Kalsiyum folik asit d vitamini b12 demir falan hepsine bakmislar esas onemlisi yok..Yarin tekrar kan vericem..Persembeden bugune 4 tup kan verdi yarinda 2 tup vercem bi zarari olurmu acaba?
Tahlilleri doktor mu istedi sizmi tek tek istediniz ? Çünkü doktor istedi ise hepsi cikmistir fakat sistemde onlar gorünmuyor olabilir .. Ben D vitamini sonucu yazmiyordu doktor bakti d vitaminin iyi cikmis dedi onlar görüyor yani ..Herkese merhaba kizlar..Nasilsiniz?Ben kan ve idrar sonuclarimi netten gordum..Bisey anlamadim yarin doktora gostericem ama tiroid icin tahlil vermistim tiroide bakmamislar. Kalsiyum folik asit d vitamini b12 demir falan hepsine bakmislar esas onemlisi yok..Yarin tekrar kan vericem..Persembeden bugune 4 tup kan verdi yarinda 2 tup vercem bi zarari olurmu acaba?
Doktor istedi hipotiroidim oldugu icin ilacin dozu ayarlanicakmis ama ben devlette yaptirdim dahiliye doktorum orda hepsini istedimm dedi ama hata oldu sistemde demekki..Tahlilleri doktor mu istedi sizmi tek tek istediniz ? Çünkü doktor istedi ise hepsi cikmistir fakat sistemde onlar gorünmuyor olabilir .. Ben D vitamini sonucu yazmiyordu doktor bakti d vitaminin iyi cikmis dedi onlar görüyor yani ..
Sormadan kan verme ilk önce sor zarari da olmaz kan vermenin merak etme
Herkese merhaba kizlar..Nasilsiniz?Ben kan ve idrar sonuclarimi netten gordum..Bisey anlamadim yarin doktora gostericem ama tiroid icin tahlil vermistim tiroide bakmamislar. Kalsiyum folik asit d vitamini b12 demir falan hepsine bakmislar esas onemlisi yok..Yarin tekrar kan vericem..Persembeden bugune 4 tup kan verdi yarinda 2 tup vercem bi zarari olurmu acaba?