2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim..Benim 3. denememdi.Digerlerinde de ayni belirtiler oldu yani adet olcakmisim gibi sanci,gogus agrisi baska bisey yok ama arada batma oluyo gibi geldi ben kendimi dinliyorum diye dusundum..Hic yatmadim tutmicak diyendusundugum icin hep is yaptim ev supurdum markete gittim poset tasidim camasir astim..Ama sen dinlen ben pisman oldum simdi dinleniyorum..Insallah pozitifi alirsin pazartesi..
Ben ilk iki gün hep yattım, sonra da kendimi yormadım ama pek ümidim yok çünkü dayanamayıp 8.gün kan verdim, negatif çıktı :KK43:

Kizlar merhaba herkese..Bisey sormam lazim size..Biraz once salonda cami acim dedim kedi geliyo camin onune arada besliyorum onu.Ama ben acar acmaz birden gorunce acaip sıçradım korktum ya..Acaba bisey olmus mudur?Kanama falan yok gerci olsa da hemen olmazmis...o_O

Beni de kedi tirmaladi biraz once.. internette baktim tirmalamaktan bir sey olmazmis, hemen temizledim kolonya vs. Acaba doktora gitmeli mi?

evet canım cok iyi anlıyorum
insallah alllah isteyen herkese nasip etsin..
İlk denemem. 9.gün negatif çıkıp 12.gün pozitif gören duydum, moralim biraz düzeldi ama o şans beni bulur mu bilmiyorum
Bulur insallah canim..Benim ucuncu bu denemem..Sabretmek zor tedavi zor baksana bi sıcramaktan ani hareketten korkuyoruz ama sonu iyi olur insallah hepimiz icin..

Beni de kedi tirmaladi biraz once.. internette baktim tirmalamaktan bir sey olmazmis, hemen temizledim kolonya vs. Acaba doktora gitmeli mi?
Sqnmam temizlediysen bisey olmaz canim ben kediyi birden gorunce yerimden zipladim resmen o yuzden icime kurt dustu yani korkunca duser mi diye..

Kizlar merhaba herkese..Bisey sormam lazim size..Biraz once salonda cami acim dedim kedi geliyo camin onune arada besliyorum onu.Ama ben acar acmaz birden gorunce acaip sıçradım korktum ya..Acaba bisey olmus mudur?Kanama falan yok gerci olsa da hemen olmazmis...o_O
Yok yaa bende bir kaç kere korkup sıçradım Allah'a emanet canım :KK39:

X