- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Meraba dogum tarihlerimiz aynı sizinle bende kesemini dün gördüm inşallah kalp atişlarinida duyariz birkaç haftayaKızlar bende bugun keseyi gordumm cokk şükür darısı kalp atisini duymaya ve tum bekleyenlere insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba dogum tarihlerimiz aynı sizinle bende kesemini dün gördüm inşallah kalp atişlarinida duyariz birkaç haftayaKızlar bende bugun keseyi gordumm cokk şükür darısı kalp atisini duymaya ve tum bekleyenlere insallahh
İnşallah en yakin zamanda bulantilarin azalir canim zor bulanti cekmekVe durumda en çok kocam perişan oluyor Kıyamam
Kaygılı bir hamilelik kaygılı bir bebek demek... Kaygılanmaya bile hakkımız yok artık kendine serinlik vereceksin. Nasip bu. Allah'a emanet yavrularımız.
Günaydın kizlar . yine mide bulantili bir sabah dün sabah dan beri hiç bir şey yiyemedim. teyzemler kalp atışı olunca miden daha da bulanır filan dedi . Tabi herkesin olmayabilir bizim ailenin bayanları bu dönemi böyle kötü geçiriyor kilo veriyor .
Sordum. Cinsiyet tahmini yapacaksınız demi ben söyleyim %50 kız dedi. Tutmuyor onlar dedi. Ablam da tuttu ama dedim yarı yarıya tutuyor zaten dedi söylemediHayîrlı olsun kaç atıyormuş sordunmu
İnşallah canım ayağa kalkıyorum hemen bulantı yatmak da nereye kadar dışarı çıkamaz oldumİnşallah en yakin zamanda bulantilarin azalir canim zor bulanti cekmek
Aynı durumdayız canım bende bugün gidicem acile glibaGünaydın kızlar. Ben artık kusmaktan yoruldum haftada bir serum bağlanacak sıvı desteği için. Sabah yine gözümü açar açmaz banyoda aldım soluğu iki ayrı dr a gittim ikisi de organ gelişimindesin folik asit hariç hiçbir hap geçmeyecek boğazından dedi
Anladım canım yavas atıyorsa sende erkrk ihtimali var demekki ozaman demek soylemeyen doktorda var banada kesin oylesi denk gelirSordum. Cinsiyet tahmini yapacaksınız demi ben söyleyim %50 kız dedi. Tutmuyor onlar dedi. Ablam da tuttu ama dedim yarı yarıya tutuyor zaten dedi söylemedi
Yalnız ablamın kızın çok hızlı atıyodu ona göre benim dün duyduğum normal insanın atışına yakın derecede yavaştı. Sorun yokmuş ama sağlıklı atıyor dedi şükürler olsun
Yüzüklerim elimden düşüyor pantolonlar bollasti iyice 7 Haftada yim daha.Allah kolaylık versin
Benim oğlumda 4-12arası full bulantılıydı ve 4kilo vermiştim,
Şimdi bulantılarım yok diye sevinirken 3/4gündür ara ara bi iç dönmesi bi bulantı, hiç belli olmuyor ama kalp atışıyla alakası olabilir gerçekten duyduktan hemen snra başladı
Allah yardimcin olsun cok zor insalah bi an önce gecerde rahatlarsinGünaydın kızlar. Ben artık kusmaktan yoruldum haftada bir serum bağlanacak sıvı desteği için. Sabah yine gözümü açar açmaz banyoda aldım soluğu iki ayrı dr a gittim ikisi de organ gelişimindesin folik asit hariç hiçbir hap geçmeyecek boğazından dedi
Allah yardımcımız olsun çok zor muhakkak git dr a erteleme. Sıvı lazım şu an bizeAynı durumdayız canım bende bugün gidicem acile gliba
Amin inşaallah. Allah razı olsun gerçekten çok zormuşAllah yardimcin olsun cok zor insalah bi an önce gecerde rahatlarsin
Şimdi birseyler yiyebildim . bakalım ne olacak kötü olursam giderim yarın da inşallah bebişimın kalp atisini duymaya gideceğim inşallah .Allah yardımcımız olsun çok zor muhakkak git dr a erteleme. Sıvı lazım şu an bize