2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaygılı bir hamilelik kaygılı bir bebek demek... Kaygılanmaya bile hakkımız yok artık :halay:kendine serinlik vereceksin. Nasip bu. Allah'a emanet yavrularımız.
Tesekkur ederim kendime serinlik veriyorum sağolsun annem kocam gorumcelerim herkes okadar mutlu ki kendimi mutsuz görünce suçlu hissediyorum artık onlar telkin veriolar tabi bide burdaki ablalar ve kardeşler saolsunlar :dua::KK55:

Kizlar Pazartesi keseyi gormeye gidicem. Bugun tam 5 haftalik oldum kalp atisini duyar miyim gidince siz duydunuz muu nasil bi his anlatsaniza :)
Ben sata gore 5+4 tüm bugun sadece kese göründü. Benimki biraz geç döllenmeye giriyor 16. Gunumde catlama olmustu tedaviyle. Sizin erken döllenme olduysa gorunebilir belki

Slm kızlar bende temmuz annesiyim :anneadayı: inş hempimiz sorunsuz bi gebelik geçiririz :KK200: kesemizi geçen hafta gördük pazartesi kalp atışları için gidicem doktora ikinci doktorum olacak inş sever ve onunla devam ederim ilk gittiğim doktor çok aceleci ve ilgisizdi tavsiye üzerine bu doktora gidicem çok heycanlıyım:nazar:

Slm kızlar bende temmuz annesiyim :anneadayı: inş hempimiz sorunsuz bi gebelik geçiririz :KK200: kesemizi geçen hafta gördük pazartesi kalp atışları için gidicem doktora ikinci doktorum olacak inş sever ve onunla devam ederim ilk gittiğim doktor çok aceleci ve ilgisizdi tavsiye üzerine bu doktora gidicem çok heycanlıyım:nazar:
Hade hayırlısı işallh Bıde goruruz saglıkla buyusun bebeişlerımz

Bende gördüm keseyi ama artı 2 tane kist varmış bende o yüzden bayağı canım sıkıldı yazmak istemedim buraya. bende 5+3 te gittiğim için kalp atışı duyamadık tabii 3 hafta sonraya randevu verdi ama doktoru değiştiricem pek memnun kalmadım bu doktordan

Günaydın kizlar . yine mide bulantili bir sabah dün sabah dan beri hiç bir şey yiyemedim. teyzemler kalp atışı olunca miden daha da bulanır filan dedi . Tabi herkesin olmayabilir bizim ailenin bayanları bu dönemi böyle kötü geçiriyor kilo veriyor .

X