2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba tebrik ederim :) Bana da 2 kasımda transfer yapıldı. Pazartesi kan testi yapacağım ama hiç belirtim yok, olmadı galiba. Transferden sonra hep yattınız mı?
Tesekkur ederim..Benim 3. denememdi.Digerlerinde de ayni belirtiler oldu yani adet olcakmisim gibi sanci,gogus agrisi baska bisey yok ama arada batma oluyo gibi geldi ben kendimi dinliyorum diye dusundum..Hic yatmadim tutmicak diyendusundugum icin hep is yaptim ev supurdum markete gittim poset tasidim camasir astim..Ama sen dinlen ben pisman oldum simdi dinleniyorum..Insallah pozitifi alirsin pazartesi..

Canım ılk uc ay merkezınde mı devam edıceksın pekı ?benım merkezde muayene ücreti cok pahalı o yuzden baska dr dan randevu aldım ama ya bana tup bebek drun takıp etsın derse napıcAm bılmıyorum
Benim kendi doktorum vardi ama tup bebek bilgisi yokmus yardimci olamam dedi.2 ay daha buraya serum icin gidicem sadece yani 15 gunde bi swrum takiliyo..Ama baska bi doktor bulmam gerek ki duzenli ultrason icin falan da gidim burasi cok pahali

_balprensesi_ canım medipolde tüp bebek bòlümünde bir bayan doktor varmıs bir arkadas medipol mega topigimde cok övmüstü günseliydi galiba ismi yanlısta olabilir onu bir arastir istersen

Durup durup kaygilaniyorum durup durup ağlıyorum nolcak benim bu halim hamile olduğuma sevinmek istiyoruuuuuummm

Kizlar merhaba herkese..Bisey sormam lazim size..Biraz once salonda cami acim dedim kedi geliyo camin onune arada besliyorum onu.Ama ben acar acmaz birden gorunce acaip sıçradım korktum ya..Acaba bisey olmus mudur?Kanama falan yok gerci olsa da hemen olmazmis...

canim bende bazen biseyler den korkup sıçriyorum sinekten bile korkarim. ama bisey olmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…