2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaygılı bir hamilelik kaygılı bir bebek demek... Kaygılanmaya bile hakkımız yok artık kendine serinlik vereceksin. Nasip bu. Allah'a emanet yavrularımız.

Nasıl güzel yazmışsın canım
Bana ilk hamileliğimde drum demişti kolik ağlak bir bebeğin olsun istiyorsan, stressli evhamlı asabi olmaya devam et diye
Bazen insanın elinde olmuyor ama genel olarak kendi kendini sakinleştirip rahatlatmak en güzeli

Allah kolaylık versin
Benim oğlumda 4-12arası full bulantılıydı ve 4kilo vermiştim,
Şimdi bulantılarım yok diye sevinirken 3/4gündür ara ara bi iç dönmesi bi bulantı, hiç belli olmuyor ama kalp atışıyla alakası olabilir gerçekten duyduktan hemen snra başladı

Hayîrlı olsun kaç atıyormuş sordunmu
Sordum. Cinsiyet tahmini yapacaksınız demi ben söyleyim %50 kız dedi. Tutmuyor onlar dedi. Ablam da tuttu ama dedim yarı yarıya tutuyor zaten dedi söylemedi
Yalnız ablamın kızın çok hızlı atıyodu ona göre benim dün duyduğum normal insanın atışına yakın derecede yavaştı. Sorun yokmuş ama sağlıklı atıyor dedi şükürler olsun

Günaydın kızlar. Ben artık kusmaktan yoruldum haftada bir serum bağlanacak sıvı desteği için. Sabah yine gözümü açar açmaz banyoda aldım soluğu iki ayrı dr a gittim ikisi de organ gelişimindesin folik asit hariç hiçbir hap geçmeyecek boğazından dedi

Aynı durumdayız canım bende bugün gidicem acile gliba

Anladım canım yavas atıyorsa sende erkrk ihtimali var demekki ozaman demek soylemeyen doktorda var banada kesin oylesi denk gelir

Yüzüklerim elimden düşüyor pantolonlar bollasti iyice 7 Haftada yim daha.

Allah yardimcin olsun cok zor insalah bi an önce gecerde rahatlarsin

Kizlaaar kirdim bugün zincirleri evinin işini yaptım o ne öle kendimi psikolojik olarak bulalima soruyorum resmen bise olcak diye bise yapmioyordum oda cildirtiyodu beni sizdede oluyormu

Günaydınlar herkese Ben ilk kez yazıyorum, herkese hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum. Geçen hafta 4+2de kan testi yaptırdım hcg 110 çıktı. Yarın 5+2 olacak, ilk kez doktor kontrolüne gidicem. Giderken aç mı gitmem daha iyi olur, tahlil falan ister heralde aç tok farkediyor mu biliyor musunuz? Muayene 11de olduğu için o saate kada aç kalmak biraz zor geliyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…