- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
Ben ilk iki gün hep yattım, sonra da kendimi yormadım ama pek ümidim yok çünkü dayanamayıp 8.gün kan verdim, negatif çıktıTesekkur ederim..Benim 3. denememdi.Digerlerinde de ayni belirtiler oldu yani adet olcakmisim gibi sanci,gogus agrisi baska bisey yok ama arada batma oluyo gibi geldi ben kendimi dinliyorum diye dusundum..Hic yatmadim tutmicak diyendusundugum icin hep is yaptim ev supurdum markete gittim poset tasidim camasir astim..Ama sen dinlen ben pisman oldum simdi dinleniyorum..Insallah pozitifi alirsin pazartesi..
Insallah sagol canim ya..Zor olunca insan herseyden tedirgin oluyo..canim bende bazen biseyler den korkup sıçriyorum sinekten bile korkarim. ama bisey olmaz allahın izniyle
Ilk denemen mi canim..Baska cocuk varmi..Ben ilk iki gün hep yattım, sonra da kendimi yormadım ama pek ümidim yok çünkü dayanamayıp 8.gün kan verdim, negatif çıktı
evet canım cok iyi anlıyorumInsallah sagol canim ya..Zor olunca insan herseyden tedirgin oluyo..
İlk denemem. 9.gün negatif çıkıp 12.gün pozitif gören duydum, moralim biraz düzeldi ama o şans beni bulur mu bilmiyorumIlk denemen mi canim..Baska cocuk varmi..
Kizlar merhaba herkese..Bisey sormam lazim size..Biraz once salonda cami acim dedim kedi geliyo camin onune arada besliyorum onu.Ama ben acar acmaz birden gorunce acaip sıçradım korktum ya..Acaba bisey olmus mudur?Kanama falan yok gerci olsa da hemen olmazmis...
insallah alllah isteyen herkese nasip etsin..evet canım cok iyi anlıyorum
Bulur insallah canim..Benim ucuncu bu denemem..Sabretmek zor tedavi zor baksana bi sıcramaktan ani hareketten korkuyoruz ama sonu iyi olur insallah hepimiz icin..İlk denemem. 9.gün negatif çıkıp 12.gün pozitif gören duydum, moralim biraz düzeldi ama o şans beni bulur mu bilmiyorum
Ya insallah hayattan soğumuş gibiyim resmenKalp atışlarını duyunca rahatlariz diye dusunuyorum biraz daha
Kaygılı bir hamilelik kaygılı bir bebek demek... Kaygılanmaya bile hakkımız yok artıkDurup durup kaygilaniyorum durup durup ağlıyorum nolcak benim bu halim hamile olduğuma sevinmek istiyoruuuuuummm
Sqnmam temizlediysen bisey olmaz canim ben kediyi birden gorunce yerimden zipladim resmen o yuzden icime kurt dustu yani korkunca duser mi diye..Beni de kedi tirmaladi biraz once.. internette baktim tirmalamaktan bir sey olmazmis, hemen temizledim kolonya vs. Acaba doktora gitmeli mi?
Yok yaa bende bir kaç kere korkup sıçradım Allah'a emanet canımKizlar merhaba herkese..Bisey sormam lazim size..Biraz once salonda cami acim dedim kedi geliyo camin onune arada besliyorum onu.Ama ben acar acmaz birden gorunce acaip sıçradım korktum ya..Acaba bisey olmus mudur?Kanama falan yok gerci olsa da hemen olmazmis...
Sqnmam temizlediysen bisey olmaz canim ben kediyi birden gorunce yerimden zipladim resmen o yuzden icime kurt dustu yani korkunca duser mi diye..
Ben de ilk kez birinden duydum aslinda ozaman cok takmadim daha yeni transfer olmustm..Simdi evham yaptim iste neyse allaha emanet dediginiz gibi..Korkunca duser miymis ki? İlk defa duydum bunu.
Evet yapiyormus ona gidiyordu bayan cok memnundu
Söylüyorlar mi? ona göre cinayet belirleniyor degil mi? :)Aminn. Kiz isallh hadi hayirlisi olsun kalp atislari da sor dr mutlaka ne kadar atiyo diye
Teşekkür ederim canımHayirli olsun canim
Evet sorsan soyler tabi 140 altindaysa erkek ustundeyse kiz diyolarSöylüyorlar mi? ona göre cinayet belirleniyor degil mi? :)
Amin canim gözünüz aydinKızlar bugün kalp atışlarını dinledim şükürler olsun :)
Darısı kalp atışını bekleyenlerin başına :)